Jump to content

Tinin

Members
  • Мнения

    51
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Tinin

  1. Дино тест?? За първи път чувам такова нещо, малко повече инфо ако може. Стефчо, колата не пуши изобщо и е доста пъргава. DPF-а също е история
  2. Колеги, извинявам се за въпроса ако прозвучи глупаво, но как можем да разберем реалните к.с. след чипосване? На моята ми казаха, че е правено нещо( 2,7 тди 4х4), но аз не съм сигурен дали е така. Ако някой е наясно, моля да сподели.
  3. Tinin

    А6 2,7 ТДИ

    Моят разход на извън градско, също съответства на показанията на компютъра. В града не мога да засека дали е точно показанието на борда, още повече, че то се мени от 11 до 20. Но определено това си е кола за извън града, там удоволствието е максимално
  4. Tinin

    А6 2,7 ТДИ

    Колега, твоя разход е доволно нисък. Аз с 2,7 автоматик и 4х4 под 13 градско не съм падал до момента. Трябва да се има предвид, че обикновено карам на кратки разстояния и колата си е студена. На извън градско при 140 разхода е 7,9.
  5. Tinin

    А6 2,7 ТДИ

    Колега Тони, не знам ти каво си карал, ама на Мерцедес Е 250 не можеш да казваш трошляк особено сравнявайки го с коли от същия клас. Преди 10 години това си беше супер кола, поне за мен. И до момент носталгията не ме пуска и още си я карам. И най-накрая не разбрах, ти по 2,7 мотора ли плюеш или по 3,0? Естествено, че всеки си жаресва неговата кола, но аз не съм казал, че мойта е най-бърза. Правил съм си тестове, но годините на келешлъка са отдавна зад мен. Сега просто се кефя на тази кола и тя напълно покрива изискванията ми.
  6. Tinin

    А6 2,7 ТДИ

    Колеги, от 2 месеца карам А6 2,7. Е мога да ви кажа, че колата се държи перфектно като динамика. Няколко пъти съм изрязвал същия вариант ауди, но 3.0 . Аз лично а6 с мотор 3.0 не съм карал, но съм карал Q7 и определено мощността не и стига.
  7. Анди, само за твоя информация-имам познат, който продава А6 Авант 3,2 бензин, s-line. Изключително запазен автомобил, 2005 г. Ако проявяваш интерес, пиши на ЛС. и ще ти дам координати. Не пречи да я видиш.
  8. Tinin

    Bluetooth

    Мерси, ще потърся в тази тема и действам.
  9. Tinin

    Bluetooth

    Е понеже се похвалих,че свързах и двата телефона към блутуута сега не ми работи микрофона и в момента не мога да го ползвам
  10. Искам да предупредя всички колеги за сервиза на Жоро Аудито или Жоро от Суходол както още е известен. Двама колеги с wv tоuran ходиха там и положението беше плачевно. Единия започна от диагноза маховик (след като им казаха,че е сменен минаха на карета),след това предположиха дюзи. След смяната на дюзите, колата отново тресеше и не вървеше. Накрая след няколко седмици взимане и връщане от сервиза, се оказа разпределителен вал. Смениха вала и сега е ОК. На другия колега една седмица му сменяха маслото на автом. Скоростна кутия. След смяната започна да тече масло. След неколкократно ходене отново в същия сервиз му казваха, че тече антифриз не масло!!!! След поредното отиване, лично Жоро е обърнал внимание и се е оказало,че наитрина тече масло. Юнаците са сложили някакъв филтър на скоростната кутия наобратно. Сега вече всичко е наред след много загубено време и изхабени нерви. А и да не забравя една реплика на Жоро, след настояване на колегата да оправят по-бързо нещата - "ще чакаш, тук при мене идват хора с бентлита!!!"
  11. Tinin

    настройка на дистроник

    Ще го питам и ако е съгласен, не пречи да опитам
  12. Tinin

    настройка на дистроник

    Днес опитах чрез един приятел със софтуер да изключа дистроника, но не се получи. Явно след 10-на дни ще цъфна в Порше. Дано самия сензор да е жив, за де не ми свалят кожата.
  13. Tinin

    настройка на дистроник

    Приех градивната критика на колегата N1995 и звъннах в Порше Запад. Цената е 156 лв., ако самия сензор е наред. Процедурата отнема около 2 часа. Ще трябва бързо да реша защото свободните дни са другата сряда или четвъртък, но тогава ми предстои пътуване.
  14. Tinin

    настройка на дистроник

    Ами не, по-добре давай оферта. Трябва да се подбиват цените на Порше
  15. Tinin

    настройка на дистроник

    Ха ха ха емиии щом предлагаш Никога не съм ползвал до сега такава екстра и може би затова не я оценявам. Лошото е, че май никой не се сеща къде могат да го калибрират.
  16. Tinin

    настройка на дистроник

    Това е другия вариант, аз лично не държа толкова на дистроника. Честно казано малко ме е страх да се доверявам на някакъв сензор за дистанция.
  17. Tinin

    настройка на дистроник

    Еми да почва, обичам промоциите Не знам обаче дали е нормално дистроника да пречи на функционирането на АСС. Колите без дистроник как имат криуз контрол?
  18. Колеги интересува ме дали някой от вас знае къде могат да ми настроят сензора на дистроника? Така я купих колата-даваше някакеа грешка и това май пречи на автопилота да се активира. Единственото място,което е ясно е Порше, но бих искал да имам и алтернатива. Благодаря предварително за информацията
  19. Tinin

    Снимки на А6 4F

    Ето и моята пресна придобивка
  20. Tinin

    Bluetooth

    Не се шегувам. Първо си свързах единия телефон, после на контакт включих и блутуута на втория и той също намери устройството на колата. Пробвах и двата телефона един след друг и двата проработиха. Спира музиката и ми показва входящото позвъняване. Имайте предвид,че не съм синхронизирал контактите - не знам това до колко има значение. Айде със здраве и весело посрещане на Новата Година.
  21. Tinin

    Bluetooth

    Колеги, искам да се похваля- успях да вържа и двата си телефона едновременно към блутуута на колата:)
  22. Tinin

    За добре дошъл

    Честито и от мен колега! И аз съм пресен собственик на подобен автомобил. Засега понаучих това онова и преодолях първоначалния стрес. Но тепърва ще и се радвам. Много километри безаварийно каране!
  23. Tinin

    Bluetooth

    Явно никой от вас не е пробвал да върже два телефона към блутуут модула на колата. Утре ще пробвам пак и ако успея, ще пиша.
  24. Извинявай Sag, моя грешка. Но това не променя нещата, успех ти желая при продажбата!
  25. Tinin

    Bluetooth

    Хммм колеги, и аз да попитам в тази тема. Възможно ли е да се свържат 2 телефона към блутут модула на колата? Става въпрос за а6 2008г. S-line2,7 тди
×
×
  • Create New...