Jump to content

Danko_

Members
  • Мнения

    42
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Danko_

  1. Няма ли някои да се включи да се обнови темата сигурен съм ,че не само аз имам интерес,а и други колери ще им е интересно....аз си взех табло ,но не знам дали е съвместимо имам и всички схеми ,но друго си е баш майстора да се изкаже и да даде кураж и направления Поздрави колеги!
  2. Здрасти колега , да ми кажеш дали това табло ще стане за ауди 80 б3 или да търся друго
  3. Здрасти колега ,аз искам да питам за радиатор за парно на део леганза 2.0
  4. 1.Мисля ,че проблема е от недостиг на газ и съответно лоша смес. Ако е намален дебита на газта. 2.Според мен е от термостата.
  5. аз съм взимал калфландско масло.......не съм доволен.....се пак е важно да има масло в двигатела.....много ми тракаха клапаните от него независимо парво палене сутрин или колко е работила.....ядосах се и го смених още на 3000 км.....но всеки има различен избор и джоб.....при мен беше че баща ми го беше купил без да разбера
  6. продадени са вече......изтриване на темата!
  7. Запали колата остави я да работи на място с отворена капачка на разширителния съд.......и като загрее хубаво и отвори термостата и задвижи цялата охл.система и така остави 2-3 пъри да се включи перката.....но не отваряй никакви маркучи и ако всичко ти е излядно трябва да си дойде парното и всичко друго на мястото.....поне при мен при смяна на воден радиатор първоначално нямаше парно и след като поработи така на място при тази процедура и парното си дойде и с изпарителя нямам никакви проблеми и си завартях капачката....на другата сутрин на напълно студен мотор долях малко антифриз,че беше го глътнало и сега от 2-3 месеца насам всичко си е ОК......аз направих така колегите,ако не са съгласни с мен да дадът други съвети........
  8. До колкото знам тази охл. система сама се обезвъздушава......
  9. Сигорно вече има такава тема,но пак ще е интересно да се поднови този въпрос,някои със снимки да покаже кое каде се намира на този карб.
  10. Мерих го днес точно 430/323/32 като си ватре в колата датчика е долу в дясно,какво производство е...
  11. Здрасти,искам да питам имате ли наличен воден радиатор за Ауди 80 1,8 RU ръчни скорости,без климатик разгледах и излиза сащия като при вас е BN1201AD и да ми кажете модели и цени,ако има такива.Благодаря предварително!
  12. млади 2012г. и миналогодишни работещи,наличност 10 чифта цена 30лв. за чифт (чифт=2бр.гълъби мъжки и женски)обл.Пловдив,село Дълбок извор,пращам с куриер Еконт,Лео Ехпрес.....доставката се поема от купувача тел.0884 34 26 25 и на ЛС.
  13. В упътването за монтажа трябва да има на колко сантимера трябва да са един от друг и на колко сантиметра от земята,а за боята няма никакъв проблем...един мои приятел 2/3 пъти е боядисвал върху сензорите и си работят без проблем в кутията си има свредло за пробиване на бронята.
  14. и пак ништо,незнам вече какво да правя.........
  15. намерих една друга темичка с много подобен проблем....и много ме самнява дали не е същото и при мен отивам да ровя http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=124565
  16. прегледах всички бутони на вратите да не би да замасяват някаде всички лампи в купето,но стиганах до извода там под волана кадето са кабеляците има едно светло синио "реле"в него влизат двете кабелчета кафяво с бяло от бутоните на вратите и мисля ,че можеби от него е проблема,отворих го ватре няма видими повреди има намотка сигорно е на електромагнитен принцип защото има нешто подобно като чукче и наковалня които отварят и затварят някаква верига,но незнам дали е от него причината дори когато го свалих лампите продължават и продължават да си светят,откачах закачах кабели и алармата.а по навътре под волана от където идват тези кабелчета и троиния кабел за главния плафон там нямам видимост и немога да бръкна да ги разкрия защото другите снопове с кабели са много дебели и твърди и немогат да се разместват.