Jump to content

dacahygi

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6 2.5TDI Avant

dacahygi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. И такива работи стават и двете ми хубавици заедно да се счупят.
  2. и това е така, той да вземе да каже точно къде е да й хвърлиме по едно око,
  3. колегата е прав най-добре до сервизче да я разцъкат
  4. не забравяйте че с ангренажа на 2,5 тди се сменя водна помпа и термостат и отиваме на 900 лв
  5. ако имаш възможност помоли продавача да я закарате да й прочетат за грешки,най-добре в юнитрейд, около 50 лв е общ преглед и прочитане на грешки,не че ще знаеш какво купуваш но пак е нещо.
  6. задължително 155 коня, и автоматика да е типтроник а не вариатор.
  7. Отиди срещу немското ,има фирми за легализация на документи,договори и т.н.Има една баба вътре светната е по всички въпроси,ще ти обясни какво ти трябва и въобще цялата процедура.
  8. И двете съм ги карал,освен абс друга съществена разлика нямаше.90 2.3 не е за газ,не върви а разхода ми е стигал до 23л на климатик, а на края от детонации започна да върви само на газ,инжекциията не ставаше за нищо,но това беше преди 10 години ,може да се са научили вече да слагат газови .Ако искаш горе долу бързо и евтино си вземи нещо tdi 110 коня.
  9. Взимаш Ауди С4 2.5 ,другите коли нямат нищо в това сравнение .Много здрав двигател ако не му слагаш чип.Стоманени носачи,евтино за пооръжка,неръждаемо ,вози по-хубаво от новото,много стабилна и здрава кола.
  10. Карам същото Ауди, за 6 месеца съм сменил турбина, нафтова помпа, дебитомер, скъса разпределителен вал в дясната глава оттам се сменят и четерите, в момента за смяна ми е абс /помпа с модул/, няма да ти казвам какво ми е струвало ,НО НЕ СИ КУПУВАЙ А6 С ТОЗИ МОТОР.Ако си намериш 155 след 2001 е по-добре.Това ми е 8-мо Ауди подред минал съм ги наред 80.90.100.А4 1.8Т,А4 1.8,А6 С4 2.5,А6 2.4.но по-скапан мотор от 2.5 TDI 150 не е правен.,
×
×
  • Create New...