Jump to content

A3 2.0 FSI


Recommended Posts

Здравейте, моля ви кажете какво ви е мнението за А3-ките след 2004 с двигател 2.0 FSI.Как са като вървеж,разход на гориво, и чупливост.Повече ли вървят от по-старите си колеги 1,8Т или не..как е положението при автоматичните кутии, губи ли се ускорението в сравнение с тези с ръчната скоростна кутия.Благодаря ви за всяка информация относно конкретния модел А3 2.0ФСИ 150 коня.Имам колебание кое ще е по-добре да си купя FSI-a или 2,0Т дизеловия мотор.Може ли да се слага чип на въпросният FSI-i мотор и какъв е резултатът, съответно при същата интервенция с дизеловият мотор..Благодаря ви предварително.

Редактирано от nort
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпросният двигател 2.0 FSI не е ли атмосферка?! Няма смисъл от чип, и най-вероятно не вървят колкото 1.8Т (то даже не знам дали е коректно да се нарече наследник, при положение че не са много приемствени двата мотора) :) Все пак, по-добре изчакай мненията на собствениците :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ти за коментара, Моля ви дайте си мненията понеже тръгвам утре из България да обикалям за следващото ауди

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мотора е страхотен, карам такъв но на Октавия. Доволен съм, върви доста прилично както и разхода му е много добър. Имай предвид, че е много желателно да се кара с 98 и нагоре. Другото за което се сещам е ако смяташ да го газифицираш това не е твоя мотор. Успех.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Колега,аз имам А3 2.0 фси.За вървеж не върви като 1.8 т. по спъната е,но няма как и да върви като 1.8 Т с всичките тези катализатори и все пак мотора е атмосверен.По икономичен е много тих няма голям ряз но 200-220 ще вдигнеш с нея,ако вси4ко ти е наред.Рахода мога да ти го кажа точно лятото 9-10 л./100 км. градско говоря за София ,зимата 10-12 като се има в предвид ,че аз я карам колата на къси разстояния 7км. в едната посока 7км. вечер в другата посока.Извън града 5.5-6.5 с скорост до 120-130 км.Ако шпориш нагоре отиваш на друг разход.Като окачване е изключително здрава.Ако нещо те интересува по конкретно питаи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...