Jump to content

bewolf

Members
  • Мнения

    74
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от bewolf

  1. Ми лекувай, не се прави на джамбазин Sent from my EML-L29 using Tapatalk
  2. Треа се избива каското Sent from my EML-L29 using Tapatalk
  3. Как прецени че в него ти е проблема? Вероятно е отзад при компресора от шофьорската страна Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
  4. Само да добавя, че номерата за които говориш колега са малко по-скъпи от 800лв и не са за тест драйв, а за овеждане на колата до КАТ за регистрация. Това че не се спазва и масово се злоупотребява вече е друго. И на мен ми се е случвало да разтривам кола с такива номера, но не е правилно.
  5. И аз не я виждам така че май някой я е отнесъл. В сервиз влиза 2011 година на 30к, три години по-късно 2014 влиза пак в сервиза на 130к и реално това е проблема. Тия 100к дето може и да са повече къде и какво е обслужвано... Но и без това вече няма значение, да е честита на новия собственик и дано да няма главоболия с нея
  6. След проверка на рамата излиза 190к км преди една година. Като 2011 е била на 30к и чак 2014 се появява пак на 130к което е съмнително. Не успяхме да се разберем за цена. Като продължавам да търся. Освен ако не се обади и да се е съгласил на 13к. Има доста дребни забележки, багажника е празен, за смяна са 4 диска с накладки, време е за ангренаж, а скоро и ДСГ може да си поиска своето, на компютър не съм е закачал но и там може да има още изненади. Та така... Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
  7. Според мен е на поне 300к . За какво може да има изваждане. DSG, дюзи, турбо ? Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
  8. Да колата е 2010 CBBB мотора. Както цецо преди време писа във форума по-добре от последните бройки на един модел от колкото от първите на следващия. Реално този е еднакъв вътре като б7. Естествено че имат разлики но и 5-7к разлика за 1 година по-нова кола си е цифра. Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
  9. В понеделник би трябвало да знам до кога е била в офицялния сервиз. Но предвид това че няма при джамбазина сервизна книжка предплагам ще са поне 300к. То сегашния ми пасат го взех на около 400к след проверка, а на таблото показваше 160к и за 100к км съм нямал някакви ядове, но да не забравяме че говорим за АФН и за доста по-прост като агрегати и електроника автомобил.
  10. Знам че не е АУДИ, но е от семейството и моля за съвет и помощ. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11481015019841514&slink=1tjp5m Това е рамата WVWZZZ3CZAE086239, ако някой може да даде инфо по тази рама ще съм много благодарен. Иначе колата има доста дребни забележки: леко драсване на задна броня, изгаряне от цигара над шофьорската седалка, леко скъсване на пасажерската седалка, няма нищо в багажника, счупен държач за триъгълника на 5тата врата, счупена държка на облегалката за ръцете отзад, за смяна са и дискове и накладки, одрани джанти. След тест драйв колата се държи добре, сменя добре, всичко и работи по климатроник, подгряване на предни седалки, темпомат, пера за смяна на скорости от волана, ел. шофьорска седалка, фарове и т.н. Още не е била при майстор за диагностика, но само по тези обяснения моля за мнение. Цената е прекалено висока за мен и мисля, че ако има доволен коментар ще можем да се спазарим.
  11. Преди няколко дни замина една такава Петица с пренабита рама пред мене. Така че има крадени, Всякакви. Но е и факт че има и много такива преминали "успешно" регистрацията и си джиткат свободно и спокойно. Цитиране на предходно мнение!
  12. С DVD диск? През ODB ? Или да продължавам да търся в бай гуугъл?
  13. Здравейте, имам въпрос относно смяна на езика на това "цветно радио" Колата е на приятел, който наскоро го насади, но все още японския не му е силата и съответно идеята е да се направи на английски език. Това в сферата на възможното ли е? И ако да, ще съм благодарен да узная как, на отзовалите се предварително благодаря! п.с. малко снимков материал, за по-добро обяснение на навигацията.
  14. Пример с AFN от тази сутрин. Спускане на Предел в посока Благоевград -14 до -16 градуса падна до около 70 градуса и то към края на спускането.
  15. bewolf

    Въпроси за А6 (4F)

    За съжаление не мога защото го нямам. Но видях код на мотора BNG 155KW в талона на колата, което много ме очуди. След това набързо прегледах господина с двете УУ (гуугъл ), но бе доста оскъдна информацията за този мотор. Предполагам за доста кратко време в началото на производствтото на 4Ф са го пуснали. п.с. След още малко търсене и ако може да се вярва на http://vag-codes.info/files/engines/audi-engines.pdf се произвежда от 2003 до 2010г.
  16. bewolf

    Въпроси за А6 (4F)

    Колата е на мой познат 08.2004г първа регистрация. Просто ми е интересно реално има ли някакви генерални разлики с БМК и АСБ моторите.
  17. bewolf

    Въпроси за А6 (4F)

    Ами точно в А6 4Ф е видях, единственото логично обяснение след поста ти следва този мотор в последствие да е бил насаден. А може би нещо друго.
  18. bewolf

    Въпроси за А6 (4F)

    Някой чувал ли е за код на мотора BNG 155KW? Преди малко срещнах такъв, но в нета доста оскъдна информация, а ми е интересно каква е разликата от него спрямо BMK и ASB. п.с. Предполагам е от първите, защотото колата е с регистрация 08.2004г.
  19. Точно това имах предвид, казано по друг начин. За мен автомобила е да се предвижа от точка А до точка Б и да свърша определена работа. Мина ми времето на келешлъците да ходя по кафета колата. А когато работата е свързана с пътуване (а моята не е такава), тогава вече приоритетите и изисквания към колата се променят. И съотвенот автора трябва да си даде реална сметка от какво може да се лиши и какво му е необходимо да притежава един автомобил. Цитиране на предходен пост!
  20. Подкрепям казаното от колегата Andy. Със скромния ми опит от около 100к км (основно на предно), мога да кажа смело, че доста рядко ми се е налагало 4х4. Но и съм се съобразявал с възможностите на предното предаване и да не ходя на места където ще ме е яд, че съм тръгнал. Не че съм нямал и проблеми и закъсване и да е било хубаво едно 4х4 да изляза от някое място, но всичко много условно за всеки. Така че всеки един си преценя според нуждите му с какво задвижване ще е колата му.
  21. Доколкото разбрах от предпоследния пост са рециклирани.
  22. bewolf

    Новото ми Ауди А5

    Капачката на резервоара?
  23. Цитиране на предходен пост! Возил съм се на Б8 отзад и аз като човек който не претендирам да съм с някакви кой знае какви габарити (184см. 90кг.), в средата на седалката ми беше адски тясно, дори трябваше да седя подгърбен, защото бе доста ниско. Говодя за седан. Возил съм се и в 4Ф авант, но мисля че не е съизмеримо. Като цяло в 4Ф-ката ми бе доста по-конфортно и широко.
  24. Цитиране на предходен пост! Предполагам сте го напълнили с гориво?
×
×
  • Create New...