Jump to content

trent

Members
  • Мнения

    757
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно trent

  • Рожден ден 29.08.1977

Друго

  • Kaра
    каквото може

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    ATL
  • Интереси
    Много

trent's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Kрасиво е слаба дума просто, уникално е!
  2. Точно от този сайт и аз съм поръчвал много пъти, кабелите са супер, никой не може да ме убеди, че за домашно любителско ползване, тези кабели са по-лоши от кабел за $80.
  3. Естествено най-ефтиния. Доказано е хиляди пъти по ревюта навсякъде, че скъпите кабели са абсолютна измама, съсдадена от големите вериги по света, с една цел, когато Ви продадът телевизор да се опитат да ви пробутат кабел за 100лв, който върши същата работа като кабел от 5лв. И да, говоря от собствен опит, имам над 10 различни кабела с различна дължина и производители, включително такива които са супер маркови и скъпи (за моя радост, не съм ги купувал, а са ми подарявани) - извода от всичките е, няма никаква разлика в изображението! Не се набутвай излишно за скъпи кабели.
  4. trent

    Google Nexus 4

    Е той идва надраскан още от кутията ти питаш драскал ли се бил, Некс 4 супер, но с този стъклен гръб, ще има ядове.
  5. Или направо на специалистите се меташ и не се занимаваш с глупости вече - iPhone Unlock
  6. trent

    Apple Inc.

    Да не се приема като спам или заяждане, просто малко фън: http://teamcoco.com/video/conan-highlight-new-apple-ad-the-ipad-mini-has-company
  7. Да си дойдем вече на думата, си прават кво'т си искат и т'ва е. Не сме само ти и аз разочарованите този път, чета доста народ реве из нета за тоя iPad 4.
  8. Ми ти не би, щото си спец, ама виж ги Apple го нарекаха Нов! iPad 4... Ще се сетиш ти, ама ще е късно
  9. И какво стана с потребителите на iPad 3 сега, сори ама има вече нов след малко над 6 месеца, и Вие не сте актуални, ебаси шута ни подадоха, добре че си карам още с 2ката та да не се ядосвам и аз.
  10. Pазмера на екрана няма значение ако резолюцията е една - пишеш програмата един път и работи еднакво, само на по-големия екран изглежда по-едро. Така че си имаме фрагментация и тя трайно настанена. П.П Но ако резолюцията е 1024х768, няма да има никакви проблеми, първия и втория iPad са с такава.
  11. Може би, но не и да - зависи на каква цена ще го обявят този мини, нали се сещаш къде са $199 и къде са евентуално $299.
  12. Шпек кажи малко за новите карти на Apple в 6та версия, ползваш ли, ползваш ли Абе за какво ползвате разни афтър маркет клавиатури, 4.1.1 си има перфектна вградена Българска клавиатура, или още няма официален JB за СГС3, нали обещаха този месец.
  13. Само дето А6 не е quad, ама хайде. Кефат подобни постерчета.
  14. Колко да са $700, при днешен курс са 1000лв, пак не са 1500 или 1300, Spukny това го знае всеки в Щатите техниката е най-ефтина (изключваме Китай)
×
×
  • Create New...