Jump to content

За втори път съм със счупено предно стъкло


николай 77

Recommended Posts

Та да обясня накратко какво се случи. Карам си сутринта към работа(по пътя за Каменар), по едно време се сетих, че трябва да взема един литър антифриз да долея. Спрях в отбивката след бензиностанцията в началото на баира,слязох, влязох в мини маркета вътре, и в същия момент усетих с периферното зрение как едно цигане не повече от 7-8 годишно, изскочи от някъде и се засили към предния джам. Докато реагирам, беше откачило чистачката и бягаше бясно надолу. Равносметката- от удара на рамото върху стъклото се образува резка с дължина около 10 см. Докато се прибера вечерта, резката стигна до края на стъклото(грубо около 40 см). Вътрешния слой е засегнат, външния е здрав. Обадих се на двама от обявите за възстановяване на стъкла. И двамата мънкаха, сякаш са се наговорили-ама трябва да го видим, ама тука едни 50-60 лв приготви. Струва ли си да го правя. stupid.gifСтъклото е сменяно преди година някъде и е новичко. Освен тая резка. И реална ли е тая цена дето ми я обявяват. Утре ще кача една снимка. Още не съм му се нарадвал, и сега пак едни 120-130 лв назад. Баси и измекярската историяmad.gif Аудито ми е б3, че забравих да го пиша в заглавието!

Редактирано от николай 77
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами какво да ти кажа колега моето стъкло се спука от студовете зимата и докато се наканя да ми го залепят стана към 15 см ресна но го залепиха за 40лв и така си карам от януари .Горе долу една седмица не се виждаше пукнатината от лепилото но после се появи пак но за сега не ми пречи като му дойде времето ще го сменя .А както и при тебе и при мен джама ми е от на беше на няма и една година като се пукна и затова не го смених.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Притеснявам се от катаджиите, ако ме спрат. Щото ако го залепя и почне да се вижда след седмица, две или месец, файдата е никаква. И пак ще търча за нов джам+акт обаче и евентуално спиране на колата от движение. А за това нещо май са доста стриктни патрулките.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лошо....ама цигане викаш :zustimm: Мамицата им мръсна.....Дето има цигани няма прогрес :zustimm: Вземи си направо друго стъкло, тва няма как да се залепи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ромче де, да доуточня. Все пак това им е културното звание. Другите названия(цигани, мангали и т.н.) били проява на дискриминация според закона. Ама факта си е факт, мамка му2gunsfiring_v1.gif, баси куцата историяwall.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дееба и мазните гнусни цигани... :zustimm: :zustimm: :lol:

За ново стъкло си,забрави да го залепиш това...Макар,че аз с пукнато си карах една година,и колата регистрирах с него и на преглед си минах и като са ме спирали пак са го виждали и така...Беше сцепено и то около 40 см... ;) ;) :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, миналата седмица ми падна /отлепи/ вътрешното огледало за обратно виждане и отидох да го залепят. Залепиха го и видях, че монтират челно стъкло на едно ауди 80 В4, та попитах колко струва и отговора ме шашна - всичко стъкло, монтаж - 130лв. Така, че си прецени...Успех и дано повече такива неща да не ти се случват.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много нагли зеха да стават ,трябваше да го фанеш тва въшливо животно . После в багажника да го повозиш както трябва и

от там в родната полиция евентуално да видиш какво ще излезе. Ако нищо не излезе ,от там нататък действаш според настроението

си и фантазията . :zustimm:

Относно стъклото - най добре ново , :lol::zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

140лв е стъклото триплекс в Кобрата с монтаж и прехвърляне на лепенки, баща ми сменя преди 3-4г на А4 като твоето, не е мъднало от тогава, няма шумове и прочее, така че сменяй смело :zustimm: Иначе много шибана случка, 100% са някви смотани чавета от Каменар които се въртят до Виница, който видиш от там все ще има за какво да му теглиш един бой :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...