Jump to content

pesxo

Members
  • Мнения

    35
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от pesxo

  1. трябва ми компресор за ауди а4 б5 1.9тди 90к.с.ако може и цена на л.с.
  2. pesxo

    Тампони

    Какво означават цветовете при тампоните, на двигателя или макферсона? Купих си тампон да двигателя с зелен цвят а имаше и с бял и черен,затова питам щот от магазина не можаха да ми отговорят. Каква е разликата.
  3. pesxo

    карбуратор

    Какво означават цветовете при тампоните, на двигателя или макферсона? Купих си тампон да двигателя с зелен цвят а имаше и с бял и черен,затова питам щот от магазина не можаха да ми отговорят. Каква е разликата.
  4. почни първо с игорял предпазител. после вече привери дали отзад идват всички плюсове,и дали имаш хубава маса.
  5. pesxo

    Лоши Спирачки

    здравеи колега щом ти потъва педала смени или помпата или само гумичките в нея и всичко ще се оправи ти затова нямаш и налягане. тя не може да го саздаде,смесва и двата кръга.
  6. колега всичко е от динамото.а спирачките са светнали защото не зарежда и влиза в режим на икономия.и спира abs-a. затова пък ти светва чека и отчита грешка.оправи си динамото и изтрии грешките и всичко ще е ок.
  7. виж колега иди на маистор да види дали всички споики са наред,а те не са малко. само една да има спукана и стават много проблеми. а за да тръгва и спира е горе долу такъв проблема ,като друсне се оправя или разваля.
  8. pesxo

    Проблем с Ауди 80

    колега провери си всички вакуми на мотора да не дишат,или тампона на карбуратора да нее скъсан. имали скъсан вакум почва да тресе и да не върви както трябва.
  9. pesxo

    Малко информация

    колега във варна иди в сервис "стренд"в бившия завод елпром там могат да ти видят ходовата част. и да ти сменят маслото.
  10. просто се отваря ускорителната помпа,и се издухват 2-та отвора.щом тече значи има запушване.
  11. pesxo

    Тресе и глъхне Б3 80NE

    провериси всички вакуми добрели са вакумите на мотора ако не се оправи си виж ускорителната помпа може да се окаже запушване в карбуратора
  12. всичко е от микреткта на вратата.не дава информация към мотора които е в багажника. другото дето мога да се сетя е да не може да се занули мотора,заштото е отключена друга врата или багажника с ключа
  13. най-лесно се отремонтират. трябва ви само молив и да ги надраскаш с графит и са готови вече, ще работят.
  14. трябваше само да издухаш отворите на ускорителната помпа. и на мен ми беше протекла,икато издухах оттворите се управи. не напразно няма уплатнение ако си забелязал. а само 2-опръстенчета. просто имаш запушване. пробваи.........
  15. провери си вакумите на мотора ако някои се е скъсал ще ти тресе мотора и то доста.
  16. pesxo

    Бензина изчезва!

    Здравеите колеги,и аз карам B-3 1.8s и е карбуратор и е на газ ама бензина не ми се изпарява. И аз преминавам от бензин на газ без да чакам да изгори първо бензина в карбуратора,и колата ми нито си дави нито заглъхва.
  17. Колега виж дали ти събира вода отпред под чистачките,по принцип там е проблема на повечето Аудита. Запушват се от листа и кал външните отвори за оттичане на водата.
  18. Няма да е много фрапантно но трябва да имаш винаги 1 на ум. И все пак пробваи как ще се държи след като върнеш стрелката,зареди и виж как ще отчита спрямо горивото което ще сложиш.
  19. Здравеи колега стрелката на изгасена кола,трябва да е на 1-та червена линийка. Можеш да я върнеш от километража, но ще те лъйе малко. При мен поне от 1-та червена линийка до 1-та бяла са ми 10 литра бензин.
  20. pesxo

    Фланци за АУДИ 80

    Накрая маи така ще стане. Но все пак ако няко знае колко ще ми струват фланците да ми каже ако може. и пречи ли това че се изнасят гумите.
  21. pesxo

    Фланци за АУДИ 80

    Абе не съм ги мерил джантите но гумите са 185/65 R14. А джантите са опелски имам ги от предишната ми кола. Марката на джантите е GMC-6JX14H2.
  22. pesxo

    Фланци за АУДИ 80

    Къде мога да намеря фланци и колко ще ми струват във Варна. Трябват ми от 4/108 да мога да сложа джанти 4/100. И пречи ли това че гумите ще се изнесът поне с 2см.
  23. По принцип някои като пребираш цилиндъра на апарата трябва да се навива иначе несе прибира.Но не на всички е тъи. Трябва да пробваш и късмет.
  24. в сервиз СТРЕНД във Варна, бившия завод елпром на Божидар Атанасов ще ти обърнат внимание и за разложените клапи и за радиаторчето,на парното.
  25. провери си масата на стопа.извади буксата и виж да не е нагорял минуса.ако е нагорял дублираи го.
×
×
  • Create New...