Jump to content

metodko

Members
  • Мнения

    55
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    1.8T

Персонална информация

  • Локация
    Sf

Последни посетители

561 профилни разглеждания

metodko's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Не знам колко са специфичните за този модел, но като се има предвид, че всичките идват от едно място не виждам защо ще чака над 3 дни. Ти го изкара все едно има космически технологии в тая а6-ца. Зависи от компанията кое как се покрива. Някои на години покриват до процент, някоя в зависимост от сумата покриват оригинални части но не и труд. Имам всякакви варианти. Но ако се блъсне челно за да тоталки всички тия неща по предницата едва ли точно това ще го мисли в този момент, дали ще чака 3 дена за частите или 1 седмица. :hilezh: Знам какво е Алусил все пак и аз карам 4.2 със същото покритие. Но какво от това, май го бъркаш с никасила. С всяка кола трябва човек да има едно наум ама не и да се изпада в крайности.
  2. За тия неща си има каско по екстериора, сега остава някой да си я купи и да не направи и каско. Ама това за блока е безумно вече. Ако ще гледаме тея цени и неща дачийка с 1.1 и пей сърце. Да не си купуваме коли с големи двигатели. Май си добавил една нула отзад. Спри се. В Порше/Юнитрейд всичко е на поръчка и на 3 дена разстояние. Дори табелките дето се лепят отзад. Така, че това не е критерии.
  3. metodko

    Audi A8 D3 4.2 TDI след 2006 Face

    Добре ве човек, замисли се, възможно ли е така да излезе от завода на Ауди?
  4. Екзотичен по моргите съм съгласен, те са претъпкани от душегуби. Същото е положението и при 4ф-те, за 3.2 и 4.2 са екзотични по моргите, пълно е с по големия душегуб. Ако си купуваш колата с идеята да я поддържаш от моргите съм съгласен, че е екзотична и не си заслужава. Това е най правилния въпрос преди да си купи колата. Rivares, възползвай се от предложението на Васко. Винаги е добре да имаш база за сравнение с кола която се поддържа за себе си и такава която е за продажба.
  5. metodko

    Audi A8 D3 4.2 TDI след 2006 Face

    Не, всичко е насадено.
  6. Кое му е толкова екзотичното?
  7. Няма да имаш проблеми с 2 тръби по 50 мм. Хубав звук обаче няма много как да се получи на тръца.
  8. metodko

    Audi Allroad въпроси

    Ограничи се до чип при душегуба, за другото е сложно и скъпо. Резиклирай смело ако се наложи, вече тия възглавници са доста познати.
  9. Шанса да има подобни проблеми е огромен, на години са вече коли. Няма смисъл да рискуваш.
  10. На 3.2-ката ли я нямаше тази екстра?
  11. Различна резолюция, различни процесори на различни производители, различна налична рам, различна версия на ОС-а, след година обикновенно заебават ъпдейтите и т. н.Имаше няколко хиляди андроид телефона и всички са различни неща от тези които съм изброил. Разбра ли сега? И от другата страна няколко устройства при които даже резолюцията е скалируема. Нормално повечето апове за андроид да са насрани.
  12. Имат но версиите не са еднакви, заради фрагментацията при андроид програмите са добре изглеждащи и вървящи на 2-3 устройства.
  13. Като сега последната ксперия дето излезе, 8 гб със свободни 1,26 гб.
  14. Добре си се зомбирал. Като си засравнявал, що не отчетеш колко по бавен е самсунга? Не може една игра да изиграеш без да насича. Един пдф документ като отвориш лагва. Фингърпринта няма какво да го споменаваме, ясно е колко им трябваше да покажат подобен. За сд картата е супер бавна и ти трябва руут за да може там да инсталираш приложения.
  15. Демек можеш да си сложиш windows ? При апъл има от 3.5 до 5.5 инча. И се поддържат официално, не ти ли стига като избор?
×
×
  • Create New...