Jump to content

Valery

Members
  • Мнения

    75
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Valery

  1. Изкам да ти кажа леко и без да се обиждаш ама си пълен тапунгер , вземи прочети какво е кинетична и потенциална енергия. Ква нобелова награда бе, нали като го направиш и почнеш да парадираш и веднага ше изчезнеш безследно. ЕЕййй прости хора, затова балъци като тебе ше си плащат по 5 кинта литъра, и ще се маниполират. В един литър вода се съдържа толкова водород че да ти откъсне тиквата безпроблемно , въпроса е дали можеш да я извлечеш.
  2. Благодаря ви за съдействието отивам да зяпам.
  3. Как да разбера номера на скоростната кутия без да я свалям . Има ли някаква табличка.
  4. Същите симптоми при мен - заминала скоростна кутия
  5. Смених го в Пловдив. Тука бях при каварталния майстор , той твърди че е от ремъка на генератора (сменен е също) и вика че понеже не е легнал още добре и за тва било тъй.
  6. Вие като турбо след смяна на ремък и ролка. Нормално ли е?
  7. нивото си е тип топ , уж. Като сменям съеднинителя , махат ли скоросната кутия. За да ги накарам да чекнат.
  8. В автосервиз ТАНИ намира се зад Лукойла близо до кат дървеница , ми поискаха за труд за смяна на ангренажен ремък 100 кинта , за ангренажния ремък и обтегача ми изкаха 200 кинта общо 300. Двигателя ми е V5 така че се сменя малко по бавно от v4 но все пак 300 кинта за някакав си ремък. Бих си камшиците и дим да ме няма.
  9. Общо взето моята каляска има този проблем от доста време ама сега чак ми остана време да мисля по тази дилема. Та като карам с над 100км/ч и си пусна крака от газта се чува едно виене. Възможно ли е да е от лагера на вилката на съединителя , понеже той в момента е за смяна понеже се усеща в педала много неприятно. Ако някой има идея да сподели мнение pls.
  10. Колеги , нещо много ми върти перката по софия като карам /няма значение дали има задръстване/ , а извънградско ми пада на 70 градуса. Възможно ли е термостата да не работи както трябва , или като се чупи е от раз. Обаче като пипам мъркучите на големия кръг парят , та каква може да е причината.
  11. Може ли да доведе до грешки , и въобще има ли проблем при газ да е откачено вакууммоторчето.
  12. Добро е парното . Като карам със 140 температурата е 90 , но аз карам с 100 да ми е спокойно
  13. По магистралата температурата пада на 70 градуса , нормално ли е.
  14. Инвестиционно проектиране на ски курорти. Машинен инженер съм по хидравлика.
  15. Кърти мивки , яката работа. Има ли бутон за навлизане в хиперпространството.
  16. Valery

    Голяма дилема

    Не видях че ги нямаш
  17. Valery

    Голяма дилема

    Аз мога да лапна едно фарче ако фокусира добре оригинално е и няма ръжда , щото имам някакво менте дето незнае на къде свети. Кажи цена ако го даваш А и една лайсна от предната броня бих взел.
  18. Изтекоха ми очитееее , аааа нищо не виждаааааааммм.
  19. Благодаря ви за съдействието , май ще чакам лятото и тогава ще му мисля.
  20. Здравейте , въпроса ми е дали мога да си запоя радиатора на климатика , той е меден . и е допълнително слаган . Вчера обаче се спука и изтече фреончето. Ако взема поялника почистя спуканото място и му тегля един калай ще стане ли далаверката.
×
×
  • Create New...