междо другото да спомена по подробно какво забелязах днес алармата е сверзана с една бяла жица към тези кабели кафяв с бяло и направено е така ,че като отворя врата започват да мигат авариините затваряш врата спират като откачих бялата жичка спряха да мигат ,но каквото правех сичко си остана светнато без да гасне. искам да отбележа,че още преди години когато е слагана алармата всичко си работеше идеално не мисля ,че има проблем от нея.колебае ме това така да го кажем синиото "реле" ако има някои компетентен по този въпрос или някои правет такива процедури да помогнат. .Прочетох пак какви с мненията на колегите,че плафоните се управляват от релето за централното кадето при мен е зад седалката горе в дясно,защо тогава като го откача нищо не се променя продалжават си да светят непрекъснато.Някои има ли идея как мога да проверя да не би да е замасило някаде кадето неможе да се диви с някакъв уред или по прост метод.Аз просто се изчерпах на идеи.Извинявам се ако досаждам прекалено много.
  17. оф аз съм сигорен ,че бутоните работат ,но наистина трябва добре да видя да не би да допира някаде на маса...благодаря....утре ще кажа дали е проблема от това ще прегледам всички бутони на ново и сички плафони,лампи ,копчета и.............. :steinigung: :steinigung: :steinigung:
  18. Здравейте колеги,пак съм аз ,извинявам се за забавеният отговор ,но така се стекоха обстоятелствата,и така да си дойдем на въпроса. 1.Всички бутони на вратите работят изрядно,както и на преден и заден капак. 2.Няма прекъснати кабелина на задния капак. 3.Всички вакууми на вратите са изрядни,както и на задния капак,заключват/отключват идеално. 4.Закл./откл. с алармата така и с ключа -всичко работи идеално. 5.Откачих алармата,но лампите продалжиха да светят постоянно,при закл./и откл. затворено и отворено,сичко затворено и запален двг. 6.Откачих буксата на централното - същата история. 7.Всички светлини отзат и отпред светят. 8.Няма никакви самоволни откл./и закл. Каквото ме посъветвахте направих!Ако има още предложения,заповядайте! Благодарности на всички.....
  19. здрасти,искам да питам имаш ли от този модел CarDRL®3S
  20. Здравеите,следя темата с интерес и ровя из нета и попаднах на това кажете какво мислите или ако накой го е ползвал или ползва.....Функция “Автоматични дневни светлини”•Два независими канала за управление на основните светлини.•Избор на сила на светене: 20%, 25%, 30%, 35%, 40%, 50%, 60%, 100%•Политонални звукови сигнали - с избор включени/изключени в работен режим.•5 (пет) програмируеми ДРЛ функции.•Програмиране чрез светлинния клаксон на автомобила, без необходимоста от добавяне на допълнителни ключета или бутони.•Управление на габаритните светлини, чрез допълнително външно реле.•9 (девет) точки на присъединяване към автомобилната инсталация при пълна функционалност•Функция “Follow to home” с програмно избираемо време - 10, 20, 40, 60, 80, 100, 120 секунди.•Управление на функцията чрез светлинния клаксон на автомобила, изцяло според желанието на ползвателя без допълнителни условия. Функционалност както при най-новите марки и модели автомобили.•Избор на линия за управление - чрез основните светлини / чрез габаритните светлини.•Функция “Parking” с програмно избираемо време - 10, 20, 40, 60, 80, 100, 120 секунди.•Управление на функцията чрез монтираната в автомобила алармена система. Включване на светлините при отключване/заключване на автомобила - в зависимост от свързването. С функция Ден/Нощ - включва светлините само ако в текущия период на работа на модула от стартиране до изключване на двигателя сме включвали поне един път стандартните светлини на автомобила.•Избор на линия за управление - чрез основните светлини / чрез габаритните светлини. !!! Всяка една от функциите се управлява самостоятелно от програмното меню на модула, и могат да се използват по избор само една от тях или в комбинация, изцяло според желанието на ползвателя и в зависимост от реализирания монтаж.И В ФОРУМА ИМА КОЛЕГА КОИТО ПРЕДЛАГА ОТ ТЕЗИ МОДУЛИ.
  21. намери го каде е и го овии с дунапрен или нещо от подобна материя
×
×
  • Create New...