Jump to content

toretoste

Members
  • Мнения

    27
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от toretoste

  1. @Vantage и аз минах оъ цял живот на 1.8Т ,на 2.0тdi.Да,трака-лака е,но супер икономично и при правилен избор при покупка на читава кола-никакви проблеми
  2. @Даниел Д. ами всъщност не съм стигнал още до смяната,когато я разглобят и се разбере,ако си в София може да го взема,че ще е в сервиз,аз няма да мога да се занимавам.
  3. @VBI да,май е това,благодаря колега
  4. @VBI Вчера я вдигнах на канал и отдолу се стича по скоростната кутия,но не се вижда откъде тръгва.Ако имаш предвид скобите на маркучите горе до акумулатора-не е оттам.
  5. @Pashev94 @Pashev94 Колега и аз имам същия проблем с парното,който се съчетава и с вдигане на температурата на над 90 градуса и и почва да се мъчи да я свали.Сваля, ама трудно.Явно влиза въздух.Имам теч някъде под акумулатора.Там ли са тези връзки или при мен е спукано радиаторчето за парното ?
  6. toretoste

    Тампони двигател

    @nikolay80 Kато гледам каква разлика има от новия и стария във височината на гумената част се разколебах от идеята си да сменя само левия.Някой с опит в тази посока ? :))
  7. Здравейте,имам нужда от рециклиране на задните спирачни апарати на А4(Б6).Също и смяна на спирачните маркучи към тях.Ако вие сте човека ,дайте тел за връзка :)

     

  8. Как бе хора-да се повиши мощността с 30 % и да не съм доволен.Все пак не съм имам кола 250 кс и не съм свикнал с такава сила.Ще проуча за цени на това турбо от С3 или някое Гарет и ще реша.Благодаря на всички за изразените дотук мнения.Надявам се да я продължим темата....
  9. Е явно има Какво турбо да си избера мамка му тогава за това ,което искам ?
  10. Прав си за куатрото и лекото малеене,въпреки ,че не може да се каже че колата не върви и сега доста добре само с чип.Разбира се след 1 година и половина вече ми се струва малко Просто не бях махнал катализатора доскоро и се получи доста голяма разлика,тъй като беше доста позапушен. Мислех ,че К04-015 е фабричното турбо за С3.Явно е моя грешка.Ако е възможно да се сложи такова(от С3) и с него 250 к.с мисля ,че ще ми е достатъчно на този етап.Препоръки откъде мога да си намеря такова на добра цена ?
  11. http://audibg.com/fo...60307&p=2220620. В тази тема автора е написал ,че неговата сток турбина тръгвала на 1800 оборота,което е меко казано странно.
  12. е нали К04 ги слагат на S3 i TT за фабирични 225 к.с.Защо да се тормози толкова много при мен ?
  13. По принцип не обичам втора употреба части.Такива,които се въртят де Не знам колко струва нова,ще се радвам да разбера приблизителна цена и колко би излезнала цялата интервенция. Добре,може и друга турбина просто за тази съм чувал ,че става,не й знам точните характеристики. е 2000-2500 е добре,сегашната стокова тръгва да 2500-2700 и пак е до 5500 може би
  14. HCOHCO Предлагаш доста сериозно засилване,което може би ще достигне 5 к.Чел съм,че този мотор все пак без отваряне може да се засили спокойно само до 250-270 к.с.Не ме плашат толкова тези пари-все пак не съм си купил колата тази година за 6000-7000 лв,а преди 5 години.Как би се отразило смяната на К03 с Ко4-015 и дюзи.Какво бих постигнал с това,ако извлечем максимума от това турбо. А-ти си добавил отваряне на двигателя.Искам да не го пипам него.
  15. не съм се обидил-просто попитах кой сте вие .Не ми е целта да се задържа тук,а да получа информация от хора,които би трябвало да знаят повече от мен за това ,което питам.Извинявайте и на Вас. ще гледам да се сдържа .Благодаря за първия отговор по темата.
  16. Добре де,набрах се тежко,извиних се .Наистина се изнервяте повече от необходимото сега.Никъде не съм написал ,че искам някой веднага да ми сметне някакъв проект.просто да ме ориентирате към кой да се обърна(някой уважаван от вас).
  17. Обръщението беше провакативно и си свърши работата.Не съм започнал с него ,но 3 дена нямаше иначе резултат Просто съм нов потребител тук.От София съм.Един от въпросите ми бе точно кой да го направи-нямам идея изобщо кои от фирмите занимаващи се със силов тунинг са добри.Не съм искал да обидя никой,сори.
  18. Никой ли няма желание да помогне ?
  19. Здравейте, в момента колата е само с променен софтуеър и около 190 к.с.Искам я към 250 к.с.Ако може някой,който е минал по този път да ме насочи към кого да се обърна и какво точно да искам от него.Само смяна на турбината и нов софтуеър ли ?Или? Благодаря.
  20. При мен след махане на катализатора и след появяването на грешка след около 200 км я изчистих.Оттогава съм минал 5000 км и не се е появила повече.
  21. Радвам се ,че си достигнал вече до катализатора.Аз моя го изтърбуших в ЕМ комплект.Разлика в звука има съвсем незначителна и то при студен двигател, на ниски обороти.При високите обороти почти няма разлика.Колкото до втората ламбда сонда-не можеш да я излъжеш толкова лесно,но пък тя не създава абсолютно никакъв проблем,особено пък със вървенето.Ще започне да свети обаче лампата за проблем със двигателя и да ти дава грешка за не добра работа на катализатора.Ако не те притеснява светенето може и така да си караш,ако ли не има втулка ,която слагат в М комплект,която лъже втората сонда,че има каталитичен процес.Но не дават гаранции.При мен 2 ри месец си лъже добре.
  22. Катализатора се запушва не от страната на турбото ,а от противоположната и няма как да го видиш,освен ако не се свали. А иначе аз не бих се доверил на тези измервания от ГТП.Но все пак твоя си е колата,ти си знаеш.Само ти казвам ,че и аз така се мотах повече от половин година и навсякъде казваха,че всичко е наред.
×
×
  • Create New...