Jump to content

Batstoman

Members
  • Мнения

    44
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A3

Персонална информация

  • Локация
    SF/BG

Последни посетители

747 профилни разглеждания

Batstoman's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Търсете Светло Вакарелски!!! Ако е за програмиране Пламен е човека!!! Къде ли не ходих и какво ли не смених. При мен се оказа водна помпа, после тройник и накрая кофти разширителен съд. Разширителният съд го смених 2 пъти!!! Продах автомобила преди 2 седмици - 4 пъти се опитаха да я гепят. Новият собственик е много щастлив.
  2. При основното обслужване смених помпата с оригинална. Една седмица я държах в сух гараж за да я изсуша хубаво. Вдигнах я крик в сервиз - суха е отвсякъде. Основно я кара жената - през ден, сутрин 5 км, вечер пак. Имах Октавия и навъртяни 200к км. - стигал съм да доливам по 2 литра масло на 15к км., ама антифриз - не, на две години директно сменям - тука грам масло не доливам. Чудя се какво да правя.
  3. Моля, да даде мнение потребител, който има навъртяни повечко км. на сравнително читаво BKD колко антифриз е долива-л. Като казвам читаво имам предвид без течащ тройник и тн. Или спукана глава. Предварително благодаря!!! Ps: един пръст ми е дръпнало от последното доливане на около 1500 км.
  4. Извинявам се ако разводнявам темата!!! Някой запознат ли е тези автомобили могат ли да се карат със син/зелен антифриз? Имам истински японски две туби по 5 литра и се чудя дали да не го подменя червеният.
  5. Чел ли е някой наръчника на потребителя точно за тази версия / 2004 година? Два дена времето е по - топло и не свети червен термометър. Чудя се, дали не светва червено като и прекалено студено - за да не се натиска или форсира на празен ход.
  6. С g12 съм системата на 9 месеца. Не е давал никакви индикации да създава грижи. Човърка ме защото долях и пак светна на другата сутрин. Вярно е, че е студено ама и на всякъде е студено сега.
  7. Вчера беше на минимума и долях една идея под максимума. Днес пак светна червения термостат. Почвам пак да мисля глупости за главата.
  8. Здравейте и за много години!!! знае ли някой каква е причината до ми свети сутрин при първо палене червен термостат? Мисля си заради ниските температури ама ... Антифриза беше миниму и долях до максимум, но тазе сутрин пак светна и до като не вдигна температура не загасна.
  9. Извинете за разводняването!!! Препоръчайте марка за двете помпи. Пропадна ми педала, а и от доста време не ми харесваха първите десетина натискания. Последно чували ли сте за ремонтни комплекти?
  10. в завой ускорение или в права посока? защото при мен е само в завой, а няма следа за триене някъде.
  11. Автомобилът няма един паразитен шум по дупки. Това стържене е само като му дам малко зор.
  12. Здравейте, притежавам от година и половина 8Р / 2.0 TDI / BKD и миналата седмица за първи път го разходих извън София по уважителни причини /карам е..ти служебната/. При завой независимо в коя посока имам меко стържене като на гума в покалник при осезаемо натоварване на двигателя. Огледал съм всички подкалници и няма следи от триене. Шума не е като лагер или каре - продавам автомобили от двуцифрено число години и не е да не съм чувал. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем? Предварително благодаря,
  13. Batstoman

    Крушка за фар

    Tnx x 10!!! тая опънатата става за ... , но е и за да покажа как се сменя. Днес след препитване на няколко собственика се оказа, че няма щипки, скоби и др. Просто се дърпа на вън с буксата. Монтажа - фиксатора на лампата трябва да сочи на горе и да е права. Поздрави, Sent from my SM-T715 using Tapatalk
  14. Batstoman

    Крушка за фар

    Извинете ме, че разбичквам темата, някой виждал ли е в нета филм как се свалят крушките? Днес изгоряха и двата къси. Искам да разбера как се разкачат фасунгите, че на старата на една бензиностанция ми скапаха един цокъл и сменях фар. Предварително благодаря
  15. Batstoman

    Гуми и джанти за A3 8P

    днес видях две къси бази, а на петрола на КАТ вече си пият кафето!!!
×
×
  • Create New...