Jump to content

bori

Members
  • Мнения

    429
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от bori

  1. и при мен се появи същия проблем,виновника е бравата,сменяш и си ти. не е нужно да я купуваш от Порше,в нета я има на много по сносни цени.
  2. успех и от мен,надявам се и аз да ви ползвам услугите един ден,нищо че не съм от София
  3. http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=13&t=125832 това е твоя човек за всички видове ремонти и тнт. П.С честито за возилото.
  4. да и на мен ми е странно,утре ще пробвам през ВАГ-КОМА.
  5. колеги а за пасат Б6 как става обучението на ключа,като за откл.и закл. от отвън има само едно малко сервизно ключе с което не можеш да палиш колата.
  6. да променя се на самото ММИ,аме не и на централния дисплий.
  7. дано колегата не се расърди,че ползвам неговата тема, а на А6 4Ф как става номера с промяната на езика,щото май не е същото.
  8. bori

    MMI 2G 2014

    към колегата N1995, колега сега изтеглих трите диска с ъпдеитите,за да ги инсталирам, въпроса ми е имали нещо специфично при самата процедура,гледам,че в темата пише,че диск номер две трябва да се пусне два пъти заради блутут модула,при някой се губел след това звука и тн...... всичко ще ми от полза. благодаряти предварително.
  9. честито и от мен колега. да това за оборотите е нормално,ама я натисни ръчната и пробвай пак и ще устанеш изумен
  10. да не знам само дето го карам вече четири години и то от нова. и само сега дадох два бона за маховик и съединител,и колата е на 80000км и маховика здаде багажа. и да кажа колата,passat cc 2.0tdi 140ks K.R. А да не говорим за клапанчета ел.не знам си какво..... и сега пак е в сервиза за счупена ролка на пистовия ремък.
  11. колега писал съм имената на БЪЛГАРСИ ЕЗИК,ако не ти харесва правописа ми не чети постовете ми :steinigung:/> и да ходил съм достатъчно пъти в тези магазини........... говорим за масло 5В30 ФСТ 507/503 ,а не за изброените от теб
  12. директно ти казва да се насочиш към бензиновия мотор,доста по безпроблемен е при дизеловия агрегат има много проблеми,специално 2.0тди ПД.,не е за предпочитане. има доста теми за него потърси малко с търсачката и ще останеш очарован
  13. колега не знам ти от къде го купуваш на тия цени,аз също съм от десет години и такива цени не съм виждал :stupid:/> и не не го купувам от Кортин Глес в Центро Комерсиали не ходя за такива неща ,купувам го само от Репоиства,магазини за авто-части,аз съм във град ВИТОРИЯ провинция Пайс Баско,ако знаеш къде е. и във всички други магазини туби по четири литра не по пет,не съм виждал за по малко от 45евро. ти в коя провинция си :icon_question:/> а ти ги купуваш през интернет,там цените са други,не е като в магазина
  14. не знам колеги аз съм в Испания и Кастрола 5В30 ФСТ го купувам на цена от 65 евро пет литрова туба. до скоро нямаше пет литрови туби но от няколко месеца вече има,и понеже отзад на тубата пише и на български език пише,че вносителя за България е Мотобул пише адрес и всичко. интерсното в случая е,че те специално не предлагат пет литрови туби,поне до скоро сега не знам това нещо ми много странно. а при дилърите на VW същото масло излиза почти двойно,казвам защото съм проверил,тук дилърите сипват само Кастрол,друго не,питал съм в три представителства на VW. цената при тях за смяна на масло Кастрол 5В30 и маслен филтър струва 196 евро,е ви си направете сметка каква надценка думкат тия
  15. я първо си виж подгревните свещи,пък после прави други работи
  16. bori

    Въпрос за Душегуба

    като начало и смени гуменото уплътнение
  17. колега при мен го има само когато съм на шеста с малко обороти и при ускоряване се чува за около пет,шест секунди и престава,и при теб ли е така,ако е така няма проблем,аз съм карал още две Аудита като моето и беше по обсолютно същия начин.
  18. при моята Б6 няма такива проблеми,свалят се супер лесно
  19. :zustimm:/> а с крушките явно имате проблем,аз на моята за четири години не съм сменял никаква крушка,като изключим поставянето на ксенонови крушки.
  20. да колега по добре търси втора употреба на малко километри от новия модел
  21. а може и да са лагерчетата на макферсона на горните тампони,при мен поне беше така и пукаше яко
×
×
  • Create New...