Jump to content

Syrrixx

Members
  • Мнения

    27
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Syrrixx

  1. Syrrixx

    VAG-COM

    Имам въпрос, решил съм да програмирам нов ключ обаче нямам Пин-а който трябва за да имам достъп до самото кодиране. Какви са начините да се сдобия с въпросния Пин за да си обуча новия ключ. Рових се назад из темата обаче не намерих това което търсех, може и да съм го пропуснал. Колата е А6 ц5 98
  2. Syrrixx

    Звук от двигателя C5 1.8t

    И моята има подобно тракане, казаха ми че са повдигачи или заради маслото че аз съм със 5W30 пълна синтетика
  3. Панасоник пробвай. Аз съм с такъв и съм доволен 5 години не е мръднал.
  4. Syrrixx

    Снимки на A6 C5

    Ето и го моят кокошарник със измисления S-line (поне да беше завършен, Италянска му работа...)
  5. 2.5 с багер да ги ринеш, тва е ясно. Единствената читава която знам 2.5 е на един мой познат на братовчед му, обаче грам не я жали.... са наскоро пак сменява турбината. Аз хубаво че ходих навънка малко да мине някой месец, иначе не се знаеше какъв кокошарник щях да взема. (Не че моята не е.)
  6. Аз съм против колите от автокъша, имам приятел който се занимава със коли и ми е казвал как се правят. Ако искаш читава по-добре да поизчакаш, аз моята я дебнах около година и нещо, преди да се прибера от Англия се разбрах с човека, ходих гледах и я взех. Колата явно е била S-line проект който само е почнат.... Та за 6,4 к лева колата дойде със сравнително запазен кожен салон, чисто нови гуми даже шарките си стояха, газова и обслужена. Моят съвет е да чакаш читава.
  7. Може да почне да придърпва като мине газ / бензин и бензин/газ, на едни приятел беше така обаче заради калпавата настройка на газовата. Моята не се усеща когато превключва. Ако газовата се настройва добре не би трябвало да има някакви ядове от минаване на газ/бензин и бензин/газ.
  8. Моята е със ГИ не знам със каква скорост трябва да караш, за да превключи на бензин. Със 180 km/h си кара на газ, освен ако аз не превключа на бензин. Мотора ми е 1.8t AEB (audi a6 c5) ако има значение...
  9. Честно казано май пищялките са заминали не самите колони.. Много гадно времето и не ми се разглобя да не ме завали.
  10. Най лесно земи си лаптоп за над 2к лева и си реши бъдещи ъпдейти на него. При по евтините лаптопи се набляга на 1 нещо или процесор или рам или видео. Няма от всичко по много..
  11. С пионер съм така я купих, буфера си свири без проблеми, колата не е със босе. Все си мисля че като я взех имаше и отзад музика, обаче махахме клемата на акумулатора и сд-то се ресна и от там и музиката спря обаче не съм сигурен.
  12. Здравейте, на скоро се сдобих със Аудито, та ми направи впечатление че задните колини свирят обаче много слабо, почти не се чува от там. Тествах със СД настройките като направих само задните да свирят и буфера.Та въпроса ми е, така ли са направени или трябва да търся проблема. Приятел ми сподели че е възможно да са свързани за Суб буфера на колата.
  13. Заслужава си. Но ако беше i7 можеше да е още по добре.
  14. Ами по дизайн тогава, ако не играй на онче-бонче.
  15. Моя съвет е ако взимаш нещо и мислиш да го товариш, гледай да е по-скъп с по-добрите параметри. Аз преди време се набих с 1к лева за настолен компютър който уж беше добър на параметри... Сегашния ми лаптоп е Asus G551JW обаче е 2к лева. Обаче не винаги скъпото е най доброто, макар че при тези работи май е обратното. Успех. И аз бях пред дилемата дали acer или asus, като дизайн и параметри на мен ми допадна Asus-a. Който ти допада повече, него вземай.
  16. http://www.emag.bg/laptop-asus-rog-c-procesor-intelr-coretm-i7-6700hq-2-60ghz-skylaketm-15-6-full-hd-8gb-1tb-dvd-rw-nvidia-geforce-gtx-950m-4gb-free-dos-metallic-grey-gl552vx-cn059d/pd/DYXJY3BBM/ И този е без ССД обаче като параметри е много добър (геймърски е обаче)
  17. Acer или Аsus гледай най-добре. Тия Хари потъри не ми вдъхват доверие ама грам. ( мое си мение).
  18. Возил съм се, в куатро обаче душегуб на един познат. Той понеже обича да кара бързо, та взе че влезе в завой със 140+ ами колата даже и не трепна. И аз на моменти съм рейсър, но не винаги.
  19. Надявам се в петък да ходя да я гледам, пък ще видим.
  20. За парите, нямам против да давам, въпроса е че като го голфа, напрвя кара известно време и пак се скапе. Просто вече му нямам доверие, даже и до съседния град да ходя. Искам кола която да си заслужава вложените пари в нея, а не да я направя и да ме остави след 200км на пътя, без видни причини щото така решила.
  21. С кокошарника дето имам и постоянните ремотни по 50-100лв за прословутите датчици на Хол, просто ми писна и гледам да сменям колата вече, просто не си заслужава да набивам пари през месец в гоУфо на вуйчо ми..
  22. Оглеждам се и за 1.8т 180к.с. обаче, но не намирам екземпляри. Иначе от всички които гледам от няколко месеца, тази ми направи впечатление най-много.
  23. Няма пълно щастие, тва за Quattro не съм видял. Ако си заслужава колата ще се прежаля..
  24. Здравейте колеги. Как ви изглежда, тази кола. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11448555829778825&slink=bndwygБюджета е около 5к + 2-3к за обслужване, газ ще се слага то се знае.
×
×
  • Create New...