dimhab

Members
 • Content Count

  144
 • Joined

 • Last visited

About dimhab

 • Rank
  User
 • Birthday 09/27/1969

Друго

 • Kaра
  audi80

Контакти

 • MSN
  dimhab
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Персонална информация

 • Gender
  Male
 • Location
  София

Recent Profile Visitors

1,994 profile views
 1. Налични ли са ти датчиците на вратите за вкл. на осветлението в купето. Ако да, дай тел. на ЛС да се чуем и разберем. Поздрави!
 2. За всеки влак си има пътници - все има някой който търси точно такова ауди на такава цена !
 3. В момента на промоция е 126лв. http://www.sattvshop.com/index.php?main_pa...products_id=110
 4. Castrol EDGE 5W-30 имаш ли? Изостанало някъде? Защото не мога вече да си намеря за бенца.
 5. Новите апартаментни табла ги правят с по една 300mA дефектнотокова(диференциална) защита на главния прекъсвач. Адски тъпо и нелогично, но по-евтино. Та напълно възможно е ако си с такова табло при изключен пекъсвач на токовия кръг на контактите(еднополюсен - прекъсва само фазата, но не и нулата -пак за по-евтино) да ти изключва дефектнотоковата защита. Ако ти е такъв случаят ти препоръчвам да преработиш таблото и да монтираш на всички токови кръгове за контакти(вкл. бойлери и т.н.) дефектнотокови защити с ток на сработване 30mA, като еднополюсните прекъсвачи е необходимо да се заменят с двуполюсни. Надявам се да съм полезен.
 6. при мене проблема беше в разхлабеното болтче, което притяга карето на щангата под скоростния лост към скоростната кутия. Ако не ти е проблем - провери го.
 7. карай с поляризирани слънчеви очила и ефекта на отразяване намалява драстично.
 8. http://www.erta.ru/adapter/price_audi.shtml?#chorus_grun пробвай да откриеш нещо тук.
 9. Темата може да се изтрие - проблема е решен. П.С. - по съвет на колегата: ще плащам 5лв. повече на месец, ще имам 2 IP адреса и ще си ползвам стария аксес поинт. Благодаря за съветите!
 10. В момента разполагам с Linksys WAP 54G (http://www.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_CASupport_C2&childpagename=US%2FLayout&cid=1166859892664&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper&lid=9266492664N09)
 11. Може би наистина не обяснявам много добе. В момента разполагам с Linksys 54G (http://www.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_CASupport_C2&childpagename=US%2FLayout&cid=1166859892664&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper&lid=9266492664N09) По него не съм правил никакви настройки-преди две години го купих, боднах го на стената, забодох в него LAN кабела(RJ 45) и това беше. На wi-fi картата на лаптопа зададох IP, Gate и т.н.(дадени ми от доставчика) и галимацията тръгна. Преди известно време доставчика си продаде фирмата на друг доставчик(Мегалан), който реши да ни смени IP-тата. Дойдоха едни момчета в нас, изтриха ми старото IP, Gate и т.н. данни и въведоха нови такива. И галимацията пак тръгна без да пипаме аксес понта и така до момента. Та въпроса ми е - след като вече имам 2 компютъра с wi-fi карти и един аксес поинт ще мога ли едновременно да имам интернет и на двете машини или ще трябва да инвестирам и в др. устройства(асксес поинт или рутер). И ако ще се инвестира - то за какво. Благодаря на всички взели отношение по въпроса!
 12. Значи на АП не съм правил никакви настройки, а IP от доставчика съм сложил на лаптопа. И работи. Въпроса ми е дали без допълнителна техника ще мага да ползвам интернет и на др. лаптоп?
 13. Значи аз нямам рутер, а аксес поинт- не съм сигурен ма май са различни неща
 14. Ползвам ЛАН интернет, в къщи кабела влиза в аксес поинта, а чрез него по ефир до компютъра.