Jump to content

metodko

Members
  • Мнения

    55
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от metodko

  1. Не знам колко са специфичните за този модел, но като се има предвид, че всичките идват от едно място не виждам защо ще чака над 3 дни. Ти го изкара все едно има космически технологии в тая а6-ца. Зависи от компанията кое как се покрива. Някои на години покриват до процент, някоя в зависимост от сумата покриват оригинални части но не и труд. Имам всякакви варианти. Но ако се блъсне челно за да тоталки всички тия неща по предницата едва ли точно това ще го мисли в този момент, дали ще чака 3 дена за частите или 1 седмица. :hilezh: Знам какво е Алусил все пак и аз карам 4.2 със същото покритие. Но какво от това, май го бъркаш с никасила. С всяка кола трябва човек да има едно наум ама не и да се изпада в крайности.
  2. За тия неща си има каско по екстериора, сега остава някой да си я купи и да не направи и каско. Ама това за блока е безумно вече. Ако ще гледаме тея цени и неща дачийка с 1.1 и пей сърце. Да не си купуваме коли с големи двигатели. Май си добавил една нула отзад. Спри се. В Порше/Юнитрейд всичко е на поръчка и на 3 дена разстояние. Дори табелките дето се лепят отзад. Така, че това не е критерии.
  3. metodko

    Audi A8 D3 4.2 TDI след 2006 Face

    Добре ве човек, замисли се, възможно ли е така да излезе от завода на Ауди?
  4. Екзотичен по моргите съм съгласен, те са претъпкани от душегуби. Същото е положението и при 4ф-те, за 3.2 и 4.2 са екзотични по моргите, пълно е с по големия душегуб. Ако си купуваш колата с идеята да я поддържаш от моргите съм съгласен, че е екзотична и не си заслужава. Това е най правилния въпрос преди да си купи колата. Rivares, възползвай се от предложението на Васко. Винаги е добре да имаш база за сравнение с кола която се поддържа за себе си и такава която е за продажба.
  5. metodko

    Audi A8 D3 4.2 TDI след 2006 Face

    Не, всичко е насадено.
  6. Кое му е толкова екзотичното?
  7. Няма да имаш проблеми с 2 тръби по 50 мм. Хубав звук обаче няма много как да се получи на тръца.
  8. metodko

    Audi Allroad въпроси

    Ограничи се до чип при душегуба, за другото е сложно и скъпо. Резиклирай смело ако се наложи, вече тия възглавници са доста познати.
  9. Шанса да има подобни проблеми е огромен, на години са вече коли. Няма смисъл да рискуваш.
  10. На 3.2-ката ли я нямаше тази екстра?
  11. Различна резолюция, различни процесори на различни производители, различна налична рам, различна версия на ОС-а, след година обикновенно заебават ъпдейтите и т. н.Имаше няколко хиляди андроид телефона и всички са различни неща от тези които съм изброил. Разбра ли сега? И от другата страна няколко устройства при които даже резолюцията е скалируема. Нормално повечето апове за андроид да са насрани.
  12. Имат но версиите не са еднакви, заради фрагментацията при андроид програмите са добре изглеждащи и вървящи на 2-3 устройства.
  13. Като сега последната ксперия дето излезе, 8 гб със свободни 1,26 гб.
  14. Добре си се зомбирал. Като си засравнявал, що не отчетеш колко по бавен е самсунга? Не може една игра да изиграеш без да насича. Един пдф документ като отвориш лагва. Фингърпринта няма какво да го споменаваме, ясно е колко им трябваше да покажат подобен. За сд картата е супер бавна и ти трябва руут за да може там да инсталираш приложения.
  15. Демек можеш да си сложиш windows ? При апъл има от 3.5 до 5.5 инча. И се поддържат официално, не ти ли стига като избор?
  16. Мерси, но това не ти прави избора правилен. Все толко си е грешен.
  17. Гризли, поръча ли 6-цата на Самсунг да си сменяш батерии и да слагаш сд карти?
  18. И какъв е този неземен телефон дето ползваш и не забелязваш марката му?
  19. metodko

    Audi Allroad въпроси

    Пробвай двете коли за да си изясниш коя ти харесва. Искаш да вземеш душегуб за да го засилваш? Доста нерентабилна идея. Вземи си 4.2 да не се занимаваш с глупости.
  20. metodko

    Audi Allroad въпроси

    А колко години кара 4ф? Няма лошо да си харесваш нещо. Ти си го купуваш.
  21. Записваше грешки, бедни смеси и детонации. Съгласявам се с вас. Кажи после като оправиш дебитомета дали е спряло да ти свети esp-то.
  22. metodko

    Audi Allroad въпроси

    Спри се с глупостите.
  23. Сигурно има но ми е интересно как може да не се осмисля какво се пише. Все пак щом си чел, кои са тия системи които разбират, че колата няма пълна мощност и после подават сигнал на системата за стабилност да свети на фиса? На един приятел 4ф-ката имаше дупка след дебитомера и колата пак е нямала пълна мощност но при него не светеше системата за стабилност.
  24. За 2.0тфси никой не спори, че горят повече от нормалното. За 4.2 също мое спорим, както аз го карам 4.2-ката гори. На мой приятел 4.2-ката в сравнение с мене не може да се каже, че гори ама той си кара спокойно. Щом ти казвам, че не гори 3.2-то както описват тея значи добре съм го потествал тия 2 години. Че има мотори с проблеми, има и обикновенно те пишат по форумите. Преди няколко месеца имаше един дето 3.2-то му даваше 20 градско ей така за отскок, И кво по него ли да съдим за всички 3.2-ки? То до морето има много начини да се кара. :hilezh: На тръца турбината не съм я сменял вече 8 години и няма да я сменя, стои си на балкона. :hilezh: Цитиране на предходно мнение!
×
×
  • Create New...