Jump to content

room101

Members
  • Мнения

    88
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

room101's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Днес и аз успях да претапицирам разлепващите се подлакътници на вратите с еко кожа. Без дунапренена подложка е, но е по-добре от преди.
  2. Как успя да махнеш подлакътниците на вратите? Доколкото знам са не разглобяеми и тапицери са ми отказвали да ги правят по тази причина.
  3. Ако пътуваш 2 пъти в месеца от София до Варна, 1,6 101 коня не е добър вариант. Двигателя е слаб за това купе и с включен климатик става само за градско. Единствените плюсове на този двигател са ниския данък и евтината поддръжка.
  4. KARCHER DS 5600. Това е най-добрата марка за прахосмукачки. Тази е с воден филтър, струва около 500лв. и върши невероятна работа. Откакто я имам не бих я заменил за каквато и да е друга марка.
  5. Единственият вариант, без алуминиеви носачи е А3, но това е коренно различна кола от А4.
  6. На всички А4 двигателите са разположени надлъжно, за което при смяна на ремъците се сваля предницата. На мен за труда ми взеха 100лв.
  7. room101

    Крушки Bax9S

    Аз имах предвид, че не е забранено движението с включени габарити, а тука става въпрос за спряно на платното за движение МПС!?
  8. room101

    Крушки Bax9S

    Добре, но пак чета закона за движение по пътищата и никъде няма такова разграничение на "по-стари и по-нови автомобили". Актовете ги пишат за нарушение на чл.70, ал.3, където никъде не се визира подобно нещо - и затова казвам, че колкото са законни лентите, било то поставени на москвич или на ауди, толкова са и диодните крушки, даже при крушките има по-малък риск да те спрат, защото си светят вътре във фара, а не някъде, където произволно поставените ленти, технически видоизменят МПС-то.
  9. room101

    Крушки Bax9S

    Можеш ли да посочиш да посочиш, кой закон го забранява това? Защото като чета закона за движение по пътищата не намирам такава забрана, а и в чл.70, ал.3 пише:(3) "През деня моторните превозни средства се движат с включени светлини за движение през деня или с къси светлини." По тая логика колкото са законни лентите, толкова са законни и тези крушки.
  10. room101

    Крушки Bax9S

    Как диодните ленти минават за дневни светлини, а тези да не минават, дори има такива крушки с много по голям брой диоди- 26 и по-вече, които в рефлектора се отразяват доста силно. Струва ми се, че ако се състави акт, в съда не би издържал.
  11. room101

    Крушки Bax9S

    Това е супер решение за дневни светлини. Аз си взех от тук: e-bay Не дава грешка на компютъра.
  12. Крушки с диоди има всякакви: http://www.ebay.co.uk/itm/2X-led-car-side-light-bulb-lamp-T10-H3-DA36-W5W-501-12V-Wedge-smd-replace-xenon-/230740935305?pt=UK_Light_Bulbs&var=&hash=item35b93b4289 Аз в момента карам с такива, поставени на мястото на предните габарити и ги ползвам за дневни светлини.
  13. От Люлин не си купувай такъв автомобил.
  14. room101

    два въпроса за А6 2002

    Този бутон до ръчната, ако беше за навигация, трябваше да има още 4 бутона до него, освен това трябва да имаш и CD/DVD в багажника.
×
×
  • Create New...