Jump to content

Volodka

Members
  • Мнения

    295
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Volodka

  1. Сега трябва да кажеш на модула, че има инсталиран св. сензор и ще заработи
  2. Ще стане разбира се, просто ще свети и през деня
  3. http://bigskyeuro.com/images/gallery/mikewire/pdf/CHLH_retrofit.pdf
  4. няма такъв вариант при б7. евентуално при б8 ако там има камера на предното стъкло, която да следи насрещно движещите се коли
  5. не и оригинално потърси си огледало по моргите. аз не бих си правил експерименти с неща, които определят, кога ще са включени фаровете, да не се окаже нощно време внезапно да караш по тъмно
  6. да, с буква f е правилният модул. сензора се намира в основата на вътрешното огледало. съответно ти трябва ново огледало с автоматично затъмняване.
  7. Аз имам блутут, говоря през уредбата на колата и вдигам/затварям през копчето на волана. Дори можеш да съхраниш номера в паметта на колата и чрез гласова команда да звъниш на някого
  8. Волана на горната снимка има копчето за червена/зелена слушалка. В дясно най-отдолу
  9. Транзистора не изгаря ли заради задиращото авансаторно бутало?
  10. Diebstahlwarnanlage - демек алармата
  11. при б6 въобще нямa сензор за дъжд
  12. На мен ми се ще да насадя модула от б7, за да се възползвам от оригиналното изпълнение за дневни светлини през дългите. След като стана ясно, че силата се намалява максимум само до 51% възможен ли е варианта на дългите да сложа по-слаба крушка, за да не заслепява? Аз съм с биксенон, така че при дълги халогенната крушка не помага особено за по-добро осветяване. И още едно питане. При б7 сензорите за дъжд и светлина в един датчик ли?
  13. Пъров виж директно на кутията или с ваг-ком на коя буква завършва модула и си търси същият
  14. към колегите Pav3I и Милчев, вие с оригиналния модул на б6 ли сте и сте добавили допълнителен модул за да имате въобще дневни светлини или сте си насадили модула от б7 и към него е тази хитрост за допълнително намаляване интензивността?
  15. Според мен нямаш проблем с хидр. помпа. Търси проблема по ремъка и ролките. При теб алтернатора не е ли с фрайлауф ролка? Нещо там да не е спекло?
  16. На мен ми звучи като на леко приплъзващ ремък по ролката на хидр. помпа като си на свободни обороти
  17. При мен подкачването тръгва едва, когато се завърти стартера да пали.
  18. Аз съм с bdg мотора и имам подкачваща помпа
  19. Volodka

    Проблем с j519

    А при мен след като зумера от години не работи, как чувам цъкането всеки път като си ползвам мигачите?
  20. Днес се захванах да разглобявам и огледам в търсене на проблема. Не можах напълно да разглобя елементите по пръчката на ск. лост, тъй като ми липсваше подходящият инструмент, но ми направи впечатление, че ябълката има луфт. Тоест мога да хвана и да издърпам ск. лост около 5мм нагоре. Струва ми се, че трябва да стои плътно в кожуха и да няма мърдане на долу и на горе. Също така, когато избутам лоста на ляво за първа, леко го размърдам в един момент потъва още наляво и това е момента, в който включва задна и това без въобще да съм натиснал лоста надолу. Въпреки че не можах да разбера кое ограничава лоста да не влезе в крайно ляво положение докато не е натиснат надолу почти ясно е че нещо се е изтъркало в тази ябълка или останалите пластмасови елементи около нея и утре ще мина през ауди да видя, какво предлагат, като отделна част или трябва цялата пръчка да се смени. И малко в страни от темата. При разглабянето забелязах, че пепелника има подсветка, а никога не съм го виждал да свети. Светодиода ли е изгорял, активира ли се от някъде тази подсветка или трябва да светне само при отваряне на капачето, въпреки че не забелязах връзка между лампичката и механизма на капачето?
  21. Напоследък все по-често ми се случва при опит да включа първа, скоростният лост да влиза за задна. На някой случвало ли му се е да ме насочи, коя част е за смяна?
  22. Това е разковничето. След процедурата изпотяването изчезна завинаги. Няма нужда да отваряш фара. Отвиваш болчето, махаш капачето, вадиш зъбното колело и рамото, което влиза навътра за регулирането на фара. Почистваш пясъка и боклуците, гресираш обилно, затваряш и проблема е решен.
  23. Оправя се с нови капаци, а те са си цифра. За съжаление така са го измислили, че само уплътненията не можеш да смениш.
  24. Volodka

    Парктроник за А4 B7

    Не е вярно. Не работи ли един или повече датчици, не работи цялата система с идеята да не те лъже парктроника. Включваш задна и слухтиш до всеки свнзор, който датчик не припуква, той е проблемния. Както и да е, на колегата така или иначе не му се занимава сам да си го оправя
×
×
  • Create New...