Jump to content

ДИМКОВ

Members
  • Мнения

    99
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ДИМКОВ

  1. Смени крушката. Може проблема да е в нея.
  2. ДИМКОВ

    Сервиз в Пловдив

    Да. Махнах DPF, спрях ЕГР и чипосване
  3. В двигателния отсек под лявата чистачка. Има една черна пластмасова кутия с няколко релета
  4. колега провери main релето което захранва компютъра на мотора. Имах същия проблем. Релето беше с лоша спойка на намотката и включваше когато си иска. Когато не е включило набива грешки във всички компютри защото нямат комуникация с моторния компютър
  5. колега, виж си main релето. Намира се пред шофьора в двигателния отсек в една пластмасова кутия. При мен имаше лоша спойка на намотката и ми правеше същите проблеми. Не захранва компютъра на мотора и от там всички модули, който имат комуникация с него набиват грешки.
  6. колега аз го купих от Алиекспрес
  7. ДИМКОВ

    не ще да пали

    От замръзнал антифриз може да се спука блока или да счупиш водна помпа като я запалиш, а не да играят оборотите.
  8. Виж какво предлагат китайците
  9. misho.stankov Теглича се пуска като издърпаш и завъртиш обратно на часовниковата стрелка. Ако не ти е пускан теглича може да е ръждясал и да затяга. Трябва повече усилие при завъртането. Моя първия път доста трудно го отворих.
  10. И аз сложих MOLL Януари месец и до сега всичко е ОК!
  11. Капака е на резба като капак на бидон. С голяма отверка и чук се отвива и по същия начин после се затяга.
  12. http://www.aliexpress.com/item/3-Buttons-Flip-Remote-Key-for-AUDI-A6L-Q7-2005-2010-315-433-868MHz-with-8E/32652337451.html?spm=2114.13010308.0.46.Nq7kIl Това е линка за дистанционното. Пише, че ключа е с транспондер 8Е и само трябва да се обучи към имобилайзера и вече имаш ключ подобен на оригиналния. За оригинален от Ауди ми искат около 500 лв.
  13. Колеги, някой слагал ли е такова чудо и имате ли отзиви как работи?
  14. Колега, в МЕГАПАРТС имаше
  15. Вчера пуснах един чек за всеки случай, имах си обичайната грешка на CD чейнджъра. Но установих, че отключва механично шофьорската врата но не деактивира алармата и не задейства централното заключване (не съм го чувал и затова си михлех, че не отключва колата), а както писах по-горе ключето за отключване работи защото при отключена кола и завъртане за отключване сваля прозорците и при по-нататъшно завъртане (вчера го установих) отключва механично само шофьорската врата.
  16. Според мен модулите за които пише "Cannot be reached 1100" ги нямаш на колата. Пусниси аутоскан само за модулите които са инсталирани на колата.
  17. ДИМКОВ

    Няма тяга

    Да това е управленито на турбото
  18. Колеги, някой знае ли нещо за обучение на бравата на шофьорската врата. Днес пробвах дали ми работи бравата след разбиването и констатирах, че при отключена кола работи-сваля стъклата мигачите мигат, заключва колата, но при заключена кола не отключва. В един момент като се опитвам да отключа диода на алармата от мигащо състояние започва да свети постоянно за няколко секунди след което пак започва да мига но колата не се отключва. Явно иска някакво обучение след разбиването на ключалката.
  19. ДИМКОВ

    Няма тяга

    Дебитомер ли имаш в предвид? Че то друго пред турбото няма.
  20. Прехвърляш вентилите с датчиците от старите джанти на новите и всичко си тръгва
  21. Колата е комби и няма патрон на багажника
  22. Днес минах през застрахователя. Ще видя какво ще предложат за смяна. Само патрона на вратата или и този за стартера. Логично е след като са откраднали патрона да сменят и двата. Крадците вече ще имат ключ за старите патрони.
  23. Прибрал съм я в гараж докато я закарам на застрахователя и я оправя
  24. Нямам представа. Нали ключа е един за вратата и за палене. А и щом са взели патрона?
×
×
  • Create New...