Jump to content

colonel

Members
  • Мнения

    115
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от colonel

  1. При Йовчо почистването ми струваше 15 лв.Какви 80 лв какви 5 лева?!За същото в МЕИ ми искаха 100 лв(с разглобяване,задължително,щото нямало как да пробват цялата турбина!?Отделно в сайта им пише,че диагностиката струва 40 лв,Да,обаче,понеже била с променлива геометрия трябвало да дам 100 лв.Ами напишете го това изречение в сайта си бе тарикати недни).Нали имат стендове т.н специалисти-що трябва да разглобяват,щото така се прави дефектация и така пише в учебниците?Ми .. и аз съм ги чел..не е задължително.Не анатемосвам никой,не правя реклама също,просто ми писна от некоректни ''специалисти''.Които всъщност може и да са такива,НО това не пречи да си остават некоректни.
  2. Идеалната дистанция е от 3 до 5 пъти диагонала на екрана. Най логично е да тестваш телевизорите рамо до рамо с няколко тестови записа с висока резолюция(примерно от тук-http://www.demo-world.eu/trailers/high-definition-trailers.php) и с обикновена телевизия.И отнасяш по-добрия.
  3. някакво странно творение и още нещо
  4. малко музика за ушите: DivShare File - Suzuki.avi DivShare File - Suzuki_at_Nurburgring.avi пак Subaru STI: DivShare File - Subaru_night.avi Качествени коли и музика,или как се забавляват на север: DivShare File - Show.avi DivShare File - Fun.avi
  5. colonel

    Audi A6 2.5 TDI V6

    Катализаторите не са махани,това кратко(може би под секунда)свистене се чува само когато се форсира здраво,когато почнат да падат оборотите.То няма нищо общо с добрите стари времена,когато си отварях прозореца да слушам свистенето от турбината.
  6. colonel

    Audi A6 2.5 TDI V6

    На Ваг Ком всичко е нормално,няма промяна във ускорението на автомобила според мен(Според собственика на сервиза върви по-малко).Преглеждаха маркучи и т.н.Надувала до 2.2 бара и разтоварвала на 2.0 .Въпреки това,махнах турбината и я занесох за диагностика при Йовчо(Варна).Според него е здрава,луфтове също няма.Той ми препоръча да се прегледат ролките?Няколко човека ми казаха,че това виене било нормално.Притеснението ми идва от това,че за много кратък период от време(около 4/500 км) се увеличи значително-в началото се чуваше само когато падат оборотите,сега и при подаване на газта.Отделно при форсиране до 3-4к оборота,след падането им има и едно краткотрайно съскане(много ми наподобява на спукан маркуч?),което никога не го е имало.В момента съм с масло Yacco VX 1703,възможно ли е да е от него?Благодаря.Запис003.mp3
  7. http://hardwarebg.com/forum/showthread.php/180816-Как-се-преместват-ОТМЕТКИ-на-Mozilla-FirefoxBG-3.6-след-FORMAT-C
  8. За Опера: настройки(внасяне/изнасяне),за другите браузъри не зная
  9. Малка част от една поредица в която има замесено Ауди Coup? quattro,звука е много лош когато се гледа в сайта,но ако се свали е ок: http://www.divshare.com/download/16883612-fe2 И RS6: http://www.divshare.com/download/16883841-b01
  10. Извинявам се искрено за грешката-Христо Ботев бившата фабрика
  11. имам 1 пред мен-168мм мерен от пред,без ушите(има 3 уши по 15мм),магнит-61мм,дълбочина-65мм
  12. При затворена врата,натисни горната част от вън,виж колко поддава спрямо останалите врати.С напъване или ''лентички'' според мен нищо няма да се получи.Не е толкова страшно да махнеш кората,алуминиевите конуси на рамката са точно за това поставени там. Успех!
  13. аз купих втора употрба-150лв,нов не зная колко е
  14. Запушването на 2-та отвора намиращи се в акумулаторния отсек ми струваше нов комфорт модул+обучение на ключа.За да се достигнат,трябва да се махне желязната планка в/у която стои акумулатора.Самите отвори са доволно големи,но вътре има гофрирана материя,която е под конус;листа+влага и някоя друга клечка причиниха наводнение на купето при мен.
×
×
  • Create New...