olmo

Members
 • Content Count

  476
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About olmo

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  а4 1.9tdi

Персонална информация

 • Gender
  Male
 • Location
  Sofia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Колега здравей, видях че си имал като моя проблем не включва на R. При мен е същото може ли да ми пратиш снимки ако имаш или къде по точно да гледам. Един "МАЙСТОР" ми каза че селектора е за смяна но не ми се вярва а й работят на принципа проба грешка. 

 2. оказа се спукан маркуч веднага след турбото
 3. Здравейте, имам 1,9 тди след 2000обр свисти и няма мощност, предполагам спукан маркуч след турбото е проблема. Качвам лог файл на 3, 10, 11 канали, отваря се с ексел. Някой може ли да ми каже коя колона е искано налягане от турбото и постигнато налягане? LOG-01-003-010-011_secondEd.xls
 4. колега къде продават такава бяла пласмаса?
 5. колега успя ли да локализираш проблема, при мен след като я измих на автомивка на другия ден се появи, заподозрял съм бутоните за отваряне на самата врата
 6. и при мен започна да се отваря на моменти само многократно на интервали, извадих 2те букси, за 2та бутона, който идват от багажника на самата 5 врата, спря, карах 2 3 дена вкючих и няма засега такъв проблем. Като изключиш буксите се подготви да отвориш багжника с падане на седалките. Другия вариянт е проблем в комфорт модула на комби седи от дясно като отвориш капака на дясната кора в една гумена шумоизолация седи.
 7. Здравейте, вчера направих 200км извънградско и като паркирах чух, че нещо на празен ход скрибуца при ремъците и си викам изненада очакваме олекване Отварям капака чува се високо горе ремъците нямат биене, мотора е 1.9 AHU дизелак 2000г. Изключих заподозрях ролката на алтернатора завъртях вътрешната перка в едната посока не се върти в другата се върти малко трудно. Зачетох темите ако замине фреилауф алтернатор ролката, следва обтегача скоро слад това. Нормално ли е ролката при завъртане да се върти мъчно в едната посока или трябва да е леко? Като се изгаси мотора и загледам алтернатора трябва ли да предължи да се върти ротора след спиране на ремъка? Как мога да сваля пистовия ремък на алтернатора, за да видя дали от неговото звено излиза звука?
 8. това ми изгледа на симптом нафта желе на ниски температури, източи утайката от нафтовия филтър и сложи добавка против замръзване. Пали защото има гориво в помпата след това гасне защото идва желето.
 9. Рън флат возят много по-твърдо от стандартните гуми, разпитай някой с БМВ който е карал първо с флат и после с обикновени.
 10. има обратни метчици пробвай с тях също
 11. огледай дизеловата помпа много добре за течове на нафта по корпуса и, другото колегите преди мен са писали. Купето на ауди а3, няма слабости освен ако не си вземеш 3врати
 12. За а2 най-безпробления мотор е 1.4 бензин, ако прави пробег 3 цилиндровия дизел 1.2-който производителя рекламира като 3 л на 100, но на практика е малко по-висок, дизела определено е по-сложен. Има и автоматици който са по-редки и държат цена, но според мен на малка кола автоматика е роботизирана ръчна скоростна кутия, които ремонт ще струва колкото колата.
 13. За овердрайв аз говорих с едно момче което работи там, казами че Бербатов и платежни хора от неговия фиансов ранг си правели там суперколите. Незнам колко зимат, но в халето в което влизах всичко беше подредено много добре. Ориентирани са силно в тунинга и имат някаква връзка с интериорния поръчков дизайн Вилнер. А иначе за твоя ангренаж, колата ти е доста масова вече в София и повечето майстори са наясно как се сменя не се притеснявай, та дори и този прослочут балансиращ вал са му намерили бюджетно решение. Мога да ти препоръчам не толкова лъскав сервиз в който ми сменяха съединителя и останах доволен в София Захарна фабрика пиши на лични ако се интересуваш.
 14. Колега Одзаков нали са ти казали от представителството 210000 смяна ангренаж, попитали ги за този срок от 6г, който се споменава тук? Братовчед ми скъса ангренаж на връщане от Германия, още като я бил взел мотора не работел добре, изгасил я на бензиностанция и като запалил мяу.
 15. имаш предвид че графита и моторчето се сменят комплект? С такива от по евтини модели.