Jump to content

v_0

Members
  • Мнения

    217
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    B6 2.5 quattro М/Т

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

Последни посетители

959 профилни разглеждания

v_0's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. 235/45 са ми летните и така са по предписание , но 215 и 225 са по-евтини като размер . За кола , която минава 2-3000 км на зима не е оправдана инвестицията. Исках да знам дали с 225/50/17 няма да опира някъде , също и как би изглеждала с 215/50 ,защото на калкулатора за гуми диаметъра е с 3мм разлика , което е приемливо.
  2. Някой може ли да даде съвет , кой размер е по-подходящ за зимни гуми на Б6 ? Летните са ми 235-45-17 , зимните бяха до сега 16" .Колебая се между 215-50-17 или 225-50-17.Повече клоня към 225 , но на калкулатора дава голяма разлика.
  3. Аз от напъване я строших.Най-лесно е да я изрежеш от страни и има две зъбчета(виж на новата къде са),които са много проклети.
  4. И на моята се е счупила.Мислех да залепя капака със силикон,но съм сигурен,че някъде продават такива щипки.
  5. Бях сложил на един Мерцедес такова.Не казвам,че стои грозно,но след три години започна да прозира задното стъкло.Също така,вечер става много тъмно и нищо не се вижда назад.Сега ми е слагано в Германия и нищо не прозира,дори е леко огледално.Midnight reflex пише на него и вечер,от вътре на вън се вижда както без фолио.Това са разликите.Не е като на Голф 2, преди 20 години,да стои лилаво,като на циганин венците.
  6. Тези където взимат по 90 лв е супер менте фолиото.Не е като от битака,хубаво се вижда,но за две,три години изсветлява от слънцето.Ако е нова колата или идеята е да я караш дълго,от Цариградско,като се спускаш към Дружба има една сграда пише J&J,там имат всякакви фолиа,но цената е друга.Дано съм бил полезен
  7. Благодаря,колега!Днес успях да залепя моята,но за всеки случай поръчах и едно китайче за резерва.
  8. v_0

    Ключ за фарове В6

    Моля,темата за коша!
  9. Колеги,помагайте спешно!Докато се правя на майстор,си счупих ключа на фаровете.Ако някой има излишен или скоро е сменял,спешно имам нужда.Трябва мида използвам една част от него,така че няма значение дали работи и видът му.Повредата е механична. Тел 088 555 4623
  10. Да,вече успях да счупя моята.Сега поне ми е ясно как става.Ако на някой му се намира стар ключ от Б6,без ауто,моля да пише на лично.Колкото до старата врътка,просто най-лесно е да се изреже от страни за да се освободят двете зъбчета,които я държат.
  11. А как излиза врътката?Целия ключ разглобих,само врътката не мога да сваля,а ме е страх да напъвам.
  12. v_0

    От Автомат към Ръчка

    Да оспамя малко.Аз съм с ръчна и с удоволствие бих я сменил с автоматична.Винаги съм се чудел,защо хората слагат ръчни скорости на дизели.
  13. Е кой мотор е "лек" за обслужване след 2000-та година?Взимай и карай,щом те кефи,а и е обслужена.
  14. Аз смених само каретата с чисто нови и няма проблем повече от година.Като цена ми се върти нещо от рода на 120 лв.
  15. Тъй като разбрах,че нищо няма да направя,се отказах от всякакви самоделни варианти.Топлиме садинки и стискаме зъби.Поне ми трябва само за къпане.
×
×
  • Create New...