Jump to content

chris01

Members
  • Мнения

    91
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от chris01

  1. http://pastirane.com/%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F/ Подгответе автомобила си за зимния период с перфектно Полиране, за по-малко мръсотия по-повърхността... Ново: защита от камъчета за предната част на автомобила.
  2. мога да ти предложа търсеният автомобил нов внос от Германия.
  3. лака да се напука е малко вероятно. това да не е гипс
  4. Доверете се на уменията ни натрупани с много опит и желание за добър резултат, любов към автомобила, както и намиране на точното решение за вашият четири колесен приятел. Възползвайте се от най-оптимални цени в момента. Консултирайте се още сега. за контакти 0888959242 за снимки и повече информация посетете http://pastirane.com/%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F/ Ние сме оригинала!!! Всички други копират от нас!!! Може да смените вашите консумативи при нас + % отстъпка от авточасти от водещите внoсители в България. Галерията на сайта се обновява. Насладете се на високо качество на достъпни цени. www.pastirane.com
  5. октавия -задната част затъмняване, не с много тъмно фолио. цена на л.с за мой клиент
  6. имам клиент който е с Шкода Октавия седан и ме питаше за затъмняване на задната част на колата. оферта на л.с. Мерси.
  7. ето снимка на крушката от жълта http://ian190.snimka.bg/automobiles/boq.586219.25378003
  8. боядисан предмет не мога да покажа защото за тея пари, не мога да си експериментирам. по принцип съм поправял хромирани джанти, които са ожулени тук-там от бордюри и става добре, но човека който ми доставя боята,е пръскал даже мивка домакинска. има и много интересни цветове като 3D с частички които променят цвета Жълто-оранжево, зелено-лилаво и каквото се сетите. само че цената е много нагоре. но кефа цена няма. ориентировъчно 4 джанти излизат към 800 лева да се хромират. за крушките- значи от жълта крушка се получава хромирана, която свети жълто, но е добре да се направи на чисто нова крушка, защото тези които са с по старичка жълта боя, шупва По принцип на рефлектора ще се получи на 100%, защото той така и е направен с хром и затова толкова лесно се избърсва хрома от рефлектора и почернява отдолу, защото това черното е основата на хрома, само че незнам колко хром ще отиде, ако искаш да се разберем нещо.
  9. Колеги сдобих се с хромова боя която е доста скъпа, и понеже съм с бяла оптика на мигачите, и нали знаете как жълтите крушки оцветяват гадно мигача, и реших да ги хромирам с въпросната боя от която 1л=1350лв, но както и да е резултата беше впечатляващ. Та ако има някой желаещ срещу символична сума на фона на 18-20 лв за една крушка Осрам или Филипс, но сега разбирам защо струват толкова, може да му ги хромирам. За контакти: 0888959242
  10. пребоядисване тогава, то щеше да е хубаво всичко да излизаше с пастиране, мен ако питаш направо цялата, намери някой читав майстор около теб и действай. Просто в БГ ни е да имаш ни е да нямаш.
  11. Проблема е много общ с мой Голф 3 1.8 ГТ, който правеше подобни номера, сменях масло в помпата и т.н. но проблема ту се появяваше, ту изчезваше. РЕШЕНИЕТО: взимаш една спринцовка около 20 куб. напълваш я с масло отработено и с иглата инжектираш по малко във всички маншони по предницата, сподели как е
  12. то пък страшната работа, ще кажеш че космически кораб ще конструира.
  13. Трябва ми една част от огледалото, при ел. моторчето, едно като малка рейка, която контактува с моторчето от едната страна а от другата с основата на стъклото на огледалото и така се мести огледалото - бяло на цвят
  14. напиши размера на гумите и модела на колата, двигател, годината на производство и ще ти кажа, имам оригинална книжка на мишлен с всички размери и налягане отпред и отзад и препоръчан модел.
  15. цени - както казва всеки зависи от повредата, но започват от 120 до 300 лв примерно за преден капак на някоя седмица. а може и да се отсече детайла някъде и тогава е по евтино, аз сега имам уговорен един клиент, по принцип не ми се занимава да снимам, но на тази ще снимам, и ще покажа за 60 лв, че може да се оправи края на предната броня. и то много успешно и то за 1 ден, естествено без грам портокал и разлика в цвета, а стъкло. и на мен ми се иска да взимам по 500 лв на детайл, а да ми струва 0, обаче не се прави така бизнес с редовни клиенти.
  16. маркерите се измиват и след време отново лъсва драскотината, единствения вариант е да не е много дълбока и с пастиране и полиране става, ако е дълбока с пастиране полиране и леко с направа на същият цвят боя се тушира бялото и ефекта е задоволителен за тези, на които така или иначе не им се дават пари за пребоядисване на детайл-а.
  17. най добре да се пръснат с леко черен лак примерно и ще стане ефекта иначе фолиото стои по матово, с фолиото, на ръбовете си личи и стои грозно.
  18. в софия, имам един приятел ,монтира с дисплей, който показва разстоянието в см отляво и дясно и звуков сигнал, много малък и приятен на вид дисплей и звук, в смисъл изглежда ок, на таблото, някъде около 150 лв с монтажа всичко.
  19. еми така е защото мрежата им от шоуруми , сервизи и персонал незнам колко им е инвестицията?, но е десетки милиони, да не кажа стотици, трябва да избиват хората, има една приказка , който търси намира, намира начин, намира и хора и т.н..
  20. какво те интересуват цифрите, като ще си с фактури!? и в двата ще почакаш, а за качество незнам дали някой може да ти гарантира. аз взимах калник за едно А3 от Порше и ми го дадоха ударен, чисто нов калник, след разправии и отговор от тяхна страна, че е нормално да е така калника, защото го карали от Германия, ми докараха нов след още 1 седмица чакане който поне беше одраскан... БГ реалити тука всеки работи през пръсти, а на тези които се опитват да имат стандарт им е страшно трудно повярвай ми. ако не си избрал къде? можеш да ми звъннеш и с проформа фактура ти я оправям за максимално бърз срок.
  21. за съжаление много хора работят така, малцина, обаче са тези които като тебе се наемат да се разправят и да пишат по форуми и т.н.. При мен какви са идвали, човек, направо ми е ставало смешно..., че и пари са давали и щели да ходят да им я оправят после, но това е да живееш в БГ, моят съвет е като видиш, че някой е оплескал нещата - беж да те няма, защото после нервите и времето, парите- изгубено не си струват. Портокала само да ти кажа се получава не от боята, а от лака, защото той е покривният слой, а металикът или базата е с много тънко покритие и най лошото което може да стане с нея е да се стече под лака и тогава има стечено под лака което не може да се махне, защото има и стечено на лака което се оправя. ако сега не са ти я, оправили портокала мога да помогна, имам ексцентрик машина за водно, която ще заглади всичко. поздрави
  22. еми някъде към от 9 500 до 10 000 лв черно. ако имаш интерес да се чуем. тука незнам по колко вървят, колата е от германия със сервизна книжка и облсужвана на време, без удари и проблеми по каросерията, ходовата част, мотора и скоростите-ръчни 170 000 км - реални
  23. интересува ли те внос от германия? не си уточнил от първите ли търсиш или по нови-те. ако е от първите до 5600 лв може да се докара хубава кола с климааутоматик и прилично състояние.
×
×
  • Create New...