Jump to content

shesticata

Members
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от shesticata

  1. Продавам Ауди А4 Б7 2.0 ФСИ Турбо в перфектно състояние , куатро, кожен салон без скъсано или протрито,обслужен напълно с два комплекта нови гуми,предни и задни парктроници ,фарове с лупи и биксенон, регистриран,с винетка и Каско,без течове на масло и т.н. автомобила си заслужава да се види.цена 9500 лв.0897957879https://m.cars.bg/offer/5da422e389db6c29a94376d5
  2. Е то друго няма какво освен бушон.
  3. Аз бих заложил на новата!Но това си е мое мнение все пак ти решаваш за колата си.
  4. Главата на инжекциона,от Благоевград съм .
  5. От Благоевград съм,ще потърся тук по региона ,ако не намеря ще ти пиша на лично да ме упътиш евентуално. А някаква цена горе долу,дали имаш представа как вървят ?
  6. КУПУВАМ ГЛАВА ЗА МЕХ.ИНЖЕКЦИЯ ЗА А6 Ц4 АЦЕ МОТОР С НОМЕР: bosch 0 438 101 039
  7. свалях дюзата,пробвах я по твоя начин но няма проблем там за съжаление , развих след това главата на инжекциона,при натиснат плунжер,запалих я и тече като река ,и май натам отиват нещата -към глава на инжекциона ,провериг и буренцето и то няма проблем ,ако имаш някаква идея за читава глава втора употреба ....
  8. Дюзата е наред колега ,проверил съм я и затова везните се накланят към главата на инжекциона. Ще направя само още една проверка и ще е 100% сигурно,сега е 99%. Не се ядосвай ,не целя това като пиша тук ,просто търся възможно решение на кофти проблем. Благодаря ти за отзивчивоста и за вниманието !
  9. Ама то старт дюзата е много далече от маркучето ,тя се намира на тръбите при бобината от другата страна.
  10. здравейте пак, не съм писал по темата защото нещо имах проблем с нета и така установих че по маркучето което се намира от вътрешната страна на капака на въздушния филтър има бензин и най-вероятно от там е проблема .А иначе това маркуче е за вакуум и отива към дроселовата клапа.Възможно ли е да има някакво протичане от главата на инжекциона и затова да го пълни с бензин ? Там има гарнитура. Oт нея ли е или от нещо друго? Ако някой е разглобявал там и знае ще съм благодарен да ми помогнете ! а ето го и въпросното маркуче:
  11. Ще пробвам това със старт дюзата и ще пиша какво става. А същевременно някой може ли да ми каже какво е това на снимката ?
  12. Колега ,днес пак свалях свещите и пак бяха влажни с бензин но този път 2-ри цилиндър беше сух и това ме кара да мисля че някъде във всмукателните тръби по някакъв начин влиза бензин и на този цилиндър на който са затворени клапаните няма а на другите има ,и другото което ми се стори странно е че във вакуумчето което идва от въздушния филтър към дроселовата клапа имаше бензин .... незнам помагайте !!! Благодаря за мненията !
  13. всъщност аз така я купих колата скоро ,с някакво подобие на газов инжекцион има дюзи,има и някаква платка но не е точно каквато трябва защото немогло да се зададат настройки ,а иначе колата си работи добре на газ държи 1000 оборота на празен ход ,а бе добре си е,само това дето мокри свещите с бензин ,колкото до помпата със сигурност не работи докато е на газ колата.Пробвах да изключа стартовата дюза ,но проблема си остана ,значи не е от нея. Възможно ли е дюзите да не могат да издържат на налягането поради износване и да пропускат по малко... ?!да капчат докато колата не се движи или незнам ... а иначе кое е по-добре за механичната инжекция и за този мотор специално ,обикновената газова или газ-инжекцион?
  14. значи според тевб има вариант да пикаят дюзите въпреки че колата работи на газ ,нещо от старт дюзата -възможни проблеми?
  15. газовата е инжекцион,отрязан е датчика който определя кога да превключи на бензин и е слагано ключе от обикновена газова за да се превключва ръчно и когато е директно на газ чуква клапана на бутилката отзад ,а бензиновата помпа не се чува да работи ,иначе когато си е на бензин се чува доста отчетливо та най вероятно не работи докато е на газ
  16. здравейте колеги ,имам проблем който ми е трудно да разреша колата е ауди а6 АЦЕ мотор,сутрин я паля на бензин докато загрее и след това минавам на газ и когато ми се наложи да я оставя за един час или повече трудно пали след това. И днес установих следното - вчера я прибрах в гаража на газ и днес преди да я запаля свалих свещите за да видя как изглеждат и на 1'2'3 цилиндър бяха влажни и миришеха на бензин а колата дори не съм я превключвал на бензин от вчера ,карана е на газ.И стигнах до извода че когато я оставя да престои някакси вкарва бензин в цилиндрите и мокри свещите та затова ми пали трудно след това . Моля ако някой е разрешил подобно нещо да пише,ще съмблагодарен за всяко мнение.
  17. благодаря колеги ,изчетох всичко което можах по темата ще опитам с настройка ,ако не стане тогава ще му мисля
  18. буксата е наред ,при мен проблема е на положението за празен ход
  19. здравейте колеги ,имам един въпрос относно датчика на дроселовата клапа на АCE мотора на моята c4 на едното положение не работи , та някой разкапсуловал ли е такъв датчик или да сте имали подобен проблем и възможни решения някакви ,благодаря предварително
×
×
  • Create New...