Jump to content

trent

Members
  • Мнения

    757
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от trent

  1. Kрасиво е слаба дума просто, уникално е!
  2. Точно от този сайт и аз съм поръчвал много пъти, кабелите са супер, никой не може да ме убеди, че за домашно любителско ползване, тези кабели са по-лоши от кабел за $80.
  3. Естествено най-ефтиния. Доказано е хиляди пъти по ревюта навсякъде, че скъпите кабели са абсолютна измама, съсдадена от големите вериги по света, с една цел, когато Ви продадът телевизор да се опитат да ви пробутат кабел за 100лв, който върши същата работа като кабел от 5лв. И да, говоря от собствен опит, имам над 10 различни кабела с различна дължина и производители, включително такива които са супер маркови и скъпи (за моя радост, не съм ги купувал, а са ми подарявани) - извода от всичките е, няма никаква разлика в изображението! Не се набутвай излишно за скъпи кабели.
  4. trent

    Google Nexus 4

    Е той идва надраскан още от кутията ти питаш драскал ли се бил, Некс 4 супер, но с този стъклен гръб, ще има ядове.
  5. Или направо на специалистите се меташ и не се занимаваш с глупости вече - iPhone Unlock
  6. trent

    Apple Inc.

    Да не се приема като спам или заяждане, просто малко фън: http://teamcoco.com/video/conan-highlight-new-apple-ad-the-ipad-mini-has-company
  7. Да си дойдем вече на думата, си прават кво'т си искат и т'ва е. Не сме само ти и аз разочарованите този път, чета доста народ реве из нета за тоя iPad 4.
  8. Ми ти не би, щото си спец, ама виж ги Apple го нарекаха Нов! iPad 4... Ще се сетиш ти, ама ще е късно
  9. И какво стана с потребителите на iPad 3 сега, сори ама има вече нов след малко над 6 месеца, и Вие не сте актуални, ебаси шута ни подадоха, добре че си карам още с 2ката та да не се ядосвам и аз.
  10. Pазмера на екрана няма значение ако резолюцията е една - пишеш програмата един път и работи еднакво, само на по-големия екран изглежда по-едро. Така че си имаме фрагментация и тя трайно настанена. П.П Но ако резолюцията е 1024х768, няма да има никакви проблеми, първия и втория iPad са с такава.
  11. Може би, но не и да - зависи на каква цена ще го обявят този мини, нали се сещаш къде са $199 и къде са евентуално $299.
  12. Шпек кажи малко за новите карти на Apple в 6та версия, ползваш ли, ползваш ли Абе за какво ползвате разни афтър маркет клавиатури, 4.1.1 си има перфектна вградена Българска клавиатура, или още няма официален JB за СГС3, нали обещаха този месец.
  13. Само дето А6 не е quad, ама хайде. Кефат подобни постерчета.
  14. Колко да са $700, при днешен курс са 1000лв, пак не са 1500 или 1300, Spukny това го знае всеки в Щатите техниката е най-ефтина (изключваме Китай)
  15. Eee забрави и Amazing! Toва са ми любимите думички от тези презентации. Новия ми харесва на външен вид, но софт, fail.
  16. Wizi, респект за мнението ти, напълно подкрепям. Не стига, че всичко като дезайн и т.н. се знаеше от месеци, но и парадират с някакви неща, които конкуренцията има от години - Панорама, really? Синхронизиране табс с десктоп (Google Chrome), 3Д мапс (Google Maps, имат го от създаването на платформата). Но пък, на мен ми харсва, че най-накрая поне смениха кабела на нещо по-съвременно и скочиха на 4инча дисплей + HD резолщция. Интересно ми е каква ще е цената на Unlocked телефоните включително и старите модели директно от Apple Store.
  17. Супер смях пак пада, ще ме съсипят: "EarPods are designed to direct sound into the ear." Wait, what. До сега за новото Нано и iPod Touch съм най-заинтересован.
  18. Spunky, аз лично предпочитам истинско unlimited HSPA+ пред LTE, с тия data caps кажи ми за какво ти е тази скорост, като за 3 дни си изхабил лимита и после какво правим? Според мен LTE е новата фешън думичка дето провайдерите в Щатите използват мощно, за да мамят масата от юзери дето са технически неграмотни, към подписване на нови договори. За какво ми е по-бърз интернет от домашния ми, на телефона, като не мога да го използвам така както искам аз? И се радвам че Apple до сега не се подведаха по тия LTE моди, но вече няма как, всички оператори натискат да си продават LTE-to. Това беше модерно преди две години, сега всеки си взима каквото му харесва и се наслаждава на живота, ама нали България е малко по-назад, сега "войните" предстоят
  19. Е как не, правоъгълен е и има тач скриин
  20. Това е малко, все едно Мерцедес да викат за Ауди - Те са си МерцИдес, щото са като оригинала, ама не съвсем. Иначе, поклон пред Епъл, най-накрая успяха да бият Майкрософт и то в тяхната игра
  21. И да е изчака, едва ли ще бъде някаква революция дето да смае всички, единствено цената на 4С ще падне, и аз бих избрал него точно тогава.
  22. Таблета е най-добрия 7'' таблет с който съм боравил, не съжалявам дори за миг. И да не съм спам, чета скоро се очаквало JB за СГС3, а на 29ти Август новия Галакси Ноут.
  23. Именно, чакам с нетърпение да видим.
×
×
  • Create New...