Jump to content

Shawn

Members
  • Мнения

    222
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Shawn

  1. Малко повече (и по ясни) снимки ще са от голяма полза ! Благодаря и успех.
  2. Цитиране на предходен пост! Еми филтър като филтър.... типичен габровец съм Духалките ми помагат ако карам колата доста време или малко време, но с много газ и като казвам помагат имам предвид предните странични и предното стъкло само в ъглите вода....
  3. Здравейте, като за начало да се извиня за неактивността ми... имах ангажимент. Много съм благодарен на колегата obzor за изчерпателния отговор :respect: явно съм отсъствал от доста часове по физика... При мен запотяването е точно такова както го описвате ПЛЪТНО при избърсване на прозореца с кърпа тя е доста мокра. За мазно не знам какво имате предвид... Също така както казахте тези два дни (вторник и сряда) когато беше обилния снеговалеж само тогава имаше това изпотяване. Днес температурата е д/г същата няма снеговалеж, нямам и проблем със запотяване. Според моите разсъждения до сега мисля, че само две може да са основните причини за това запотяване и те са ; 2. Блокирала клапа за рециркулация на въздуха (Вентилатора на парното не вкарва свеж въздух в купето) и евтин филтър за купето. Правя си този извод от това, че колата ми има проблем с клапите от както съм я взел и филтъра ми наистина е евтин ако не се лъжа струва 2 лв. или 2.50 лв. Сега изникват нови въпроси като например: Къде се намира тази клапа (за рециркулация на въздуха) ? Ако е спукан радиатора на парното няма ли да се губи фреон и предполагам няма да духа топло ? Оригинален филтър ли трябва да си купя ?
  4. При мен всичко е направо ... лещЪ! Предни, задни, странични.... всички са запОтени. Какъв е този поленов филтър ? Сменял съм го преди не повече от година това нещо действа ли наистина?
  5. Ето с идването на зимата започват да валят и зимните проблем.... Днес докато карах една капка се спусна по предния прозорец, но като минаха чистачките не се махна. Последваха я още 2, 3, 5.... За задния прозорец ситуацията е по същия начин. Споделете как Вие се справяте с конденза?
  6. http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=66178 Темата е за друго, но от нея по ясен и нагледен пример няма да намериш! Успех
  7. Ами ако Ви пратя снимки с нещата които искам да се поправят след това можете ли да ми кажете точно колко ще струва ?
  8. При мен също имаше трудно палене от няколко дни и така в продължение на 1 2 седмици докато една вечер колата не умря. На сутринта установих, че ми е изгорял бушона на бензиновата помпа след смяната му колата запали но работеше на два цилиндъра, беше изгоряла бубината на 4-ти целиндър а две от гнездата на свещите бяха пълни с масло.
  9. Shawn

    А4 АДР-тракане ?

    Моите повдигачи също тракат чакат смяната си и тъй също като колегата се инт. минах през въпроса за повдигача на веригата за моя също казаха че е ок. Идеята за хидравличните повдигачи не е за пренебрегване както се каза с писане ще е трудно да се установи
  10. Написаното в 1-ви пост важи ли ако стрелката ми показва с 3-4 мм. (да не са и повече) под червеното, когато наистина няма никакъв бензин ?
  11. На мен ми почистиха дросел клапата и ефекта беше перфектен.
  12. Аз от личен опит мога да потвърдя че от А4 за 2000 лева не може да се очаква нищо хубаво. Не знам защо си се отказал от твоята 80-ката колега, но една 80-ка за 2000 лева ще много по добър избор... П.С. Ако ще се хвърляш на някоя от тези обяви ще те посъветвам да разнищиш изцяло състоянието на хидравликите им Успех !
  13. Shawn

    Волан

    Нямай ядове развиваш 1во аирбаг-а откачаш му буксата и след това волана.
  14. Цитиране на предходен пост! Благодаря много! Точно твоета тема използвах като помощно средство при смяната на жилото, но не съм успял да наглася точно нещата. Благодаря още веднаж!!!
  15. ясно колега възможо ли е като съм сменял машинката за ел. Стъклото да се е получило това разминаване?
  16. Нямам информация от предишния собственик за удари ... Как да проверя проверя пантите ? Има ли вероятност да е от "закопчалката" на вратата там където се заключва ?
  17. Колеги вратата ми не се затваря хубаво и то видимо като погледнеш нагоре от вътре се вижда пролука. Най-голяма е пролуката до средната греда. Кажете къде да търся проблема в пантата, купето или в самата врата ? Като карам с по висока скорост и имам чувството че вратата ще се отвори в движение.... Ще се опитам да направя и снимки утре.
  18. Ако не е това... тогава може буталата на спирачните апарати да са "забравили" да се върнат ? Просто предполагам buzzi е царя на спирачки той ще каже
  19. Хехехее къде го прати колега ... дай първо да си напълни фреон ако няма тогава му съобщавай тези новини...
×
×
  • Create New...