Jump to content

bOrNtObEwiLD

Members
  • Мнения

    37
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от bOrNtObEwiLD

  1. При мен излезе 2810, като не съм ползвал отстъпки. По спомен ми остана, че бяха казали още първият път като им оставих колата, че труда е 500 т.е частите трябва да са 2310. Града не е проблем да го кажа, просто не искам да обръщаме темата в реклама/анти реклама.. Като цяло останах доста доволен от отношение, обратна връзка и кратки срокове за ремонта. Сервиза се намира в село Мартен до Русе. И моля без коментари колко много са доволните за Варна, понеже точно от там си репатрирах колата в Мартен. Днес станаха 500 км след ремонта, една идея може да се каже, че е по-добре, но пак го има. Още малко до 1000 и ще дам фийдбек и какво се е случило. Също моля, ако знаете колега от Варна, който прави ъпдейти по кутията, може да го отбележите да го имам предвид като реша да я ъпдейтвам.
  2. Ами не, показваха ми ги - а дали са били моите е друг въпрос. Не съм искал да ги вземам. На въпросната фактура също има опоменат вал, така че ако евентуално не отшуми това, ще им я карам да си я правят по гаранция. Теб каква ти е идеята, мислиш, че има възможност да са ми заварили старият вал ли? Не, че ще се очудя, но доста хора ми препоръчаха въпросният сервиз, а и човека всичко си ми обясни преди и след като я отворят, така че малко ме съмнява това. Днес леко намаля една идея, но все още си го има и е много дразнещо, като дори и преди ремонта колата сменяше перфектно.
  3. Не съм от София, колега. Иначе валът е сменен - да, не е заварян.
  4. Здравейте, та на кратко, при рециклирана автоматична скоростна кутия на А6 3.0 tdi, има ритане при смяна от 3 на 4. Само и единствено като се гали едва-едва, с повечко газ не се усеща, няма го и при други предавки, независимо дали качва или сваля предавка. Още при вземането на автомобила го имаше и човека, който я прави ми обясни, че до 1000 км. ще изчезне напълно, трябвало и време докато си направи налягания, допуски, адаптации и подобни. Спонена също, че се оправяло веднага след ъпдейт на кутия, но и без ъпдейт до 1000 км щяло да изчезне. Въпроса ми е към хората преминали през това, има ли ли сте подобни симптоми? По спомен, не знам колко точно ще опиша нещата. но са сменени турбина на кутия, хидро, първичен и вторичен вал, пакет съединители на 3-та, който мисля е за 3-4, 4-5 и 5-6, фрикциони, соленоиди, клапани за високо налягане, после като си погледна фактурата, ще мога да дам по-точна информация. А да.. на 250 км след ремонта съм.
  5. Колеги, някой идея това вакумче от къде идва и за какво е? Днес забелязах, че е изкарано, а нищо не е спирано софтуерно или механично по колата. Визирам егр и вихровите клапи. Няма записани грешки по таблото и колата работи добре. А6 3.0 TDI
  6. Колеги, и аз мога да помогна с проверка на ВИН.
  7. Определено не е от кормилния прът. Чува се отчетливо точно някъде из между волана, ще видим утре какво ще излезе.
  8. Колеги, някакви идеи от какво е този шум? И при мен се появи от няколко дни, но е доста по слаб. https://www.youtube.com/watch?v=9tBqpYmBAaA
  9. Да има случайно някой във Варна, който ги прави?
  10. Ако може тази тема да бъда изтрита, понеже се е постанала 2 пъти по някаква причина..
  11. Здравейте, продавам Samsung GT S5230. Телефона е доста запазен, с много малки следи от употреба, които даже не се забелязват. Батерията му издържа около 4-5 дни за разговори и съобщения. Камерата му е 3.2 мега пиксела. Цена - 65 лв. Номер за връзка - 0893511741
  12. Здравейте, продавам Samsung GT S5230. Телефона е доста запазен, с много малки следи от употреба, които даже не се забелязват. Батерията му издържа около 4-5 дни за разговори и съобщения. Камерата му е 3.2 мега пиксела. Цена - 65 лв.
  13. Колеги, имам 4S-ka, но никъде тук не могат да ми я отключат. Казаха ми, че имали до 26, а моя е бил 29. Някой може ли да сподели възможно ли е да се отключи.. и ако е възможно-как. Мерси много! П.С. Забравих да спомена, че телефона е заключен към Швеция, а оператора е COMVIQ.
  14. Колега, някакъв друг номер, понеже на този никой не отговаря?
  15. Колега, може ли още някакви снимки да ми дадеш на ЛС, ако не ти е проблем. за колата.
  16. Е ти вече за мезе го взе човека с чипа.
  17. Честито! Само консумативи и нафта да и сипваш. Сподели и някоя снимка.
×
×
  • Create New...