Lup40

Members
 • Content Count

  424
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Lup40

 • Rank
  User
 • Birthday 04/24/1988

Друго

 • Kaра
  A6 C4 2.8 Q

Персонална информация

 • Location
  Софeто

Recent Profile Visitors

2,492 profile views
 1. Sent from my GT-N7105 using Tapatalk
 2. С тез пилички може да се засили присъствието по срещите A Ситроена беше уникален!
 3. Батеее, за теб 3ти клас е далечна мечта... Неграмотен, защото писанията си 99% неграмотни. Върни се и си ги прочети и ако си стигнал поне до 3ти клас, дори само първия срок, ще разбереш за какво ти говоря/пиша!
 4. Тоя неграмотния добре се беше покрил някъде... Кво пак изпълзя от дупката... Ще пробвам и аз да се пусна, че от бая време не съм ходил на тоя НИМ!
 5. Sent from my GT-N7105 using Tapatalk
 6. И аз ще видя как съм със задачките и ако съм свободен ще се пусна
 7. Sent from my GT-N7105 using Tapatalk
 8. Прочети, вникни малко в написаното в горните редове и помисли малко над това... С държанието си до момента се показваш само ти като келеш... Пак ти казвам да спреш с тъпизмите, които пишеш, не това е темата! Ела в неделя, запознай се с хората, които са там, за да докажеш, че не си социопат, келеш и т.н...
 9. Виж сега... Аз съм се стегнал, не ме мисли мен... Спри да пишеш тъпотии, защото изместваш темата в друга посока! Пак ти казвам да дойдеш, да се запознаеш с хората и да си поприказваме, вместо да седиш като изгонен! В един нормален разговор се вижда кой какъв е! Елементарно е и не изисква кой знае какви усилия! Сбирките са основно за лаф, да се видиш с някой познат, да се види кой седи за тоя ник във форума. Поне аз така ги виждам нещата! Който иска да си мери пи*шката да го прави на съответните за целта места!
 10. Пич, първо виж начина, по който пишеш, защото е скандален и сам се обиждаш! Само като чета това, което и както го пишеш, ми става ясно що за човек си, без да те познавам! И вместо да избиваш комплекси зад компютърчето, ела, запознай се с хората, поговори си с тях на живо, никой нищо няма да ти кажи! Току виж мега ултра яката ти А3ка наистина се окаже хубава кола, в което обаче силно се съмнявам! И вземи се спри с тоя спам, дразнещ е, особено неграмотно написан... Ае със здраве...
 11. Брат му се надява бегачката утре да излезе от бокса и да се пусне с нея
 12. Здравей, колега! Да попитам как мога да си взема 2 лайсни за номерата?

 13. Няма проблем! Важното е, че решихме проблема!
 14. Като се загледам и на мен ми прилича да е за англичанка...