Jump to content

tonkata0770

Members
  • Мнения

    98
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    razgrad

Последни посетители

992 профилни разглеждания

tonkata0770's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Изпускателни,всмукателни клапани,сегменти,бутала,колянов вал абе направо да сменя мотора.
  2. Колега за кои болтове става въпрос?
  3. Колега според мен проблема ти е от вала и моята притрисаше само при студен старт на интервали за няколко минути после спираше от начало не се чуваше бумтене в филтъра сега почна и това да се чува вала го гледахме беше същия като твоя едната от гърбиците беше заоблена и сега ще последва смяна на вала и другите му там карантии а иначе вала го видяхме като сваляхме дюзите за смяна на гумичките.
  4. Колега евала за темата и аз имам същия проблем тея дни ще купя въпросния датчик и ще го сменя да видя дали ще се оправи проблема трябва ли да се закача на ваг ком след смяната?
  5. Извинявам се ако има такава тема колеги,въпроса ми е може ли да се активира да светват стрелките на таблото при отключване на колата?
  6. Съжелявам че не направих снимка на моя вал,но моя на две от гърбиците беше само грапав на пипане с ръка се едно си го търнал с шкурка а другите бяха гладки като огледало и се чудя колко ли може да изкара колата е на 360000км. Иначе на километраж е 179000🤪 А тоя моя приятел който сменя о пръстените каза изобщо не я карай че не се знае кога може да почне да работи като трактор
  7. Колега тоя ти ли си го снимъл и ако да колата как работеше?
  8. Какво ще рече омазана?
  9. Всички мотори са добри стига да не са на над 300-400хил. И да са ги обслужвали на време и с правилните консумативи и давам пример един приятел си взе а4 б6 2.5 163к.с. през далечната 2009г. На реални 140000км. И до днес си го кара без да е правил мотора аз си купих 1.9 131 с износен вал и разбити легла на дюзите късмет е бате!
  10. Мерси колега жив и здрав!
  11. Ами за сега няма такъв звук или ако има не е толкова силен,а маслото когато го смених беше 5w30 motul и понеже пак ще го сменям се чудя да сложа ли 5w40 една идея по гъсто какво ще кажете
  12. Колеги смених о пръстените сега пали като кибрит вала поизносен леглата също не са в цветущо състояние но поради финансови причини за сега ще я карам така,ще следя редовно маслото и как пали апък каквото е рекъл господ!
  13. Благодаря за съветите а от къде може да идва тая миризма на газове от към мотора мислех че меката връзка е скъсана но се оказа здрава.
  14. Проблема е че колата я взех от атокъща нов внос от италия на 360000 реални км. И това нещо нямаше как да го предвидя сега в понеделник ще махаме капака да видим какво ще е състоянието,а може ли от тандем помпата да вкарва горивото
  15. Благодаря колега и ако е от о-пръстените защо когато е под наклон няма проблем с паленето как да си го обясня
×
×
  • Create New...