Jump to content

smg

Members
  • Мнения

    511
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от smg

  1. съглсасен съм. Но първо може и да се прочете. При това, че инфото го има тук.
  2. А всъщност каква и идеята да се продължава да се пише как се прави тръц 400кс. Дори в този форум има десетки такива проект. Просто трябва да се чете.
  3. Всичко е според зависи. Ако китаеца струва 30% от цената на истинска част донякъде си струва. Ако струва 60-70% е пълно безумие. Също така трябва да се прецени как се полва дадената част. На какво налягане ще се кара, с какъв чугун, на какъв мотор и прочие. Едно е китайско турбо на голям мотор съвсем друго на малък с високо налягане.
  4. Не знам за каква китайска е30 говориш въобще, но предпоалгам ще е нещо покъртително. Така, че сподели инфо какво що - може да ги замерим.
  5. Що бе? Някои вярват и в дядо коледа още Всеки е свободен да си вярва в каквото иска. После се реве по форумите - цикъла на живота.
  6. Има начин колата хем да е доста силна и да надувам от 2000 оборота. Само, че си трябва обем. С тези малолитражки дето ги караме или имаш коне или спуул.
  7. Мисля, че турбото няма да стигне за да дава 11ки тази кола. Трябват си повече коне за такова време.
  8. На мен лично главно ми пука за ОС. Точно затова ползвам овошка. Писнал ми е от мега якия андроид и телефони с мнейсе ядра и хиляди мегахерци, който едвам кретат.
  9. Това с 3G наистина си е смотано. Иначе ми харесва повечето информация във времето, както и това с меилите.
  10. възможен коментар на цената колеги
  11. А всъщност какво толкова сте постигнали не мога да разбера, че толкова бързо отписахте РС-а. Имало е една гонка при по-добри условия за репликата и тя е била. Това нищо не значи. Нито я прави по-бърза нито по-кола. Спас иска реванш и му се отговаря след половин месец. Баси съединителя и технологиите нежни.
  12. У Варната има вероятно да си вземеш някоя подводница И те не стават
  13. Кога ще е титаничната битка на рс2 сетъпите на Бояна. Мога да се включа с малолитражката.
  14. Е то и след 300 не е кой знае какво. Но за сметка на това цената става по-яка.
  15. Сивото широко направо разцепи. Браво на Хеед. Уникален автомобил
  16. Май няма бегачки в този раздел вече ааа
  17. Нещо интересно покрай новата версия 7.1.1? Не пише нищо съществено за нея. Някакви отзиви?
  18. Е колко пари ще е далаверата на кола дето струва 3-4к лв?
  19. Мисля, че с триене и скриване на теми се прави на-голямото зло за раздела. Аз лично не виждам защо да пиша в този раздел след като си давах някакъв зор да пиша полезни постове освен шегите и темата ми излетя в коша. Не, че съм някакво светило или нещо такова, нито го играя сърдит и кисел кат косата , но след като според някои темата ми е по-полезна да седи в киреча нека си седи там. Чакам да видя и другите теми в разделка как ще се развият. И най-вече темите дето се изхвърлят некви коне и лафчета, а същите нямат никво развитие от месеци. Но явно така са по-ценни. Да влезе някой и да цъка с език. Супер полезно и информативно е. Плюс това темите се "развалят" от хора, които така или иначе би трябвало да имат права да пишат в раздела. Хората които не разбират рядко пишат в този раздел. То не мисля и че трябва да има ограничения. Кой ще реши кой може и кой не. На какъв принцип ще се определя. Освен тези които пускат поредната безумна тема с простотия в нея, която е писана 100 пъти. Но тези теми са обречени така или иначе.
  20. Вече с нови капачки Благодарение на един добър съфорумец.
  21. Продавам окачване 1BE Ауди А4/Пасат B5Окачването е в много добро състояние. Вижда се на снимките.Свалено е Ауди А4 AJL. Цена 200лв.Тел 0888 три шест две девет нула пет
  22. Цецо. Нещо не е баш така както казваш. Значи моята тема сама се заключи първия път. Викам айде няма да напъвам веднага да се отключва. Седя си така около месец. После помолих Иво да я отключи и той веднага го направи. За което му благодаря! Не успя да изкара и два дни. Имаше 10тина поста. При това не спам. И после пак сама темата се скрила видиш ли. Значи ако не си ти, кой заключва, трие, крие и прочие теми? И аз искам повечето хора, които пишат и следят тази част на форума да си кажат мнението. Как ще има харесва повече раздела? Със заключени, скрити теми или с такива, които всеки може да попита и да даде мнение? Каквато е и целта на форума между другото. Иначе да правим форума техническа библиотека и да се приключва с писането.
  23. Искам да попитам каква е тенденцията с бъдещето на този раздел и в частност с раздела за проектите.От една страна се мрънка, че този раздел замирал и прочие, но от друга изчезват полезни теми в небитиеото без дори да има някакво разяснение защо става така.Искам да знам, къде е моята тема, както и тази на Косата?! И как някой си позволява да трие без дори да се съобщи.Малко или много в тези теми се пишеше сравнително редовно и според мен бяха много полезни. Имало е споделена информация за страшно много проблеми и тяхното решаване. И мисля, че тези те са пъти по-интересни от това, къде да си сложим чип и какви джанти да сложа. Също ми е интересно как раздела е по-интересен, като няма нищо в него и никой не пише или като се пише в него, дори с цената на малко спам в определени теми.Та ако ще се събира чершията и раздела ще се закрива - да се каже черно на бяло. Ората да не се абат и да пишат.Не да реша да споделя нещо пишейки пост 15-20мин и с приятна изненада да видя, че темата ми е заключена или още по-зле изтрита. Та нека модератори в този раздел да се включат активно в тази тема или да я затрият и нея без обяснение.
  24. smg

    A4 1,8TQ AEB GT3071

    Па кой те спира да даваш газ по пъто до там. И колата е 12 секунда в правилните ръце
×
×
  • Create New...