Jump to content

тръцко

Members
  • Мнения

    70
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    тръц

тръцко's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. тръцко

    2.0 FSI

    А може и той да си е сложил табелките за да прибира по 100 леа.
  2. тръцко

    2.0 FSI

    2.0 fsi на пассат е 150 кс, докато 2.0tfsi e 200 кс. Що просто не вдигнете капака на приятеля ти и да видите има или няма турбина ?
  3. Верно ли мечтата ти е душегуба ? Иначе повече пари ще ти излезе от 1500 лв ама кфо пък цена кеф няма. Според мен ще стане сполучливо.
  4. И според мен е най добре да не се слага газ на тоя убав мотор, требе поне да издържи да те погребат с него. dolarch, коя точно модификация, че на старата а8-ца знам за 2 модификации на тоя мотор 238 кс и 310 кс. Щото първата модификация не си заслужава според мен, дори с ГИ.
  5. На мен ми прилича на AGU, това ли си искал да напишеш ?
  6. Първо беше 160-180 са не си падал под 120 освен в селата. :wink:
  7. Ще ни препоръчаш ли къде е по истинско и по евтино
  8. Качи снимки преди и след пастирането при тоя Драго. Щото така си говориш наизуст. Десо пусни си тема в този раздел. Аз първи ще кача снимки. Направи компромис въпреки хранилките в предишната.
  9. Тия отстрани за калника имат мъжко и женско и двете са пластмасови. Но тия в Юнитрейд са много калпави, веднага превъртат.
  10. Аз знам с какво са по добри - по широки са отвътре, по безшумни са, по комфортно возат, по икономични и бързи двигатели. Да не продължавам нататък, че списъка е дълъг.
  11. И в двата Юнитрейда ги има, и миналата и тая година си купувах.
  12. Ицо скоро беше писал някъде за S вид, там брони, прагове бла бла 3500 -4000 лв, ама не помня с боята или без. То най добре той да види темата и да каже. Аз само по спомени цитирам. При всички положения ще е сериозно изваждане. Не знам с каквъ мотор ти е а4-та ама на твое място бих вложил тия пари в оправяне на вървежа отколкото да имам оФца във вълча кожа.
  13. Аха и как ще разреди мотора без да бара метала ? Нема го тоя филм да стане с малко пари. Да си кара колата колегата или да я смени. Иначе ще бъде в един филм с неясен край.
×
×
  • Create New...