Jump to content

Ремонт на cd player


bate Jony

Recommended Posts

Става дума за cd player kenwood- тип маска.Колата(А3) я взех преди година и малко с този касетофон и до вчера нямаше проблем,но след сваляне на акумулатора не показва никакви признаци на живот.Препоръчайте някой сервиз или колега,който се занимава с това - за София се отнася."Маската" се оказа голямо удобство - няма го досадното мъкнене на панел и евентуалното му забравяне от жена ми в колата.Поради тази причина имам желание да го ремонтирам ако има възможност.Варианта за някаква нова музика за 140-150 лв. го знам,така че Ви моля да не разводняваме.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предполагам, че му трябва просто разкодирване.. Занимавах се с един такъв Kenwood за на 1 приятел колата, смених му лентовия кабел и после се опитах директно да го подкарам на кола и нямаше никакъв резултат - не реагираше по никакъв начин каквото и да натискам .. Отидох до 1 сервиз и ми казаха, че се разкодирва със специално дистанционно (което естествено отдавна не се знае къде е..) и ми го разкодира перманентно за някаква символична сума. :zustimm: Проблема е, че когато веднъж му се прекъсне захранването след това, когато му подадеш ток отново иска разкодирване.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е до кодиране,аз го имам въпросното дистанционно-код се подава след всъко сваляне на акумулатор,а може и при други обстоятелства,не знам.По принцип самият панел трябва да се отвори при даване на контакт и след това се "дава" кодът.Този път нито мърда панела нито нищо.Съмнява ме да не е нещо като защита или предпазител,но хал хабер си нямам от електроника.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега не знам в София кои сервизи стават, но ако си малко запознат с кабелите, прегледай предпазителите на самия Kenwood и и този на колата, не е лентов кабел, ако се е появило непосредствено след свалянето на акомулатора, тези нямат код като фабричните .... Успех :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз имам подобен, напиши ми модела кои е след разбиване на колата ми остана само касетофона без панела може да ти го подара ако ти върши работа за една бира :)))))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...