Jump to content

Audi-Fan

Members
  • Мнения

    35
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Audi-Fan

  • Рожден ден 11.03.1985

Друго

  • Kaра
    Audi B4 2.0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Plovdiv

Контакти

  • Skype
    todoroff

Audi-Fan's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Audi-Fan

    Аванса Чука!!!

    Преди мноого години и аз имах същия проблем (тогава имаше все още бензин 92Н ) аванса чука та се трепе, от елкон на елкон и всеки казва сега няма да има проблем, но НЕ чука...чак свят да ти се завие. Отивам в Пловдив на най-прехваления сервиз и там момчето само като погледна и ми вика "абе ти с какъв бензин я караш тази кола?" Викам ами с 92Н - той се засмя и вика "сложи и сега хубав и силен бензин и ще се оправи всичко" Сложих и 100 октана и край! Нито аванс нито нищо! От тогава докато да я продам по малко от 95 не е видяла. Сега... ти няма как да си сложил бензин под 95 (защото вече няма) , но пробвай да и сложиш 100 октана и виж какво ще стане.
  2. Цитиране на предходен пост! Точно такъв ефект търся колега, ноджантите който съм пробвал до сега вкл. и 17ки стоят прибрани в калника, иска ми се да са на една линия с самата вежда на калника и да не излизат на вън като Бъги
  3. Здравейте колеги, Преди два-три дни в Пловдив видях една Б4 с обърнати задни джанти, хареса ми как се "разкрачва" самата задница и как стъпва на широко, мисля си че ако и забия една 225 ще стане Перфектно. Проблема ми е, че: Не знам къде мога да намеря такива с размер 4х108 (в интернет не намерих нищо) Не знам как се правят и кой изобщо може да ми ги направи. Моля ви ако някой може да помогне или е наясно за какво говоря да пише. Благодаря предварително. за нещо такова става въпрос!
  4. Audi-Fan

    Пуши все едно горя

    Добре! Много ви благодаря! Утре Ще влиза в сервиза, поне вече съм подготвен, че този път няма да се размина с малко
  5. Audi-Fan

    Пуши все едно горя

    "ревизира" ... всмисъл? Работата е много зле с две думи така ли?
  6. Audi-Fan

    Пуши все едно горя

    Ами на около 2000км доливам 0,5л масло! Но губя и антифриз! Зад мен пушека е тъмно сив!
  7. Когато карам на равен път дори и с мръсна газ, няма никакъв проблем нито пуши нито нищо. Вчера тръгнах из едни баири и зад мен беше нещо страшно, много ме е срам от това. Моля помогнете от какво може да е? П.П. Забелязах, че когато е студена на същото нагорнище не пуши и когато загря отново зад мен не се вижда нищо, дори и купето се пълни с дим. Благодаря Предварително!
  8. Аз преди 2 години направих глупоста да си сложа релета на фаровете и да забия 90/100w крушки... сега като свалих стъклта на фаровете да ги почистя защото не се вижда нищо, направо ми прилоша, за две години рефлекторите са станали...все едно, че огън е горял вътре...ПО-ДОБРЕ КСЕНОН отколкото теа силни крушки!!!
  9. Някой няма ли да даде компетентен отговор?
  10. Моята чистачка прескачаше по същият начин. Просто хванах рамото заедно с чистачката и го усуках на другата посока, пуснах чистачките и всичко се оправи. Пробвай Нищо не губиш!
  11. И аз имам проблем оборотомера колата е Б3 таблото е VDO. Значи, като карам си отчита без забележка и идва един момент в който стрелката пада и след малко пак тръгва. Свалих таблото изчистих всичко напрасках буксите с контактен спрей и пак същата работа!!! А когато е студено може и изобщо да не тръгне.Каква е логиката незнам! Моля за помощ!
  12. Audi-Fan

    Волан

    Нека да поясня защото и аз съм го имал този проблем! При смяна на биалета ако "майстора" е пипал и накрайника е нормално волана да се измести... Стенд менд и работата е шести номер!
  13. Ауди 80 1,8S 90 кончета 240000 км, ама пали и върви...мотора е "пуканка"
  14. Аз също търсех такива стопове и накрая се примирих с стопове от Б4 авант с червените мигачи. Трябва да ви кажа,ч е се получи доста добре.По 75лв бройката
×
×
  • Create New...