Jump to content

AUDI100

Members
  • Мнения

    53
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Кфйл ф

Последни посетители

868 профилни разглеждания

AUDI100's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Именно при рециклиране се разбира за липса на пружина
  2. AUDI100

    Лампа антифриз

    Оправи се Просто се чака няколко секунди
  3. AUDI100

    Лампа антифриз

    Лампа антифриз ниво не сработва Купено е ново казанче Пробвам друго табло-НЕСРАБОТВА Свързвам синьожълтата с кафявата жица на куплунга на датчика -мига Закачам буксата на празно казанче не работи Проблема не е че мига Проблема е че не сработва,това го открих случайно след смяна на щуцер,и тапи. Между другото цял живот доливах антифриз и не знаех къде отива докато не смених всички тапи на блока.Тотално спря да губи
  4. Всъщност и на двете 100ци апарата от дясната страна е с пружина от ц5 Вероятно така са тествали кой начин е по удачен От ляво е като на 80
  5. Здравей преди година и нещо имах подобен проблем.При мен се оказа запушени тръби на бензинопровода който минава под колата.Просто останаха последни не проверени.Преди да купуваш,миеш,въртиш болче,обезвъздушаваш,вадиш,разглобяваш, откачи тръбата в посока към инжекциона надуй с въздух и като изкараш мазнотиите, затвори винтила на въздуха (ако имаш газ)до край ,върни половин оборот и ще ти запали от първия път!Останалото вече се надявам да не си разместил.
  6. Здравейте, някой има ли на снимка дясна пружина за ръчна спирачка която стои на апарата. Ауди 100 AAD LUCAS Според майстора ми ,тя не е същата като лявата .На снимки при опит да поръчам се виждат само леви.
  7. Изхождам от бележка на CVT къде е вързан километража. Ако е вързан по този начин е нормално с по малко обороти да достигна по висока скорост.
  8. Най ясно ще стане ако някой знае как и къде е закачен скоростомера. Със сигурност не е за гумите.Темата не е свързана със познания по физика.
  9. Да известно е на всички,за сайтовете.Обортомера показва по малко оборота.В описания случай с около и повече от 200rpm по малко от обичайното.В сайта за гуми е описано НО в случая двигателя с по малко обороти стига по висока скорост??И скоростомера остава верен??Може ли да е логично!?
  10. Най не е сложно да си върна стария размер на гумите.Но това не е темата на дискусията.
  11. Здравейте,тук се опитвам да разбера , истинността на показанията на скоростомера и обортомера,когато увелича размера диаметъра на гумите. Всъщност вече го направих.Сложих по голям диаметър.Но се промени показаното на обортомера според скоростта.Дали мога да разчитам на вярно показание на скоростта или да се ориентирам по обортомера?Обортомера показва с около 200+rpm по малко(засечено при 140км/ч)Верен ли е километража?
  12. Надявам се да имаш възможност да ни организираш.Сигурно е възможно да се определи дата с добри атмосферни условия.Зная,че всички имат задължения.Вярвам ако се упомене на време ще има желаещи.
  13. Здравейте,съфорумници бяхме споменали за сбор на С4.Как Ви се струва идеята.Нека се включат и С3,ако има и някои с V8 ще е супер!
  14. Здравейте,тук ще допълня темата за охладителната система,в частта с термостатите.Това което се случи на новия ми термостат mahle е да спре да отваря.Термостата е едва на няколко месеца.Сравних го със стария който е без марка и незнайни години.Разликата е в материала.Стария е с по малък отвор и по тънки ламаринки.Отваря с 10секунди по бързо и затваря с 30 секунди по бавно.Върнах си стария обратно и всичко си дойде на мястото.С новия термостат който изхвърлих, колата загряваше извън града, а перки не се включваха.Сега колкото и да я натискам по баирите не стига и 90 на 51канал максимално я виждам 83гр.Със mahle-то беше на уреда близо 100 на климатика 88/89 и перки не се включваха.Казаха ми че вероятно mahle-то е бил за дизелови автомобили.
  15. При аномалии в стойности на уреда за налягане на маслото в таблото (5+бара) се подменя самия уред.Стои на две оси и една гайка 7.
×
×
  • Create New...