Jump to content

Катила

Members
  • Мнения

    43
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Катила

  • Рожден ден 7.01.1983

Друго

  • Kaра
    S5 V8 4200cc FSI

Персонална информация

  • Локация
    Varna

Контакти

  • Yahoo
    nenkonenchev@yahoo.com

Последни посетители

739 профилни разглеждания

Катила's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря колега. Така и смятах да направя. В същност това правех от 13 години със старата ми тройка акумулатора беше на 7 години като я продадох и никога не ми е направил проблем с паленето но не бях сигурен с тази кола все пак има много повече електроника.Благодаря
  2. Здравейте колеги. Предстои ми да отсъствам дълго от страната и до сега винаги съм свалял клемите на акумулатора на старата ми А3 1.8 бензин и след 7 месеца закачам паля и само настройвам часовника и кода на радиото и така вече 13 години. Но сега си взех S5 и там в книжката му е написано че не е необходимо да се откачат клемите тъй като си има ''Power Control Management ''тоест компа изключва поетапно всичко от което колата няма нужда докато стои. Ноооооо 7-8 месеца е много време а там непише за колко време менажера ще се грижи за тока в батерията. Та молбата ми е ако някой с такава кола има пряко наблюдение какво става след много дълго време изключен акумулатор и трябва ли да се регистрира акумулатора с VAG-COM като нов ,моля да сподели опита си. До сега съм го откачал 2 пъти за по 5-10мин без проблем.Само часовника трбва да се свери и километража се занули (малкия километраж) Благодаря предварително
  3. Здравейте колеги. Някой знае ли дали може да се програмира дясното огледало на S5 2008г.да се накланя при включване на задна скорост. Изчетох много но все различни мнения можело ако има запаметяване на седялките или ако се включи Ваг Ком. Има ли някой който го е направил без да са му запаметяващи седялките
  4. Здравейте колеги. От скоро съм собственик на S5 V8 2009г. и забелязах детайл непознат за мен в двигателния отсек отпред в ляво ниско долу под резервоарчето на хидравличното масло.Има сферична форма,метално е и прилича на малка синя топка. Ако някой имя идея какво е това моля да сподели. Прилагам и една снимка.
  5. Здравейте колеги. Някой може ли да ми каже, при отворен преден капак, на дисплея в колата, мига ли зоната на предния капак(Зависи от модела на дисплея) При отворена врата или задния капак/3-та врата, индикация има но при отворен преден капак, не мига а на дисплея има място за предния капак. Мой приятел каза че това било нормално за модела но нещо не ми се вярва, аз искам да чуя още едно мнение.
  6. Здравейте колеги. Някой може ли да ми каже как се сваля кората около скоростния лост на а3 8л1 1999г.(Автоматик) или трябва да сваля цялата средна конзола. Благодаря предварително.
  7. Буксата се намира в ляво под арматурното табло близо до ръчката за отваряне на предния капак.
  8. 5.3л.ако е е напълно празна разбирай след ремонт,а иначе само за подмяна около 3-3.5л.Не слагай ефтини масла които не са препоръчани,маслото струваше 21лв.за литър но това беше преди 4г.сега нямам представа.Освен това маслото се сменя на 90000км.
  9. Тапицера е в Аксаковао ул.Мъглиш 6.Името му е Дидо GSM 0896625053 Ще останеш мн.доволен.
  10. Здравейте колеги.При включване на климатроника след като е преседял повече от 24ч се чува лек виещ звук нещо като леко стържене в метал и всичко трае около 10-15сек. след което всичко си работи,охлажда, топли не се чува звука при следващо пускане на климата и така до следващия ден.Чува се по ясно ако е по хладно времето.Ако някой има наблюдение моля да сподели.Благодаря предварително.
  11. Колега това упражнение го правих преди месец.Не се занимавай с глупости да разкачаш кори щипки и така нататък.На мен ми препоръчаха човек който за 7 часа и 80лв.се справи безупречно тавана ми изглежда по добре от нов а цвета на тапицерията пасна 100% с цвета на интериора в колата просто съм изумен как за тази сума вкл.с материалите този човек направо направи чудо с напълно провисналия таван.Много тапицери искат около 120-150лв.и поне 24ч.Ако си от Варна ще стане лесно ако не късмет но не си струва играчката за 80-90лв.Успех.
  12. До колегата Баев.Къде във Варна си прави теста?
  13. Аз само казвам че всичко това което описвате като проблем го правеше и моята и аз си задвах същите въпроси защо след 12h. а не след 10 но в крайна сметка след смяната на помпа се оправи.А че първо трябва да се мери две мнения няма,някой вече са сменили някои датчици но резултата е същия но помпата не струва доста $ така че проба му е майката колеги.
  14. Здравеите колеги.Ще ви дам отговор който на пръв поглед ще ви се стори нелогичен но същия проблем го имах и аз само че на OPEL чиято бенз.помпа е потопяема и когато колата е студена правеше същите мурафети като при вас.Естествено и аз проверих и подмених сума ти части защото всеки даваше идеи но най-накрая поредния техник се сети да замери налягането на помпата и то естествено беше не в нормите.След подмяна на помпата всичко се оправи.Аз лично после си го обяснявах че при студен ДВГ е нужно по голямо количество бенз. а помпата неможе да насмогне но след като загрее недостатъчното налягане при студен ДВГ се оказва достатъчно при топъл.По него време такава помпа струваше 500 DM и затова аз пробвах с втора ръка предполагам че и за А3 1.8 няма да е ефтина но си струва да проверите поне налягането на помпата.
×
×
  • Create New...