Jump to content

Проблем при студено запален двугател


d.sekulov

Recommended Posts

Здравейте Колеги,

Карам Audi A4, B6, 2.0i, ALT мотор. Когато запаля колата на студен двигател и тръгна веднага, при подаване на газ колата забива сякаш се дави, и не може да форсира. Ако изчакам малко на място, веднага след като автоматични смучкач на празен ход се изключи и оборотите от 1200 паднат на около 800 проблема не се проявява. В ECU-то няма запаметени никакви грешки.

Моля ако някой и имал и разрешил този проблем да сподели своя опит или да ме насочи към сервиз къде могат да ми решат проблема.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега! Имаш ли ГИ?Ако имаш , пробвай да смениш бензина .Но и да нямаш ако не зареждаш често пак може да е от него.Така че моя съвет изгори максимално гаривото в резервоара и налей нещо хубаво.Успех

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Звучи ми познато. Ако имаш ГИ дюзите на бензина се затлачват и когато е студена прави тези номера.

Решение червен редекс и 100-150 км на бензин. Решението е обаче временно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, бензин зареждам редовно и не ми се вярва да е от него. Имах опсения за инжекторите и наскоро изгорих един резервоар с тази добавка на F?RCH и няма ефект което ме кара да мисля че не от запакли инжектири.

Редактирано от d.sekulov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дебитомер е . Сигурен съм на 95 процента. Всички се надяват да не е това, но винаги той излиза виновник. Вземи един назаем и карай с него 2-3 дена. На втория третия ден всичко ще се оправи. Остави тея неща - дюзи, горива, али бали. Дебитомерите имат живот и когато той свърши точно това се случва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И при мене се получаваше нещо подобно като е студена колата. Сменях какво ли не и накрая нещата се оправиха със силикон навсякъде. Може и на теб да ти дърпа от някъде въздух. Гасне ли ако не и подаваш гас?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...