Jump to content

gubi mi se antfriza


Recommended Posts

Интересна работа . Не мога да откриа нищо. Вси4ко е нормално сега. Ще 4акам да си покаже рогата. Най вероятно е от тази пластмасож тройник с джата дат4ика

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересна работа . Не мога да откриа нищо. Вси4ко е нормално сега. Ще 4акам да си покаже рогата. Най вероятно е от тази пластмасож тройник  с джата дат4ика

От него, или има един откъм акумулатора, пипни с ръка, че не се вижда много добре. Успех и да кажеш какво си направил :respekt:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи ако е спукан некои от накрайниците и капе от там,трудно ще разбереш щото двигатела е топол и антифриза веднага се изпарява,трябва хубаво да гледаш и то когато е вдигнато налягането на охла.система.При мен леко сълзеше от накрайника кадето са тем.датчици и след много дебнене го видях.смених го,сега всичко е ОК.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

добре е че си отстранил проблема колега.аз скоро имах същия на моята кола,но се оказа че водната помпа,беше почнала да сълзи,понеже и аз гледах маркучи,съединения и какво ли не.сега смених помпата и всичко е ок.ако друг път имаш подобен проблем просто обърни внимание и на тази част.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...