Jump to content

barbutko

Members
  • Мнения

    57
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от barbutko

  1. Здравейте колеги, искам да попитам как мога да разбера по друг начин, освен с Vag за модула на волана, дали е най-ниския клас или е по-висок, и следователно може да му се сложи темпомат?Колата е с най-обикновен волан без мулти и т.н.
  2. И аз така мислех, но на снимките има колата на колегата и не се вижда шибидах
  3. Колега, а каква е тази врътка на плафона?
  4. Колега, на каква цена горе-долу си го намерил?
  5. По темата - едната от тези щипки при мен беше счупена, и се закопчаваше седалката, та ако счупите някоя има ги в Ауто+ 3-4лв беше бройката
  6. Здравейте, в старата тема питах, но отговор не получих.От къде мога да се сдобия с затъмняващи се огледала за B6 Avant ако има значение.По принцип искам само вътрешното да сменя, но ако намеря и страничните и не са скъпи(предполагам само стъклата) бих сменил и тях.Старата ми кола ги имаше и беше адски удобно вечер, когато кара някой зад мен и осветява.
  7. Относно, това как ще изглежда с афтърмаркет плеър съм прикачил снимка как е при мен.Аз лично не намирам разлика в цветовете, а точно и за това взех този модел http://www.4shared.com/download/U0axd8A_ce/IMAG1188.jpg
  8. barbutko

    Въпрос за А4 В6

    А как по-точно да ги търсим в ebay? Или нещо оригинален номер?
  9. Човека ми каза, че е от Vw 5-ца, което ме навява на мисълта, че сигурно е пасат. Имало някакви по 15 лв, но били китайски.
  10. Ще споделя и моите впечатления за разход. Градско сега около 8-8,5 понеже е зима и доста я карам на къси разстояния и не може да загрее... Извънградско съм я засичал на колонка около 5,5-6, понеже ми е маалко по-тежък крака и гледам да карам 120-30-40 където позволява пътя. Иначе ако тръгна да я галя може и на 5 да падне.
  11. Сложих усилвател на антената, защото беше ад, но сега хваща всички радиа без никакъв проблем.Единствено от всичко малко ми хвана яд, защото си взех сд-то за 99лв, после дадо 15 за монтаж, 30 за модула да свирят всички колони, и накрая 12 за усилвателя на антената. Но в крайна сметка съм адско доволен от звука.
  12. Цитиране на предходен пост! Audi Concert
  13. Ето това е моето, може ли?
  14. Цитиране на предходен пост! Бяха ми дали екскарлинк, но нямам къде да го включа на моето цд
  15. Цитиране на предходен пост! Нямам мултиволан, но на старата имах и тогава същия този човек, ми каза че трябва някакъв модул, който струваше 50-60 лв и ще ми работи и мултиволана.Единствено ме беше яд, че на FIS-a не ми показва какво свири и е черен.Но пък ми беше дошло до гуша за всяка нова песен да записвам нов диск Едит: Ето за този модул говоря : http://www.4shared.com/download/yFDRpkzIce/IMAG1157.jpg
  16. Плеъра е Jvc kd-x200.Човека, който ми го монтира ми обясни, че трябва някаква като платка мисля че го обясни.В нея влизат кабелите от колата, и от нея излизат други, които се свързват с тези на плеъра.30 лв ми взе за нея, като ми обясни, че ако отида да си я купя от еди къде си(не искам да правя анти-реклама) щяла да струва 50 лв.На 100% мога да гарантирам, че звука е в пъти по хубав и изчистен, а баса като удари имам чувството, че багажника е пълен с музика.
  17. Да, даже с оригиналното, нямам идея защо, но буфера не свиреше.Вече 2-ма човека освен мен разбира се потвърдиха, че свири много по-добре от преди.Но за да свирят всички колони се наложи закупуването на някаква "кутийка"
  18. Защо?Питам, понеже аз смених моето наскоро и да разбера много ли съм се прецакал
  19. До колкото знам и аз от доста хора с голям опит в шофирането на 5-та с 90 е най-икономично
  20. В Tecdoc-а излизат 55 см по повечето фирми.
  21. Имам усилвател в багажника от дясно нали, с малка бас каса? Но по рама в partslink24.com всички позиции са ми сиви, и касетофон и цд и двоен дин, и не ми дава абсолютно никакво радио.И ме хвърли в някакъв шах с какво е излязла моята колица.
  22. Здравейте колеги, да попитам възможно ли е колицата ми (Audi A4 B6 2002 год.) заводски да е дошла без никаква музика, нито цд нито касета?Защото сега си търся кода на цд-то по рама, и не ми дава нито един касетофон или цд да е за мен???
  23. При мен се оказа, че чистачките нямаха хубав контакт със стъклото.След сваляне и леко понаместване се оправиха нещата и чистят перфектно
×
×
  • Create New...