sadman.bg

Members
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

About sadman.bg

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  b4x2

Персонална информация

 • Location
  Shoplandia

Recent Profile Visitors

846 profile views
 1. Това е буксата, която разкачиха в сервиза. Намира се до масления филтър. В гумения маншон има само една кабелна обувка. Надявам се да съм помогнал. Поздрави!
 2. Проблема се оказа точно както по-горе "rumenggr" е писал , а именно ламбда сонда. В "ХЕЕД91" ми я диагностицираха и изключиха. В момента колата върви без никакви забележки. Благодаря за помоща на колегите.
 3. Благодаря! Ще ида в "ХЕЕД 91" , че са ми много по-близо.
 4. Ако ми препоръчате, сервиз или човек в София, който може да ми помогне също ще съм благодарен!
 5. Здравейте колеги! От известно време на едната ми Б4 - ка се появи много странен проблем. Когато се запали двигателя всичко е наред. В момента в, който започне да загрява оборотите постепенно почват да падат, мощноста изчезва и колата не може да върви. В този момент единствения начин да се задържи да не изгасне е съвсем леко подаване на газ. Това нещо трае около една минута, докато не загрее малко повече и след това няма никакви проблеми. Повтаря се всеки път когато колата е поизтинала. Става въпрос за Ауди Б4, 1.6 АДА мотор. Няма газова ! Дебитомета, датчика на Хол, кабели, капачка , свещи , сини , температурни, картерни датчици и други обичайни заподозрени са проверявани от моя майстор. Решил съм да сменям пак и стъпковото, но то е последното за което мога да се сетя. Изчетах всичко писано по тази тема и сега питам за някакви други насоки. Забравих да кажа, че горивния филтър и EVAP датчика също са проверени. Благодаря предварително!
 6. Продавам оригинални джанти за Ауди 80 б4 Speedline. Внос от Германия, не са карани в България. Без кривини и заварки. Продават се с оригинални капачки (на едната емблема има пукнатини в прозрачното покритие). Джантите са без гуми. цена: 360лв. тел: +359898786083
 7. Търся им 360лв , но за колеги от тук ще сваля на 320лв. Поздрави!