Jump to content

koko_plioko

Members
  • Мнения

    74
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от koko_plioko

  1. Само дето снимката е директно от мобиле-то. Не знаех, че има линк към обявата във форума. Така или иначе днес ме беше ударила идиотията. Малко след като пуснах темата сам разбрах отговора. Благодаря на отзовалите се. Все пак да питам: На всички S6-ици (C4 с 4.2 V8) ли изглеждат по този начин двигателите? Кара ми се S6 (C4) 4.2 V8, 290 hp или S8 (D2) 4.2 V8, 340 hp и се оглеждам. Просто бях останал с впечтлението, че двата двигателя изглеждат приблизително по един и същи начин. Объркал съм се с S8 (D2) и S6 Plus (C4) 326 hp.
  2. Някой знае ли какъв е този двигател (освен, че е 4.2 V8) и може ли да обясни защо е с такъв странен капак и два въздуховода?
  3. С връзки - без връзки, филтрите и маслото са тука. Вчера ги поръчах в 4 след обяд и днес в 09:20 си ги взех от офиса на Еконт. MOTUL X-Clean 5W-40 и маслен и въздушен филтри MANN Filter. (за Google) Остава само да паснат на Хилядолетния Сокол и излитам.
  4. Четем баце. Ти четеш ли? ...ама честно!!! Някакъв проблем ли е за теб, че си купуваме и филтрите от него?
  5. Здравей, колега! Имаш ли други масла освен публикуваните в тази тема? По-конкретно ме нтересува цената на MOTUL X-Clean 5W-30, ако имаш. Интересуват ме също цени за маслен и въздушен филтър за A6 '95 (C4) 2.0 16V, ACE мотор. Какви данни ти трябват за доставката? Адрес, телефон...
  6. Да де, това нали го обсъдихме лично, макар и между другото. Просто си прочетох поста и бях длъжен да се самокоригирам. Чакам само да ми се оправи пръста и започвам с купищата дреболийки. Сега даже отвертка не мога да държа нормално.
  7. Хахахаха! Имах предвид половин резервоар, а не "половин литър".
  8. Дано е полезно за някой. Намерих го докато търсих нещо за ACE-то. Оригинала можете да намерите тук, както и в единия прикачен файл. Hints_and_Tips___Audi_idle_speed_problems__BG_.doc Hints_and_Tips___Audi_idle_speed_problems__Original_.doc
  9. Не съм чел цялата тема, но мисля, че прикачените материали може да са полезни на някого. http://www.a2resource.com/electrical/management.html Поздрави! cis.txt
  10. Моята бензиномер показва минимум половин литър откакто се помня (поне откакто помня колата, де). Другите стрелки не знам дали показват вярно, но ми се ще да проверя, и ако има наичин да ги калибрирам. Никой нищо ли не знае по въпроса? Никой ли не може да напише процедурата стъпка по стъпка и даде конкретни данни? Ето процедурата за VW Jetta на английски - сега не мога да я преведа, защото проверявах колко е здрава перката на алтернатора на работещ двигател и сега ми е малко трудно писането! Някой може ли да провери, дали процедурата е същата, както и резервата, стойността по подразбиране и т.н.
  11. Не съм и помислял, даже. Един да се поправи - аз съм доволен. ...особено, ако е някой, като мен.
  12. Много смешно! От вътре ли ти дойде или го мислиш от както съм пуснал темата? Може би, ако не беше мислил глупости, а беше опитал да прочетеш това, което съм написал, щеше да разбереш, че вече съм отговорил на въпроса ти, макар и най-общо. По-конкретно и специално за теб, ако естествено дочетеш до тук: Мечта ми е в България да се говори и пише на БЪЛГАРСКИ. Нещо против?
  13. Къде му е паднала, колега? Защо не се върне да я потърси? Ако бутилката е нова, как така не е използвана. http://www.google.bg/search?client=opera&a...-8&oe=utf-8 Линка го давам, за да не решиш, че се заяждам. Поздрави!
  14. Речници има No_Name, няма кой да ги чете. Десет човека да прочетат темата и от тях един да се поправи, аз ще съм доволен.
  15. Думата "газ" е в мъжки род - моля, не се опитвайте да промените пола й (на думата). ГАЗ ед. ч.-------------------газ непълен член-------газа пълен член----------газът мн.ч.-------------------газове членувано-----------газовете бройна форма------газа (един газ, два газа, три газа...) Газ е едно от агрегатните състояния на веществата Кислорода е газ. Метана и пропан-бутана са горими газове. (както и СО-то между другото) Газът водород е най-лекия газ. Всичко останало, като "автомобилната газ", "втечнената газ", "природната газ", "газта поскъпна" и "всякаква друга газ", за която се сетите си е "една гаща плява". С казаното по-горе не искам да обидя никой. Просто смятам, че това са неща, на които трябва да се обръща по-голямо внимание. За тези, които ще попитат - форума е за автомобили, а не за граматика, така е. Ама пък пише, че трябва да се говори на български, нали! Поздрави!
  16. Къде е библиотеката? Още ли я няма? Много несериозна работа, ей! Цял ден нищо не сте свършили.
  17. 45 или 4-5 оборота? Не съм разбирач, ама... слаб акумулатор - дай на контакт, включи фаровете за 5-10 сек., загаси ги изчакай пак толкова и тогава завърти пропускаща дюза "не-пускаща дюза" кофти помпа ...всъщност съм разбирач. От тия дето всичко разбират
  18. Напосоченото място, първата черна кутийка 2х4х5 см. Пича му викаше "модула за комфорта" - ева ли го какво е всъщност.
  19. Пълни се когато вали дори и без да я карам. Като вдигна мокета всичко изглежда сухо, а кладенчето пълно. Ще погледна после за пробка, но не мисля, че има такава. Няколко пъти вече съм я подсушавал и, ако имаше пробка до сега да съм я видял. А ако те чуе Чубака, че искаш да потурча "Сокола"...
  20. Моя правения съм го изхвърлил, но най-вероятно нямаше да ти свърши работа. Явно е било много по-зле от колкото си спомням щом не съм го запазил. За спешни случаи щеше да върши работа, но дано не се налага. Мен основно ме притесняваше как ще се отрази това на останалите компоненти на хидравликата и най-вече дали не се натоварва повече хидравличната помпа. Накрая да не стане ремонта 2000 лв. примерно.
  21. Така и така сте я изровили тая тема... На "Сокола" му се пълни с вода кладенчето за резервната гума (най-вероятно, защото е кладенче). Някакви идеи?
  22. Може да няма нищо общо маркуча с моя. Най-добре намери някой с ЕТКА или ETOS да ти каже серийния номер, или направо в някой магазин за авточасти да си го познаеш кой е! И в крайна сметка сигурно ли е, че е прецакан маркуча? Моя се беше цепнал направо до горния накрайник и си пръскаше масло в коша. Ако е някъде по средата и не е много, дали не можеш да плеснеш едно парче гума и да я пристегнеш със скоба или нещо такова. Скъп си е да го е. Утре ще пиша дали съм намерил моя правения.
  23. Не е същото, като с оригинален. Волана беше по-твърд, като наближиш крайно ляво или дясно се чуваше едно хъркане, а маркуча вибрираше. Да не ми се налага, но ако трябва да повторя процедурата ще си взема направо оригинален. Между другото, ако не съм го изхвърлил правения маркуч може да ти го дам за проба. Довечера ще проверя, ако не забравя. Не разбрах обаче какъв ти е мотора. Не разбирам много и 2.0se нищо не ми говори. Ако може да поясниш!?
×
×
  • Create New...