Jump to content

Azov

Members
  • Мнения

    98
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Azov

  1. След като известно време виках неволята и тя разбора се не дойде, си оправих проблема засега. Бил е в едни букси от сноповете кабели под таблото. Явно при нагряване в купето е ставало някакво окъсяване.
  2. Моят проблем с оборотомера и лампата на масло, все още не е решен. Два пъти купувах табла с уредите като моето и пробвах с тях, но явно проблема не е в таблото. Някъде другаде, е релета може би? Ще опиша проблема отново , може някой да има подобен. От няколко години вече, когато времето започне да се стопля и да се нагрява вътре в купето ( случва се и при по-продължително каране на парно), оборотомера спира да показва и светва лампата на маслото. Има масло двигателя работи нормално. Ако примерно включа климатика и охладя вътре в купето , съответно и самото табло, оборотомера се оправя и лампата на маслото угасва. Т.е. проблема е свързан с нещо, което при нагряване въздейства на оборотомера и на лампата за маслото. Някой някакви идеи?
  3. Благодаря, че си качил снимки, но не се отварят. Поне при мен.
  4. Колега това е интересно решение на този проблем, наистина ако ти е възможно ще е добре да пуснеш някакви снимки, как е станало като краен резултат, както писа по-горе колегата инжектопляктор.
  5. Виж тази тема https://audibg.com/forum/index.php?/topic/86190-how-to-%D1%81%D0%BC%D1%8F%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%BD-%D1%81%D0%BA-%D0%BB%D0%BE%D1%81%D1%82/page/2/ Последният пост е мой.
  6. Има ли осезаемо подобрение при разхода на масло?
  7. Колега ще споделя моя опит. Купих я 2011, гореше масло, около 1.5 на 10000 км, като се увеличи постепенно до 3,5 л на 10000 км. Затова след четене тук и умуване, реших да сменя гумичките, без сваляне на главата. Ремонта направих началото на 2018 г. Резултата е не лош, досега имам 2 или 3 смени на масло и гори около 1,5 л на 10000 км. Да уточня, че не е пушила преди както и сега. Ремонта ми го прави един майстор в Ахелой. Ако искаш телефон пиши лично съобщение.
  8. Здравейте колеги, Вчера смених тампона заедно със самия лост на Б4-ката с такъв от А4, 97 година, едни и същи са по номер и се вграждат в А4 до последната година но не при всички двигатели. Използвах този сайт за да видя в кои модели се поставя този тампон - https://audi.7zap.com/en/rdw/.
  9. Продаваш ли още лоста с тампона?
  10. Да и аз така си мисля, но на няколко места се опитват да ме убедят, че не се правел страничен наклон, явно е пипкава работа и ги мързи да я вършат.
  11. Здравейте колеги! Сапуненият сериал с регулиране на предницата при мен продължава. След смяна на ляв кормилен накрайник, разбира се ходих на стенд. И за пореден път "майсторът" не можа да направи реглажа както трябва. Колата си ходи надясно. Попрочетох как се прави реглаж, както и няколко теми във форума и прегледах разпечатката, която ми дадоха. Виждам че, показанията за страничен наклон са в червено, т.е. нещо не е наред. По време на реглажа питах защо не оправя страничния наклон, каза ми не се прави страничен наклон на 80-сятка, Питах и в друг сервиз същия отговор. Та въпросът ми е, може ли да се регулира страничния наклон на 80 Б4? Прикачам разпечатката.
  12. Тази секция не съм я гледал, ще я прегледам , благодаря !
  13. Колега къде ти беше спукано? Имам подобен проблем оборотомера започва да играе и след малко светва лампата на маслото, това става като таблото се нагрее повечко.
  14. Здравейте отново по темата. На този етап не мога да отстраня проблема. свалях таблото разглобявах го но няма видими проблемни спойки. Няма видими сцепени кондензатори. Значи това се случва само когато всичко около таблото се нагрее повече, т.е. напече го слънце вече или по-дълго време карам на парно. Някой някакви идеи??
  15. Колеги, след като получих в пощата си едно непоискано търговско съобщение, реших да го споделя с вас, за да коментираме продукта, който се предлага. Прегледах форума но не намерих друга тема за този продукт. Става въпрос за автобуфери от Уретан . Ще ми бъде интересно, ако сте ползвали или чували нещо да споделите. Това е линк към сайта, който ги предлага - http://www.amortisior.com/пружинен-буфер-за-амортисьори_0
  16. Колеги аз не намирам никаква разлика в разхода или вървежа при зареждане на газ от различните бензиностанции. А съм зареждал къде ли не и даже разни шанаджийски едно и също! Всичко зависи от задкормилното устройство и десния крак!
  17. Благодаря за отговора, явно ще трябва да се прегледа таблото.
  18. Azov

    ABT и Castrol 5w40

    Как ги смениха без да свалят главата или я сваляха?
  19. Azov

    ABT и Castrol 5w40

    Колега колко км караш със сменени гумички, колко ти струваше труда по смяната?
  20. Здравейте, събуждам тази стара тема с един странен проблем, който се появи преди 2-3 години, вначалото рядко , а това лято доста често. Само лятото, през деня когато е горещо над 30 градуса ми светва лампата на маслото и стрелката на оборотомера пада и спира да показва. Не се чуват никакви тракания т.е. двигателя работи нормално има масло. Някой имал и е подобен проблем? П.П. Колега yoda1966 виждм, че имаш подобен пробле решили ли го?
  21. Azov

    ABT и Castrol 5w40

    Въпрос към колегите каращи АБТ моторите си с 5/40, които пишат, че не им гори масло. Правили ли сте накакви ремонти по мотора свързани с горене на масло преди да започнете да карате с това масло?
×
×
  • Create New...