Jump to content

Pacidi

Members
  • Мнения

    475
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Pacidi

  1. Говорителите здрави ли са и цена евентуално? Благодаря.
  2. Сложих нова помпа, нов регулатор на налягане, и на бензин не пали.На газ успях принудително да я запаля и тогава помпата си работи. Обръщам на бензин и гасне. Както казваш трябва манометър да да видя какво е налягането. Мъркуча, който връща горивото го разкачих след рейката и нямаше бензин. Може ли очевидно, слабото налягане да се дължи на замърсен горивен филтър(не си спомням кога е сменен последно)? Релето е тествано и работи
  3. Налягане имаше, като издърпах изходящият маркуч след помпата. Не мога да кажа колко бара е. По принцип първоначално си подкачва за секунда две и спира
  4. Проблема е следният: Бензиновата помпа е сменена преди 4месеца с нова. Вчера угасих колата и при опит да запаля, не успя. Не се чува да подкачва помпата. Понеже е с газова, запалих директно на газ и това което ме учуди че помпата си работи. Вадя буксата, естествено спира, вкарвам тръгва. Угася ли колата и не подкачва и не пали а въртейки на стартер се чува, че работи, дори е нагнетила гориво, но не запалва. Ситуацията е същата с предната подмяна на помпата. Възможно ли е да е релето или помпата отново е заминала (или е на път, товари се при старт) Подменената помпа беше "магнети марели".
  5. Какво се случва ако дам на контакт? 😊 Питам ,понеже ми се налага да махна пасажерската седалка и да пътувам така? Колата е А6 Ц5 .
  6. Купувам тъмно синя щора за багажник за А6 Ц5, без кучкарника. За контакти тел. 0885913836 - Пламен
  7. Предни калници Състояние цена евентуално код на боята?
  8. Мдаа,при мен се оказа ,че е датчика.Кои марки се има в предвид, че са качествени или според цената евентуално,но това едва ли е критерий?
  9. Отворена верига на стрелката ,мисля че каза майстора.
  10. Здравейте. И аз от няколко дни имам проблем с показанията на стрелката на температурата на антифриза. Всичко тръгна от от акумулатора, който здаде багажа и от там натрупа няколко грешки ,които изчистих в последствие. Като дам на контакт(колата е студена ) и стрелката отива на 30 90 и повече градуси.Съответно си загрява и минава 100 дори и стига 120 ,а тя реално си е 90.Като закачихме и тестваме таблото ,показа че има отворена верига.От тук натам какво следва?Датчик ,ремонт на таблото или да търся друго?
  11. Pacidi

    Икона на фиса

    И при мен се случва нещо подобно, още като е студена си показва 80 90 ,че и до 150 стига.и после си пада на 0. По някое време си 'решава',да си залепи на 120. За датчика на картера ли става въпрос и трябва ли да се се источи маслото при смяната? Колега ,дай малко инфо за него какъв е номера или е според модела и от къде може да се купи?
  12. С пластмасов колектор ли е мотора?
  13. Здравей, какви пари е този? Благодаря.
  14. Търся рейка за 4 цилиндъра от тази марка,но да е с металната основа.
  15. Да ,мотора е 125 к.с. Кой датчик да търся?
  16. Темата е доста стара,но заглавието конкретизира от части моя проблем. От както съм купил колата ,стрелката на температурата на маслото "играе"-сутрин ,първо палене ,покачва си се нормално ,по някое време стига до към 130 даже малко преди последната бяла ,след това пада обратно до 60.В други случаи просто се движи нагоре-надолу по скалата или пък си заковава на 120 .Понякога ,като я запаля ,а преди това е стояла поне час два (а навън е минус температурата),като запаля и стрелката директно си отива на примерно 80-100градуса. Дали проблема е в таблото или датчик ,а евентуално къде се намира той?
  17. здравей интересува ме състоянието на предните калници на аванта ,пребоядисвани ли са,имат ли ръжда какъв е номера на боята
  18. И при мен ситуацията е сходна.Пали си от четвърт ,но в началото малко играят оборотите и се опитва да угасне и след минута се нормализират.Когато резервоара е до и над половината се подобри работата на мотора и паленето.Може и от по-продължителното каране на бензин ,до обръщане на газ .
  19. вече търся само синята стелка
×
×
  • Create New...