Jump to content

valentino77

Members
  • Мнения

    49
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от valentino77

  1. Да споменах им за това казаха да не се безпокоя щели да долеят колкото трябва.
  2. След като мина примерно , около 40-50км се появяваше този шум.При мен особено силно се чуваше когато завивам на наклон няма значение да ли е на дясно или наляво.Интересно е че в Ауди не знаеха за този проблем.Дадох им и TPI но не излезе при тях нищо за този проблем.
  3. Маслото 111.01лв за 2 литра+32.50лв за труд.
  4. Здравеите,колеги имах същия проблем с този шум при рязко навит волан.Днес отидох и смених маслото на скоростната кутия в Порше Интер Ауто.След това покарах около 50-60 км за сега шума го няма. Това е. Маслото е G 052171A2.
  5. Цитиране на предходен пост! Там е колега,ще го намериш.За предпо4итане е да си вземеш филтър с активен въглен струва около 25лв.
  6. За надписите отзад,и аз си мислех като теб колега...но.Когато,си я купувах от Германия,един от въпросите ми бе именно за надписите,защо ги няма да няма удар.Знаете,ли какво ми отговори:Не искал да има надписи отзад .Казах си тоз нещо ме будалка ама си казвам караи да върви.Като се завърнах в България,запо4нах да си превеждам сервизната книжка.Във списъка с екстри които си е поръ4вал 4овека имаше и такава опция БЕЗ надписи и обозна4ения по шасито. Разни хора, разни идеали дето се казва.
  7. valentino77

    бавно загрява до 90

    То4но както го е казал колегата Baha.Само,4е при мен след около минута ,две работа на двигателя запо4ва да духа топло.Някъде 4етох из форума за тази екстра,която аз самия не я знаех, и си 4аках да дигне малко стрелката над 50.Впоследствие разбрах за нагревателя които е сложен на радиатор4ето на парното. Kолеги,пробваите да ли имате тази екстра,която даже и в книжката на колата я няма описана/поне в моята/.
  8. Цитиране на предходен пост! Е да видях ,каква е разликата с моето, което 2005 не знам.Казах ти аз което сам си видял в колата, а и при теб е така сигурно е 4е бушона е номер: 37/20А Sitzheizung vorne.Това е.Само до тук мога да ти помогна! Гледаи бушоните,които са в купето ,а не тези при двигателя!!!
  9. Здрави колега.При мен за подгрева на седалките отговаря бушон номер 37/20А. Намира се в fuse box която се намира наи просто обяснено,като си отвориш шофьорската врата отстрани на арматурното табло има капа4е,което се отваря и там се намират бушоните.Това е което мога аз да ти помогна.
  10. Здравеите колеги.Искам да попитам как се пуска подгрева на огледалата,и подгрева на пръскалките на чистачките.За огледалата прочетох,че е се пускат под определена температура. Пробвах с копчето за подгрева на задния прозорец но не става.В книжката пише че се пускат под определена температура но не уточняват каква.Ами това е,благодаря предварително за отговорите.
  11. Благодаря колега,ще проверя в сервизната книжка на колата!
  12. Здравеите колеги.Искам да ви попитам нещо.Днес влязох в колата и когато дадох на контакт/нямам борд комп/отдясно на дисплея където се от4итат километрите запо4на да мига три пъти едно малко звездогае4но клю4е.До него имаше изписани други километри,а над клю4ето имаше и един 4асовник.Какво зна4и това? Благодаря предварително.
  13. Здравеи колега аз съм с БКД предполагам и ти си с същия двигател в моя слу4аи сменихме картата за старта.Копирахме карти от по нов БКД и работата се оправи. С коригиране на милиграмите на загрял мотор при старт проблема се решава изцяло.Мисля 4е първите двигатели имаха някакъв заводски дефект в тея карти за палене. Стартера също е добре да се обслужи също, една смяна на втулки си е добре дошло.Това беше при мен надявам се да сам помогнал с нещо
  14. 4естито колега за придобивката.Сега притрисването може да е от тампони,дюзи може и да е от маховик.При мен е от маховика проблема.Трябва да видиш стоиностите на дюзите на ваг-ком.Относно топлия старт и аз го имах но с прекодиране на софтуера се опрявя и колата пали от раз както топла така и студена.Един съвет следи си нивото на антифриза!Аиде успех
  15. Здравеи колега уто4ни влажен или омаслен.При мен е леко омаслен и е от капака на главата на клапаните/гарнитура/като се постопли смятам да я сменям 4е има много за разка4ане и сега не ми се занимава.Там отзад има и едно маркуН4е за картерната вентилация и от там може леко да омаслява също.Но за овлажяване там то4но няма откъде да доиде според мене.
  16. Както казва колегата по-горе при всеки е разли4но и при мен тресе както ти си го описал,но при мен проблема е съединител+маховик.
  17. Споделям мненията на колегите по горе.Да не се повтаряме вси4ко е въпрос на късмет на какъв екземпляр ще попаднеш.И аз бях пред тази дилема и отпраших за Германия/не 4е там няма барутници /но все пак.Така 4е пожелавам ти успех и късмет
  18. valentino77

    въпрос за запалване

    Здравеи колега потърси из форума има писано по темата с проблема при трудното палене на топъл двигател.Има също много изписано и в ФВ форума.Аз имах същия проблем като теб оправих го с препрограмиране на софуера и сега пали от раз топла.
  19. Добре колеги съгласих се с вас извинявам се ако съм дал грещна информация за бушоните.Но аз 4ерпя информация от аутодата3.38 а там те излизат както съм писал или да я трия веднага дето само подвежда.
  20. То4но както кава колегата DoH_KuXoT е работата с бушоните няма отделно за лампи4ката има отделно само за запалката номер 24/cigarette lighter/ и номер 24/charging socket/провери си тях поне при мен излизат тези.
  21. Ами за колко за около ден някъде го свалих ина4е го зареждах около 14-16 4аса.Мисля си 4е няма да имаш проблем след това.
  22. Здравеи колега аз отка4их първо плюса,ина4е след монтиране на акумулатора вси4ко си беше ок. Само ЕСП светеше на таблото но след 10 метра каране изгасва. Другото е 4е настроиките на СД-ТО се изгубиха но аз не сам с оригиналното на АУДИ това е.Ина4е самото сваляне е малко трудни4ко в смисъл приготви си камък 13-ка с по-дълго рамо за да достигнещ до пети4ката която държи самия акумулатор след това внимаваи с самите пластмасови кори които са около акумулатора има едни кра4ета които ги държат и не се виждат.Това е общо взето.
  23. Зравеите колеги и аз да споделя не6то от днес.Отидох при един приятел които има магазин за акумулатори да ми погледне моя как е в какво състояние е.И о6те когато отворих капака ми каза 4е това е оригиналния акумулатор .Да ви кажа не о4аквах даже ми показа /аз не сам го и видял преди/ на клемата/плюсовата/ щамповано седмица/49/ и/04/ година на производство.Забравих да ви кажа 4е колата е внос от Германия,а акумулатора е ВАРТА/74аh/.ЯВНО Вартата там и тук се разли4ават не знам?
  24. Нека и аз да благодаря на колегите за бързите отговори.
  25. Зравеи колега и аз се питах този въпрос 6те има проблем да се отка4и акумулатора.Днес питах един приятел които има магазин за акумулатори и каза 4е няма проблем само след това лампата на есп се е вклю4ила докато измине6 няколко метра и се изклю4вала и понякога на СД-то се губели настроиките на станциите.Това е,не знам да ли е вярно нека дръги колеги се изкажат.
×
×
  • Create New...