Jump to content

andrian31

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от andrian31

  1. И аз карам същия автомобил.Вече повече от година съм ГИ на Фобос по точно Fobos1,да ти кажа до сега не съм имал проблеми. Само че, когато ми слагаха инжекциона поисках да бъде с по висок клас изпарител и рейка.Също не малко значение има и газаджията който ще ти монтира,дано да попаднеш на свестен.
  2. Здравейте колеги, на сайта на Фобос са сложили много интересен филтър,където можеш да си зададеш всичко, кола, мощност, кубатура и ти излиза цена. Аз лично съм карал съм Фобос 4 години и не съм имал никакви проблеми. Минала година внесох една кола от Италия с Ланди Ренцо инжекцион, но наскоро ми изгоряха инжекторите.Когато се информирах за цената на инжектори Ланди настръхнах от цифра.Затова потърсих нещо по евтино и ми сложиха накакъв Рейл пак са италиански.За сега нямам проблем вече около 10хил.км. но да видим дано всичко е наред.
  3. Здравейте,колеги. Моят съвет е:гледайте къде си давате колите за ремонт.Не всичко е цена за ремонт,защото като отидете при някой такъв като Гошо дето сигурно няма и врата на гаража и всичко е в безпорядък,какво качество на услугата може да очаквате.Извършват ви некачествен ремонт с некачествени части и после давате парички двойно и тройно.
  4. Сложи си плочка и си направи ваккумен баланс.Моторо ще работи по равномерно и ще има стабилни тихи обороти.
  5. Най-вероятно са ти износени накладките,провери ги докато не са се съсипали и дисковете.Ако са чисто нови,ефекта е почти същия,но се оправя с карането.
  6. Да,обикновенно на газ мотора е малко по-тих.не мисля че има значение от къде е газта.Сигурно проблема ти е в гърненцето.
  7. Наистина не е ясно това с прегледите.Според промените на закона,от тази година,прегледите на АГУ,ще се извършват заедно с ГТП на автомобила.Но хората които са минали вече на преглед,казват че никой не им е гледал газовите уредби.
  8. Много е вероятно ключа ти да си отива или ако има реле което ти прекъсва бензина,да си отива то.Както казаха и други колеги,гори ти и двете горива.
  9. andrian31

    Audi 2.5 TDI AAT не пали

    Ако си сигурен че имаш гориво,Вземи контактен спрей и напръска всички клеми,контакти,куплунзи и т.н.като започнеш разбирасе от захранването на клапана,понякога се окисляват,замърсяват или разхлабват и не правят добър контакт.
  10. Моят съвет е да смениш изпарителя.Новото си е ново,има си значение особенно за ГИ.Преди това обаче искам да ти кажа че ако ти е спукана водната мембрана,ще имаш по-скоро проблеми с охладителната система (влиза газ в антифриза),отколкото с разхода.
  11. Възможно ли е нафтата да ти се връща обратно в резервоара и да подкачва трудно защото се згъстява от студа?
  12. Колеги,аз няма да кажа че разбирам много добре руски,обаче никъде не видях да пише УВ лъчи.А и какво общо имат стъклата,лазерът явно минава през тяхсвободно(даже и да са вдигнати).Ако са свалени и се проветрява вътре,това е вече друго.Иначе е излишно,там нормалното състояние на повечето от мъжете е "пил".Останалите са в състояние "пил повече" така че....
×
×
  • Create New...