Jump to content

bori

Members
  • Мнения

    429
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 B6/PASSAT CC

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    гр. Червен бряг/Испания
  • Интереси
    никакви.......

Последни посетители

2326 профилни разглеждания

bori's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. и при мен се появи същия проблем,виновника е бравата,сменяш и си ти. не е нужно да я купуваш от Порше,в нета я има на много по сносни цени.
  2. успех и от мен,надявам се и аз да ви ползвам услугите един ден,нищо че не съм от София
  3. http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=13&t=125832 това е твоя човек за всички видове ремонти и тнт. П.С честито за возилото.
  4. да и на мен ми е странно,утре ще пробвам през ВАГ-КОМА.
  5. колеги а за пасат Б6 как става обучението на ключа,като за откл.и закл. от отвън има само едно малко сервизно ключе с което не можеш да палиш колата.
  6. да променя се на самото ММИ,аме не и на централния дисплий.
  7. дано колегата не се расърди,че ползвам неговата тема, а на А6 4Ф как става номера с промяната на езика,щото май не е същото.
  8. bori

    MMI 2G 2014

    към колегата N1995, колега сега изтеглих трите диска с ъпдеитите,за да ги инсталирам, въпроса ми е имали нещо специфично при самата процедура,гледам,че в темата пише,че диск номер две трябва да се пусне два пъти заради блутут модула,при някой се губел след това звука и тн...... всичко ще ми от полза. благодаряти предварително.
  9. честито и от мен колега. да това за оборотите е нормално,ама я натисни ръчната и пробвай пак и ще устанеш изумен
  10. да не знам само дето го карам вече четири години и то от нова. и само сега дадох два бона за маховик и съединител,и колата е на 80000км и маховика здаде багажа. и да кажа колата,passat cc 2.0tdi 140ks K.R. А да не говорим за клапанчета ел.не знам си какво..... и сега пак е в сервиза за счупена ролка на пистовия ремък.
  11. колега писал съм имената на БЪЛГАРСИ ЕЗИК,ако не ти харесва правописа ми не чети постовете ми :steinigung:/> и да ходил съм достатъчно пъти в тези магазини........... говорим за масло 5В30 ФСТ 507/503 ,а не за изброените от теб
  12. директно ти казва да се насочиш към бензиновия мотор,доста по безпроблемен е при дизеловия агрегат има много проблеми,специално 2.0тди ПД.,не е за предпочитане. има доста теми за него потърси малко с търсачката и ще останеш очарован
  13. колега не знам ти от къде го купуваш на тия цени,аз също съм от десет години и такива цени не съм виждал :stupid:/> и не не го купувам от Кортин Глес в Центро Комерсиали не ходя за такива неща ,купувам го само от Репоиства,магазини за авто-части,аз съм във град ВИТОРИЯ провинция Пайс Баско,ако знаеш къде е. и във всички други магазини туби по четири литра не по пет,не съм виждал за по малко от 45евро. ти в коя провинция си :icon_question:/> а ти ги купуваш през интернет,там цените са други,не е като в магазина
×
×
  • Create New...