Jump to content

pesxo

Members
  • Мнения

    35
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi 80 1.8s

Контакти

  • Website URL
    http://www.ppp.dir.bg
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male

pesxo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. трябва ми компресор за ауди а4 б5 1.9тди 90к.с.ако може и цена на л.с.
  2. pesxo

    Тампони

    Какво означават цветовете при тампоните, на двигателя или макферсона? Купих си тампон да двигателя с зелен цвят а имаше и с бял и черен,затова питам щот от магазина не можаха да ми отговорят. Каква е разликата.
  3. pesxo

    карбуратор

    Какво означават цветовете при тампоните, на двигателя или макферсона? Купих си тампон да двигателя с зелен цвят а имаше и с бял и черен,затова питам щот от магазина не можаха да ми отговорят. Каква е разликата.
  4. почни първо с игорял предпазител. после вече привери дали отзад идват всички плюсове,и дали имаш хубава маса.
  5. pesxo

    Лоши Спирачки

    здравеи колега щом ти потъва педала смени или помпата или само гумичките в нея и всичко ще се оправи ти затова нямаш и налягане. тя не може да го саздаде,смесва и двата кръга.
  6. колега всичко е от динамото.а спирачките са светнали защото не зарежда и влиза в режим на икономия.и спира abs-a. затова пък ти светва чека и отчита грешка.оправи си динамото и изтрии грешките и всичко ще е ок.
  7. виж колега иди на маистор да види дали всички споики са наред,а те не са малко. само една да има спукана и стават много проблеми. а за да тръгва и спира е горе долу такъв проблема ,като друсне се оправя или разваля.
  8. pesxo

    Проблем с Ауди 80

    колега провери си всички вакуми на мотора да не дишат,или тампона на карбуратора да нее скъсан. имали скъсан вакум почва да тресе и да не върви както трябва.
  9. pesxo

    Малко информация

    колега във варна иди в сервис "стренд"в бившия завод елпром там могат да ти видят ходовата част. и да ти сменят маслото.
  10. просто се отваря ускорителната помпа,и се издухват 2-та отвора.щом тече значи има запушване.
  11. pesxo

    Тресе и глъхне Б3 80NE

    провериси всички вакуми добрели са вакумите на мотора ако не се оправи си виж ускорителната помпа може да се окаже запушване в карбуратора
  12. всичко е от микреткта на вратата.не дава информация към мотора които е в багажника. другото дето мога да се сетя е да не може да се занули мотора,заштото е отключена друга врата или багажника с ключа
  13. най-лесно се отремонтират. трябва ви само молив и да ги надраскаш с графит и са готови вече, ще работят.
  14. трябваше само да издухаш отворите на ускорителната помпа. и на мен ми беше протекла,икато издухах оттворите се управи. не напразно няма уплатнение ако си забелязал. а само 2-опръстенчета. просто имаш запушване. пробваи.........
  15. провери си вакумите на мотора ако някои се е скъсал ще ти тресе мотора и то доста.
×
×
  • Create New...