Jump to content

barbutko

Members
  • Мнения

    57
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi A3 ALH

Последни посетители

1039 профилни разглеждания

barbutko's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги, искам да попитам как мога да разбера по друг начин, освен с Vag за модула на волана, дали е най-ниския клас или е по-висок, и следователно може да му се сложи темпомат?Колата е с най-обикновен волан без мулти и т.н.
  2. И аз така мислех, но на снимките има колата на колегата и не се вижда шибидах
  3. Колега, а каква е тази врътка на плафона?
  4. Колега, на каква цена горе-долу си го намерил?
  5. По темата - едната от тези щипки при мен беше счупена, и се закопчаваше седалката, та ако счупите някоя има ги в Ауто+ 3-4лв беше бройката
  6. Здравейте, в старата тема питах, но отговор не получих.От къде мога да се сдобия с затъмняващи се огледала за B6 Avant ако има значение.По принцип искам само вътрешното да сменя, но ако намеря и страничните и не са скъпи(предполагам само стъклата) бих сменил и тях.Старата ми кола ги имаше и беше адски удобно вечер, когато кара някой зад мен и осветява.
  7. Относно, това как ще изглежда с афтърмаркет плеър съм прикачил снимка как е при мен.Аз лично не намирам разлика в цветовете, а точно и за това взех този модел http://www.4shared.com/download/U0axd8A_ce/IMAG1188.jpg
  8. barbutko

    Въпрос за А4 В6

    А как по-точно да ги търсим в ebay? Или нещо оригинален номер?
  9. Човека ми каза, че е от Vw 5-ца, което ме навява на мисълта, че сигурно е пасат. Имало някакви по 15 лв, но били китайски.
  10. Ще споделя и моите впечатления за разход. Градско сега около 8-8,5 понеже е зима и доста я карам на къси разстояния и не може да загрее... Извънградско съм я засичал на колонка около 5,5-6, понеже ми е маалко по-тежък крака и гледам да карам 120-30-40 където позволява пътя. Иначе ако тръгна да я галя може и на 5 да падне.
  11. Сложих усилвател на антената, защото беше ад, но сега хваща всички радиа без никакъв проблем.Единствено от всичко малко ми хвана яд, защото си взех сд-то за 99лв, после дадо 15 за монтаж, 30 за модула да свирят всички колони, и накрая 12 за усилвателя на антената. Но в крайна сметка съм адско доволен от звука.
  12. Цитиране на предходен пост! Audi Concert
  13. Ето това е моето, може ли?
×
×
  • Create New...