Jump to content

Проблем с работа на двигатела


ivailo_mn

Recommended Posts

Колата е Audi 100 2.5tdi 93г. имам следния проблем много трудно пали и пуши бяло,пуши дори като загрее. Започна да прави и други проблеми например като запаля държи около 600 оборота и тресе много и пуши бяло докато не изчисти сама аз нито мога да и давам газ нито нищо и дори започна да го прави когато е загряла, колата иначе преди само сутрин когато подргеевах тресеше и пушеше също така не грее всеки път примерно сутрин като подгрея и запаля мина около 2км температурата достигне около 50г. и я оставя за 2 или 3 часа на место, след което като искам да я запаля неми се включва греене то и неште да запали и се налага да откача буксата на датчика на водата.Вече незнам защо така не разбирам много от дизели 4 месеца вече я карам днеска я карах на диагностика и маистора ми каза в петак да я закарам и да му я оставя понеже трябва по подробно да я види и така аз се съмнявам за някоя дюза или помпа или незнам за тва реших да споделя проблема си с вас ако някои има нещо на предвид очаквам вашите коментари.Благодаря предварително!!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега да те плаша ама може и главата да е за шлайфане.Другата вероятност е електронната капачка на горивната помпа да ти прави проблема понеже там вътре има едно подобие на стрелка която управлява оборотите и тя зацикля ако отидеш в бош сервиз и имаш касмета да попаднеш на някой свестен там могат да ти я запоят тази стрелка ако е тожа нали!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В петак ще я карам на диагностика и ще видя какво ще ми кажат .Мерси за инфото

Редактирано от ivailo_mn
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Със сигурност не е от дебитомера. Той не влияе на празния ход.

Трябва да се види първо с компютър и тогава да се гадае.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дам и аз така мисля в петак ще я карам на диагностика,а може и утре ще преценя но след като я закарам на диагностика ще споделя какво са ми каза ли.Благодаря на отзовалите се :flehan:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

оказа се че няма центровка на помпата така поне показа като я закарах на диагностика и сега съм я оставил на майстор и ще видя дали е от тва, а също така ми казаха че няма и налягане на помпата има ли вероятност да е от това че е изгубила центровка???

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ха ха ама и глава щяхме да шлайфаме,тук по добре сподели колега защо е изчезнала центровката на помпата щото тя не е ластик да се разтяга имаче току виж пак изчезнала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ем беше прехвърлило 1 зъб на помпата и като го качих на диагностика и ми даде грешка "Ъгъл на палене"(нещо такова),направихме центровка както си трябва и работи перфектно, а иначе не разбрахме защо е прехвърлило зъб ремъка е здрав всичко си е ок нямам си и на идея защо така се получи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...