Jump to content

kire_peltekov

Members
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от kire_peltekov

  1. Здравей имаш ли гарнетата за quattro и ако има цена моля
  2. Здравей колега трябват ми гърнетата от куатрото ако са налични дай цена
  3. Здравеите колеги имам следния проблем: изчезнаха мигачите, фаровете,чистачките,клаксона и моторчето на климатроника. Колата е ауди а3 1.9 тди 110 коня 1999година. В един форум прочетох че проблема може да е в клемореда на контактния ключ, той не подавал сигнал към някакво (after run) реле. Интересува ме каде да го намеря това реле за да проверя първо него преди да поръчам нов клеморед.Ако някой има други идеи за решаване на проблема нека да пише. Предварително благодаря.
  4. Колега трябва ми преден ляв шенкел. Дали го имаш наличен и ако го има цена за него.
  5. Колега гледал ли си тампоните на магарето при мен тропането не спря докато не ги смених тях.
  6. здравеите колеги проблема с помпата е следния смених я с чисто нова обаче се оказа че и старата е здрава просто не отива ток до нея. като и подам ток принодително от акомулатора колата пали от раз. обаче ме е страх да я карам така да не гръмне . проследих кабелите до таблото никаде няма прекъснато. моля помагаите.
  7. kire_peltekov

    ел стъкло на б4

    колега аз имах съштия проблем при мен мотор4ето беше пълно с вода и беше раждясало. от каде се беше зела тая вода не разбрах ама като разглобих, раздвижих и смазах тръгна без проблем.
  8. kire_peltekov

    Климатик на Б4

    наи вероятно кам враските на трабите там има гумени О пръстени които изпускат
  9. колеги разглобих таблото и повторих абсолутно си4ки споики една по една но няма никаква разлика. днес забелазаз че като отворя шофьорската вратата лампите премигват дори по някога остават да светят без клуча да е на таблото.
  10. Здравейте колеги, проблема при мен е че изчезнаха контролните лампи на таблото по точно тези трите най горе дето са за нивото на водата и спирачната течност и за налягането на маслото. Тъсих из темите но решение не открих. Свалях таблото и гледах за прекъснати писти но нищо не видях. Днес както си карах лампите започнаха да премигват една по една а после лампата за маслото светна постоянно обаче не силно а миждукаше все едно има хлабава връска. После забелязах че и зумера за забравени фарове не свири. Дали е възможно да има грешка в компютара? Колата е ауди В4 1.9 TDI 1993г. по таблото всичко друго си работи без проблем. Моля ако някои знае каде да търся проблема нека да пише. Предварително Благодаря
  11. колеги от днес и аз сам със съштия проблем. лампите на миничека изчезнаха като дам контакт светят само лампата за алтернатора и ръчната спирачка. а лампата на маслото от време на време премигва и ме плаши. извинявам се че ползвам чужда тема. моля помагаите.
  12. до колкото знам кииматика има датчик които не позволава на компресора да се вклучи ако в системата няма налагане. датчика се намира на радиатора. провери да неби тои да ти дава ядове
  13. Продавам напълно обурудван двигател и скорости за ауди 80. двигатела е 1.6 дизел на 30 000км от основен ремонт. цена 400лв. за контакти тел.0898 66 08 64 цената подлежи на коментар.
  14. колега най вероятно контактите на лосчето са се разместили, поне при мен беше така. на мен лично ми се видяха скъпи новите лосчета и за това разглобих моите. те са капсоловани но това да не те притеснява нитчетата се разпробиват внимателно и се вадят после се заменят с болчета. при разглобяването се внимава с малките прожинки които са вътре. за съжаление когато го разглобявах не се сетих да снимам. ако не стане само с наместване се вади малко копче от-страни на долната кора зад волана. аз минах само с наместване но на един приятел бяха направо отчупени и за това сложих копче. Не знам дали разбра нещо от нескопосаното ми обяснение, но като го отвориш и ти е пред очите, ще разбереш за какво точно иде реч.
  15. колеги извинявам се за нахалството ама как се вади стрелката че моита я напъвам и не иска а по силно ме е страх.
  16. не минах без разглобяване на вратите но за това сичко стана без грешка моторчетата бяха ръждясали до такава степен че едва ги разглобих. след почистването и гресирането им тръгнаха и двете. от каде се взе тая влага че да ръждясат така не знам. благодаря на всички за помощта, надявам се да мога да се реванширам някак и безаварийна на всички.
  17. датчика струва около 20лв оба4е са 2 модела с 2 крачета за една скорост на перката и с 3 крачета за две скорости. виш твоя от кои е
  18. а как се разглобява трябва ли да свалям целия механизам
  19. не е от копчето заштото като мерих с уреда като го изклуча ток отзад няма а като го вклуча тока идва
  20. колеги намерих проблема и докарах ток до буксите. сега като натисна копчето ток до моторчето стига но то пак не тръгва от него се чува само леко бръмчене. дали е възможно и то да е изгоряло. проблема е че не работят и двете съкла а до буксите както казах докарах ток, да са изгорели и двете моторчета не вярвам. като премеря моторчето на верига ми показва че е здраво но незнам дали може да се разчита на такова мерене.
  21. благодаря ще пробвам и ще пиша.
  22. на мен ми дава съ6тия разход тези двигатели са си апетитни а на дълго сваля на 8/100
×
×
  • Create New...