Jump to content

topssi

Members
  • Мнения

    65
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от topssi

  1. Търся предни съпорти от A6 C5 преди фейслифт (железните шенкели) за 312мм дискове.
  2. Да няма нещо общо с аварийките при отворена врата, когато дригателя работи?
  3. topssi

    Шибидах - A6 C4

    Може да е от врътката, а не от самото моторче.
  4. При Avant-а има едни маншончета на 5тата врата, които губят еластичност и късат кабелите. Ето ти причина при задна да изгасне - от там минават кабелите за стоповете. Там може да е дала на късо и ако бушона също е окъсил - ето ти други бели. Ето точно за какво иде реч:
  5. Здравей. Търся хидравлично масло G 002 000. На капачката ми пише "Use only mineral hydraulic fluid". Чета тук - там, че го замества G 004 000M2.
  6. Хайде, като я обслужиш драсни една ценова листа, че и аз по този път мисля да вървя. Напиши една, две препоръки в какво да се вгледам в този двигател при оглед. Благодаря предварително и честито!
  7. topssi

    Какво е това?

    Да, и аз о този извод стигнах.
  8. Седят ми в гаража от една година и искам да ги разкарам. Снимки и повече инфо тук: https://www.olx.bg/i2/myaccount/details/98735253/ Имам и 5та джанта, която ползвам за резервна, но ако на някой му трябват 5 броя ще се спазарим.
  9. Колега, дросел? По-конкретно ТПС-а ми е важен.
  10. topssi

    Снимки на С4ките ни

    Изтествах си способностите за аквапринт или така нареченият воден трансфер. Мисля да сменя шарката, но важното е, че се получава.
  11. topssi

    Механична инжекция

    Ламбда сонда? Това е първото нещо, което вдига разхода.
  12. Смени си 2та трмп. датчика и не прави бързи решения. Евтини са и се сменят лесно. За този на радиатора мога да услужа с камък за развъртането. Другия е на главата под делкото.
  13. Здравейте, колеги. Има ли такъв датчик , който отчита завъртане на волана и повдига оборотите? Моторът ми е АЦЕ, ако изобщо има значение.
  14. Някой знае ли как мога да тествам въпросният датчик, който се намира на кабела на 4ти цилиндър(май). Днес забелязах, че някой е лепил конектора със силикон и ми се распадна в ръцете, но пиновете си седят. От изестно време колата пали като трактор и предполагам, че има общо. Сега без него е абсолютно същото положение.
  15. Грасиас, Влади.
  16. Някой с тази схема? Търся на кой пин отива сигнала от скоростомера.
  17. Объркахте ме пичове. Има или няма? Искам да проверя дали не се е скъсала мембранката вътре.
  18. Колеги, някой може ли да ме ориентира къде се намира този клапан (номер 3 на схемата), който е отговорен за остатъчното налягане по системата след спиране на двигателя? Мучос грасиас. П.П. Двигателят е АЦЕ 2.0 16V
×
×
  • Create New...